Sebastin Ghiţă a fugit în Israel

Distribuie!by loading... Foto: Agerpres Dispariția lui Sebastian Ghiță, omul de încrederec al SRI pentru importuri, programe și operațiuni, la limita pierderii imunității parlamentare încă mai șochează. Unii l-au crezut deja în Turcia cînd el era deja așteptat la DNA Prahova. Culmea este că Sebastian Ghiță s-a făcut nevăzut după o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Foto: Agerpres

loading...

Foto: Agerpres

Dispariția lui Sebastian Ghiță, omul de încrederec al SRI pentru importuri, programe și operațiuni, la limita pierderii imunității parlamentare încă mai șochează.

Unii l-au crezut deja în Turcia cînd el era deja așteptat la DNA Prahova. Culmea este că Sebastian Ghiță s-a făcut nevăzut după o petrecere de sfîrșit de an organizată chiar de SRI. A aflat acolo ceva despre cele ce i se pregătesc pentru zilele de după agitata sa viață parlamentară? Sau a fost informat din altă parte, iar la petrecerea SRI a primit aprobarea și recomandarea de a se face dispărut? Deocamdată nu cunoaștem detaliile!

Care și cîte sunt afacerile care îl leagă pe Sebastian Ghiță de SRI? De la importarea din Israel a softului pentru interceptări până la programe sofisticate și hard, Ghiță, sub protectia generalului Dumitru Zamfir, la un moment dat adjunctul directorului SRI, a desfășurat învîrteli și contracte de sume uriașe. Preluarea Realității TV de la Sorin Ovidiu Vântu este tot o operațiune SRI-Ghiță.

Sebastian Ghiță a mai fost pion important și placă turnantă în afacerile din județul Prahova și, preț de cîțiva ani, a fost omul cu cea mai mare influență asupra lui Victor Ponta, un soi de numărul 2 neoficial în preajma primului-ministru.

Cîte dintre afacerile desfășurate pe vremea guvernului Ponta își au secretele și la Sebastian Ghiță? Era el urmărit ca un interpus spre descifrarea unor afaceri ale guvernului Ponta și ale premierului Victor Viorel?

Sfîrșitul comic al proiectului PRU a marcat și căderea ”infailibilului” Ghiță. După unele informații, arestarea celui mai obraznic parlamentar din România era iminentă. Asta l-a și făcut să plece repede din țară. De ce a ales Sebastian Ghiță Israelul? Acolo a desfăşurat cele mai tari afaceri de soft? Sau a înțeles că Israelul extrădează extrem de greu?

Dar Sebastian Ghiță nu știa că pe infractorii dovediți și pe escroci, Israelul îi extrădează destul simplu. Este suficient să probezi faptele!

Altceva nu știa Sebastian Ghiță!? Că Israelul nu își extrădează cetățenii. Ceea ce nu este valalabil și pentru un afacerist încurcat din Prahova!

 


Sursa: cotidianul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DEMONUL DIN NOI – Cum reuseste sistemul sa controleze miliarde de oameni
Kim Jong-Un si-a pregatit RACHETELE pentru lansarea catre bazele SUA: „Intram in faza operationala pentru a lovi inamicii”
1975. Ceausescu catre Kissinger: „Nu, multumesc. Nu ma intereseaza.”
SCHIMBAȚI RAPID PROGRAMA ŞCOLARĂ ALTFEL STATUL NAȚIONAL VA DISPĂREA. În stradă vedem efectele dramatice a 27 de ani de Îndoctrinare Progresistă.70% dintre români au rămas naționali-conservatori,30% sunt progresişti-internaționalişti. Raportul se va inversa
Iredentistii maghiari au marsaluit in Budapesta cerand DESTRAMAREA Romaniei (FOTO+VIDEO)
Încă o dovadă că nu le pasă | Parlamentul a dat o lege care risca sa transforme Romania intr-o mare de betoane
Proiectul Blue Beam intenţionează simularea venirii lui Iisus pentru a manipula oamenii şi a distruge credinţa şi religiile
In timp ce zeci de milioane de europeni n-au locuinte si nici ce sa manance, Germania depaseste toate regulile bunului simt. Ministrul german al finanțelor evocă o taxă europeană la benzină, pentru a finanța primirea refugiaților
Romania incercuita - bomba SWIFT
Petre Daea, plecare triumfală: aplauze la scenă deschisă din partea angajaților din Ministerul Agriculturii/VIDEO
După faptă, şi răsplată: Rectorul care i-a organizat 'dezbaterea' lui Iohannis, decorat de preşedinte. Vă convine?
Mizele secrete ale regionalizării României. Dislocarea Transilvaniei. Doctrina "românismului agresiv", promovat de politica ruso-maghiară
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro