Sebastian Ghiţă schimbă din mers pentru a-i aplica lovitura de grație lui Coldea

Distribuie!by Confirmarea cea mai importantă a episodului 8 este că Sebastian Ghiţă trăiește. E viu, conectat la actualitatea imediată, pe fază, incisiv. Întrerupe seria filmuleţelor de la biroul cu ceașcă roșie și schimbă din mers, pe audio cu inserții documentare, pentru că a intervenit o urgență: e momentul să-i aplice […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Confirmarea cea mai importantă a episodului 8 este că Sebastian Ghiţă trăiește. E viu, conectat la actualitatea imediată, pe fază, incisiv. Întrerupe seria filmuleţelor de la biroul cu ceașcă roșie și schimbă din mers, pe audio cu inserții documentare, pentru că a intervenit o urgență: e momentul să-i aplice lovitura de grație lui Florian Coldea.
ghita_79585100

loading...

Între episodul 7 și episodul 8 s-au scurs trei zile. Mult pentru nerăbdarea noastră, dar de înțeles: agitația produsă de dezvăluirile din 7, ieșirea din catalepsie a instituțiilor însărcinate cu vigilența națională, impuneau o pauză de evaluare.


Echipa suport de acasă, din interiorul SRI, l-a informat prompt pe Sebi cum decurge rezistența lui Florian. Că acesta nu se lasă cu una cu două, și încearcă să satureze cu tot felul de explicații și documente, aparent solide, setea de informații a comisiei care-l verifică.  Apărarea acestuia trebuie demontată  fără menajamente și în timp util. Dacă respectiva comisie apucă să se pronunțe favorabil lui Coldea, dând crezare poveștilor și facturilor livrate de el, după aia va fi mai greu, lucrurile s-ar putea complica.

Astfel a decis Ghiță că episoadele filmate și montate de el acasă, înainte de plecare, pot fi temporar întrerupte pentru a face loc unei intervenții aproape live, cu șișul la carotida țintei.


Dezvăluirile referitoare la facturile false cu care Coldea s-a mai scos odată în fața unei comisii interne a SRI și, mai ales, prezentarea facturilor originale aflate la plătitorul de fapt al serviciilor, adică la Ghiță, sunt atât de năucitoare încât ar trebui să-l oblige pe Coldea fie la capitulare necondiționată fie la apărare disperată, punând la bătaie cele mai grele secrete pe care le deține. Despre Kovesi, despre Băsescu, despre Iohannis.

Căderea lui Coldea și rămânerea pe post a lui Kovesi pare, în momentul acesta, o combinație de neconceput. Cine ar încerca-o s-ar sinucide politic… definitiv (ca să nemuresc o reclama la otrava de gândaci care ne-a stricat atâtea mese promițătoare). Chiar dacă ar fi în urma unui ordin imperios, de-afară.

Tot ce mai pot face acum susținătorii externi ai doamnei Kovesi pentru favorita lor ar fi să o extragă din acest scandal cât mai rapid și fără valuri, oferindu-i o sinecură internațională și oprind astfel dezvăluirile lui Sebastian Ghiță. Care, așa cum anticipam încă de la declanșarea lor, sunt gândite într-un crescendo de gravitate până la ireparabil și vor căpăta, cu fiecare nou episod, valențe tot mai distrugătoare și tot mai îndreptate spre vârful piramidei.

Personal, mi-aș dori ca rezistența pe post a Laurei Kovesi să mai dureze puțin. Preț de vreo încă 3-4 episoade din serialul oferit de Sebastian Ghiță. Am mai afla, astfel, despre grozăviile monștrilor creați de Traian Băsescu și ar crește șansele ca naivii încă impregnați de băsism, koveșism, deneaism și alte aurolacuri să înțeleagă pe cine au susținut.

***

Ideal ar fi ca “sistemul” să nu fie doar amputat ci și decapitat. Asta ar însemna să se ajungă cu ghilotina dreptății până la Traian Băsescu. Probabil că acum, la final umilitor de aventură, Și Coldea și Kovesi se întreabă unde au greșit. Nu unde au greșit față de români, căci asta o știu ei cu siguranță, ba chiar au premeditat-o, ci unde au greșit față de planul lor diabolic, de acaparare totală a puterii.

Încerc să le dau eu o explicație: au greșit nearestându-l, la momentul potrivit, pe Traian Băsescu. Momentul potrivit a fost la începutul lui 2015, când Kovesi era în apogeul popularității și credibilității iar Traian Băsescu nu-și revenise încă după plecarea de la Cotroceni. Dacă temutul binom l-ar fi arestat, scurt, pe capo del tuti capi, așa cum era el atunci, și plin de bube penale, și urât de popor, și descumpănit de pierderea puterii, n-ar mai fi avut parte azi de răzbunarea lui furibundă. S-au gândit să-l slăbească prin incercuire, atacându-l la Udrea și la familie. Mare eroare! Au pierdut astfel și momentul oportun de atac și l-au și întărâtat să intre tranșant în luptă, împotriva lor.

Dar, în fine, pedepsirea lui Băsescu e un alt subiect, din alt complot.

Deocamdată asistăm la stingerea lui Coldea și la crepusculul Codruței.

Destine, era să zic, “de astre”.

Destine de meteoriți.

 

Sursa: Contele de Saint Germain

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Capitalism: Un român din Italia a murit, după ce şi-a scos singur doi dinţi pentru că nu avea bani să meargă la dentist
Sub conducerea lui Ceausescu becurile de la Fieni ajungeau în 60 de ţări de pe cinci continente. In anii`80 se produceau 10 milioane de becuri pe lună, de 2200 de feluri
Fostul șef al ANAF, Sebastian Bodu: „Incredibil! Ăștia, pro refugiați, pro căsătorii gay, pro corectitudine politică, pro multiculturalism, pro Obama ș.a. Nimic despre atentatul de la Barcelona. Zero. Nada. Păi nu dă bine să zici ceva de musulmani, nu?”
Scrisoarea prin care Mugur Isarescu (văr prin alință cu Rege Mihai) a inceput Vanzarea Romaniei catre Bancheri incepand cu anul 1990!
”Aginturili străine” se întoarce!
Mesajul Academiei Române pe fondul „globalismului nivelator” și al „încercărilor de regionalizare a României”: Ne pronunțăm cu tărie în favoarea identității, suveranității și unității naționale
S-a scris ISTORIE: Cele şapte 'minuni' ale moţiunii de cenzură
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE | Ritual „Cosa Nostra” la vârful MAI! Daca asa se procedeaza in tara asta nici nu e de mirare unde s-a ajuns!
Politia din Barlad bate si calca jn picioare un biet copil !!! (VIDEO)
Cum se pierde Transilvania- ANRP: din cauza sasilor,ungurilor si a evreilor, romanii asteapta cate 10 ani pentru prelucrarea unui dosar. Minoritatile au prioritate la restituire, a avut grija Iohannis
Adevărata mascaradă din spatele emisiunii WowBiz
Caesar's Messiah- Mesia-ul Cezarului: DEMASCAREA documentarului si a cartii !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro