Sebastian Ghiță, noi dezvăluiri despre Colectiv, dărâmarea Guvernului Ponta și moartea lui Condrea

Distribuie!by Fostul deputat, Sebastian Ghiţă, a ieşit la rampă cu noi dezvăluiri incendiare. Acesta susține într-o înregistrare difuzată la România TV că dărâmarea Guvernului Ponta a fost o „chestiune organizată”, iar incendiul de la Colectiv a reprezentat o diversiune. De asemenea, fostul deputat spune că Ponta a fost amenințat și șantajat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Sebastian Ghita
Fostul deputat, Sebastian Ghiţă, a ieşit la rampă cu noi dezvăluiri incendiare. Acesta susține într-o înregistrare difuzată la România TV că dărâmarea Guvernului Ponta a fost o „chestiune organizată”, iar incendiul de la Colectiv a reprezentat o diversiune. De asemenea, fostul deputat spune că Ponta a fost amenințat și șantajat în noaptea incendiului de la Colectiv pentru a demisiona.„Sa spunem ce s-a intamplat la acel eveniment, cateva adevaruri. Inca dinainte de noiembrie 2014, alegerea lui Klaus Iohannis a fost organizata, dupa aceea daramarea Guvernului Romaniei a fost o chestiune organizata. Poate incediul nu a fost organizat, dar au cautat un moment cu emotie. Oamenii astia sunt specialisti in diversiuni, astia care au pus un guvern al lor. Stiam de doua saptamani inainte de intentia de a se face partie lui Ciolos, se stia ca se organizeaza daramarea Guvernului Ponta si ca alesul este Dacian Ciolos.
Nu stiu despre incendiu, dar este evident ca s-a asteptat in mod organizat daramarea Guvernului Romaniei. In acea noapte, Victor Ponta a fost amenintat si santajat cu aceasta solutie.
>Nu a fost un act de lasitate ca a demisionat. A avut de ales intre a a vedea in Bucuresti alti morti si a potolit lucrurile.
In mod evident Ponta, considerand ca nu sunt deplin capabili de a intelege cine sunt oamenii astia, a ales sa demisioneze. Erau oameni pregatiti sa atace Primaria Sectorului 4 cu cocktailuri molotov si Guvernul Romaniei. Era un ordin al ministrului MAI sa nu opreasca intrarea oamenilor.”, a spus Sebastian Ghiță.

loading...

Fostul deputat a făcut trimitere, în înregistrarea difuzată la RTV, și la moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.


„Eu ca cetatean ma tem ca oamenii vor crede ca intretinem un stat mafiot, care atunci cand nu-i convine ceva omoara un om. Cand vad acest om mort se furnica pielea pe mine. Ce secrete avea acest mort?”, a mai spus Sebastian Ghiță.

Sebastian Ghiţă, revoltat de cazul Condrea: ‘Să ne lămurim ce înseamnă siguranţă naţională’

Potrivit declaraţiilor procurorului general al României, patronul Hexi Pharma nu era filat în momentul în care a avut loc accidentul în care şi-a pierdut viaţa. Afirmaţia lui Augustin Lazăr a venit ca un răspuns pentru deputatul Sebastian Ghiţă, care a cerut vizionarea în Comisia SRI din Parlament a casetei cu filajul lui Condrea. Ghiţă vorbeşte însă despre un filaj al SRI, pe mandat de siguranţă naţională, şi se arată revoltat de posibilitatea ca patronul Hexi Pharma să nu fi fost urmărit deloc.

“Acesta este în mod evident un caz real de ‘siguranţă naţională’. Dacă în România mii de oameni sunt ascultaţi şi filaţi cu mandate de siguranţă naţională, atunci voi întreba la comisia SRI dacă pentru acest caz a existat vreun mandat. Dacă da, să ştim în ce a constat mandatul şi cum a fost pus în aplicare. Dacă nu… atunci să ne lămurim ce înseamnă siguranţă naţională. Dacă acest caz, unde faptele sunt aşa de grave şi vizează îmbolnăvirea a zeci de mii de oameni, nu e un caz de siguranţă naţională, nu ştiu ce să mai zic. Am citit dimineaţă şi comentariile colegului meu Cezar Preda. Îi respect părerea. În cadrul anchetelor penale, CCR a spus că nu SRI face filaj. Întrebarea mea însă rămâne: Acest caz HexiFarma nu a fost văzut nici după o luna un caz de siguranţă naţională? Dacă fugea din ţară acest Condrea? Nu trăiam iar un nou caz Haissam?”, a declarat Sebastian Ghiţă, pentru stiripesurse.ro.

 


Puţini dintre apropiaţii lui cunosc despre Dan Condrea că iubea muzica rock şi că era… chitaristul trupei ”Kameleon”. CANCAN.ro a intrat în posesia unor imagini nedifuzate vreodată cu milionarul, în timpul unui concert susţinut de trupa lui într-un club din Bucureşti!

Afaceristul era prieten cu renumitul pianist Alex Penescu (grav rănit în incendiul de la ”Colectiv”) şi împreună au fondat ”Kameleon”. Rockul era însă pentru Condrea doar unul dintre hobbyuri, alături de karting.

Cât timp milionarul a cântat în ”Kamelon”, trupa a înregistrat trei melodii: ”Never Gone”, ”Taina vieţii” şi ”Plecat”. În ultima dintre acestea, versurile par să fi prevestit sfârşitul tragic al ”Mogului” de la ”Hexi Pharma”:

”Agonice umbre apar uşor şi dispar (…)

Printre cei vii nu-i floare, nu-i apă, nu-i somn,

Bucurie n-a mai rămas! (…)

Privesc cum curg lacrimi pe înaltul Cer

Şi prin văzduh, tainele umbre care pier

Dar ai plecat, dar nu mai eşti!”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro