Sebastian Ghita a facut anuntul care o inspaimanta pe Kovesi: “Este un stop cadru de pe un film… Nu e singura poza, nu e singurul film. Sunt mai multi oameni care au poze si filmulete… Aceste imagini vor aparea curand” (Video)

Distribuie!by GHITA O TOACA MARUNT: FILME CU KOVESI – Sebastian Ghita a dezlegat misterul pozei cu sefa DNA: “Aici este o crama… Sunt membri ai familiei mele… Rar o vedeai pe Codruta Kovesi fara Coldea”. Socrul lui Ghita a confirmat poza. Ulterior, Sebastian Ghita a facut anuntul care o inspaimanta […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
GHITA O TOACA MARUNT: FILME CU KOVESI – Sebastian Ghita a dezlegat misterul pozei cu sefa DNA: “Aici este o crama… Sunt membri ai familiei mele… Rar o vedeai pe Codruta Kovesi fara Coldea”. Socrul lui Ghita a confirmat poza. Ulterior, Sebastian Ghita a facut anuntul care o inspaimanta pe Kovesi: “Este un stop cadru de pe un film… Nu e singura poza, nu e singurul film. Sunt mai multi oameni care au poze si filmulete… Aceste imagini vor aparea curand” (Video)


Sebastian Ghita (foto) a dezlegat misterul pozei cu sefa DNA Laura Kovesi. In partea a doua a interviului realizat de jurnalistul Ion Cristoiu, publicata joi seara 15 martie 2018 de Evenimentul Zilei, Sebastian Ghita a explicat ca poza cu Laura Kovesi a fost facuta in crama casei sale din Ploiesti, sefa DNA fiind fotografiata alaturi de membri ai familiei sale. Ulterior, socrul lui Sebastian Ghita, Dumitru Carstea, a intervenit in direct prin telefon la emisiunea jurnalistului Victor Ciutacu de la Romania TV, confirmand ca Laura Kovesi a fost la petrecerea organizata in crama, care a durat mai multe ore, dar si faptul ca apare in poza alaturi de sefa DNA.

In aceeasi parte a doua a interviului, Sebastian Ghita a vorbit si despre petrecerile din vilele SRI la care participa Laura Kovesi. In acest sens, Ghita a dezvaluit ca sefa DNA venea cam de fiecare data impreuna cu seful operativ al SRI, generalul Florian Coldea.


La cateva minute dupa difuzarea acestei parti a interviului, Sebastian Ghita a intrat prin telefon la emisiunea Sinteza Zilei realizata de jurnalistul Mihai Gadea la Antena 3, ocazie cu care a oferit o informatie extrem de importanta. Si anume, Ghita a precizat ca poza cu Kovesi la el in crama este de fapt un stop cadru de pe un film. De asemenea, Ghita a tinut sa precizeze ca nu exste singura poza de acest gen cu Kovesi, dar nici singurul film cu sefa DNA. Fostul deputat a dezvaluit ca sunt mai multi oameni care au poze si filme cu Kovesi, persoane care stiu ca sefa DNA minte: “Este un stop cadru facut de pe un film. Nu e singura poza, nu e singurul film. Sunt mai multi oameni care au poze si filmulete. Sunt mai multe persoane, suntem mai multi cei care stim ca doamna Kovesi minte. Aceste imagini vor aparea curand”.

Pe de alta parte, in legatura cu relatia Kovesi-Coldea, Sebastian Ghita a tinut sa sublinieze urmatoarele: “Kovesi nu sufla fara sa ii dea voie Florian Coldea”.


Iata partea a doua a interviului realizat de jurnalistul Ion Cristoiu cu Sebastian Ghita:

Mai mult aici : luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro