Se NAȘTE o nouă ORGANIZAȚIE TERORISTĂ. JIHADIȘTII s-au reorganizat, după căderea ISIS. LUMEA în PERICOL, mai mult ca NICIODATĂ!

Distribuie!by   Două dintre cele mai importante grupări rebele din Siria de nord şi-au anunţat fuziunea, cu scopul de a-şi consolida poziţia în faţa jihadiștilor care deţine controlul acestei regiuni. „Noi Ahrar al-Sham şi (Brigăzile) Nuredin al-Zinki, ne anunţăm fuziunea sub numele de Frontul Sirian al Eliberării”, au anunţat duminică […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Două dintre cele mai importante grupări rebele din Siria de nord şi-au anunţat fuziunea, cu scopul de a-şi consolida poziţia în faţa jihadiștilor care deţine controlul acestei regiuni.

„Noi Ahrar al-Sham şi (Brigăzile) Nuredin al-Zinki, ne anunţăm fuziunea sub numele de Frontul Sirian al Eliberării”, au anunţat duminică cele două grupări prezente la frontiera provinciilor siriene Alep şi Idleb, citate de New.ro.

loading...

Idlib este singura provincie din Siria care care nu este, aproape în întregime, sub controlul regimului sirian, se află sub controlul jihadiştilor din Hayat Tahrir al-Sham, o coaliţie dominată de fosta aripă siriană a Al Qaida.

Fuziunea are legătură directă cu ascensiunea Hayat Tahrir al-Sham în nordul Siriei, potrivit lui Sam Heller, un analist la International Crisis Group.

„Este vorba despre constituirea unei contraponderi la Hayat Tahrir al-Sham, care pare să se pregătească de o nouă confruntare cu Zinki. Zinki şi Ahrar sunt principalele două facţiuni rebele nejihadiste din nordul (Siriei), iar Zinki s-a dovedit întotdeauna un obstacol în faţa tentativelor Hayat Tahrir al-Sham de a-şi consolida controlul”, apreciază el.

 


Sursa: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

sufletul românesc a fost trecut prin sabie
Presa din Israel: Rusia a început intervenția MILITARĂ în Siria contra ISIS. Reacția SUA
Spania- socialiștii au câștigat alegerile europarlamentare: 'Este o mândrie pentru noi'
UE ar putea interveni BRUTAL peste suveranitatea națională. Curtea de Justiție va decide asupra căsătoriei între persoane de același sex într-un caz de referință din România
Deputatul care a vrut să aplice lovitura de grație SRI: A cerut în Parlament desființarea societăților comerciale, ONG-urilor și fundațiilor sub acoperire. La scurt timp a fost CONDAMNAT la închisoare cu executare
Ce dovezi mai vreţi, românaşilor? Material complet despre distrugerea Romaniei dupa 1989
ULTIMA ORĂ Orban anunță că are 4 metode pentru blocarea dublării alocațiilor pentru copii
VIETASII – Capii serviciilor secrete pot ramane in functii pe viata. Directorii, prim-adjunctii si adjunctii SRI, SIE, STS si SPP sunt singurii sefi de institutii din Romania care nu sunt numiti pe mandate limitate. Din 2018, in Parlament zace un proiect de lege menit sa democratizeze serviciile secrete, care propune ca sefii SRI, SIE, STS si SPP sa fie numiti pe un singur mandat, de 4 ani, fara posibilitatea reinvestirii (Documente)
Țara asta nu are nevoie de doliu național. Țara asta are nevoie de legi. Și de alți conducători
Te-ai gândit vreodată de ce unei firme aka societăți comerciale i se returnează TVA-ul și ție ca simplu cetățean consumator, nu?
Orban către SUA: Nu voi fi un VICEREGE COMANDAT de vreun stat străin
Justitiarul: Geoană a furat şi vândut munţii României!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro