Se găsește în librării – Carte pentru copii (7-12 ani): „Homosexualii formează o familie. Copiii lor au doi tătici și două mămici”

Distribuie!by Cartea „Sunt imbatabil – 365 De ce”, apărută la Editura Didactica Publishing House (DPH), prezintă o „familie” de homosexuali desenați în mod grotesc și ținând pe brațele lor o fetiță. loading... Textul care însoțește ilustrația spune că „îndrăgostiții sunt uneori doi bărbați sau două femei”, că ei pot forma familii, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cartea „Sunt imbatabil – 365 De ce”, apărută la Editura Didactica Publishing House (DPH), prezintă o „familie” de homosexuali desenați în mod grotesc și ținând pe brațele lor o fetiță.

loading...

Textul care însoțește ilustrația spune că „îndrăgostiții sunt uneori doi bărbați sau două femei”, că ei pot forma familii, iar copiii acestora au „doi tătici” și „două mămici”.


Și mai grotesc este faptul că publicația este gândită ca „un calendar amuzant cu 365 de intrebari si raspunsuri pentru copii” și menționează la fiecare zi și sfântul zilei – pe stil catolic, căci la 31 mai, foaia cu „familia” de homosexuali, este menționată Sf. Petronela.

Este vorba cel mai probabil de o traducere, pentru că editura scrie pe site că s-a vândut până acum în peste 50 de milioane de exemplare.


Editura Didactica Publishing House are ca misiune „să ofere sprijin cadrelor didactice în desfășurarea activității lor și în același timp să propună soluții, oferite de specialiștii din domeniu, pentru a transforma procesul educațional într-o experiență plăcută atât pentru copii cât și pentru cadrele didactice”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

După faptă, şi răsplată: Rectorul care i-a organizat 'dezbaterea' lui Iohannis, decorat de preşedinte. Vă convine?
MAGISTRAȚI PĂTAȚI LA MITING – Ii credeti pe cei care au iesit sa protesteze pe scarile Palatului de Justitie impotriva OUG nr. 7/2019 de modificare a Legilor Justitiei, ca o fac pentru a apara democratia? Uitati-va bine la ei! Printre cei aproximativ o suta de protestatari secondati de o hoarda de activisti #rezist care agitau pancarde dintre cele finantate de ONG-urile cu finantare sorosista s-au aflat procurori a a caror loc credem ca este la interogatoriu, dar si judecatori cunoscuti pentru pozitiile pe care le adopta impotriva Guvernului.
Ciolos, intalnire pe aeroport cu Tusk și Juncker: Continuam impreuna pentru Europa
Luptă acerbă pe banii românilor. Rothschild vrea să împiedice o bancă controlată de români să ajungă numărul unu în țara noastră
Despre ascensiunea lui Putin!
WikiLeaks: SUA și George Soros, promotorii scandalului “Panama Papers” pentru atacarea Rusiei
PLANUL MINERVA: ROMANIA DISTRUSA SUB DICTATURA BINOMULUI – A trecut un an de la scrisoarea celor 84 de academicieni care avertizau: “Alarmanta incercare de erodare a identitatii, suveranitatii si unitatii nationale a Romaniei... Actiuni indreptate impotriva Statului si Poporului Roman... Solicitam institutiilor sa vegheze si sa actioneze pentru a preveni, contracara si pedepsi agresiunile la adresa identitatii, suveranitatii si unitatii nationale si a stabilitatii statului de drept”
Noul clip de promovare a emisiunii X Factor din Marea Britanie prezinta controlul mintii de catre IIlluminati
Experimentul psihologic facut de Facebook pe utilizatori. Ce a aflat din continutul postarilor facute pe retea
Efectul Educației Sexuale: Copii de 5 ani EXMATRICULAȚI de la GRĂDINIȚĂ pentru „AGRESIUNE SEXUALĂ” sau „Comportament OBSCEN”! FOTO în articol
NEFERTITI SE CREDE PERFECTA – Ministrul Justitiei le-a spus cu subinteles procurorilor CSM ca stie ca vor da aviz negativ si a desfiintat-o cu argumente pe Kovesi, pe intelesul oricarui roman. Kovesi s-a aparat, demonstrand ca este incapabila sa isi asume vreo greseala: "Nu sunt aici sa va conving pe dvs!" Invatamintele lui Toader: "Nu va judeca doar CSM, va judeca societatea. Sigur va vor judeca romanii! Adevarul trebuie stiut"
Avocatul Toni Neacsu: adeverinta CNSAS din 2009 care-l scuză pe Augustin Lazăr de poliție politică trebuie pusă în discutie serios față de documentele care-l incriminează acum
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro