SE APROPIE RĂZBOIUL? Operațiune militară de AMPLOARE a Rusiei în apropierea României

Distribuie!by   Foto: fanatik.ro Externe Rusia pregătește una dintre cele mai mari acțiuni militare de la instalarea lui Putin la putere. Kremlinul pregătește să trimită până în toamnă peste 100.000 de militari la marginea estică a teritoriului NATO, potrivit Digi 24. loading... Temerea cea mai mare a Alianței Nord-Atlantice o reprezintă faptul că o mare […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Foto: fanatik.ro Externe

Rusia pregătește una dintre cele mai mari acțiuni militare de la instalarea lui Putin la putere. Kremlinul pregătește să trimită până în toamnă peste 100.000 de militari la marginea estică a teritoriului NATO, potrivit Digi 24.

loading...

Temerea cea mai mare a Alianței Nord-Atlantice o reprezintă faptul că o mare parte dintre cele 800 de tancuri și 400 de piese de artilerie nu se vor mai întoarce în Rusia după finalizarea exercițiului și vor rămâne în Belarus.


Experții militari americani susțin că exercițiul rușilor se vrea a fi unul de intimidare și amintește de momentele tensionate din timpul Războiului Rece.

Numărul de blindate rusești la granița de est a Poloniei este mai mare decât  numărul de blindateNATO active în Polonia, Țările Baltice și Germania. Acest fapt ar pune alianța în dificultate, decizia crucială fiind ce graniță va fi întărită mai întâi, granița de est a Polonia sau cea a țărilor baltice.


Trupele care vor participa la manevrele numite “Zapad” vor fi desfășurate la țărmul Mării Baltice, la granița de este a statului Belarus, în estul Ucrainei și în enclava Kaliningrad, aflată între Polonia și Lituania.

La manevre vor participa unități de blindate, infanterie și parașutiști, cărora li se vor alătura și militari din trupele speciale.

 

http://www.b1.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ca o lovitură de stat: cum și prin cine pun mâna străinii pe NuclearElectrica
Iohannis, la Sibiu: „Sunt ferm hotărât să candidez pentru un nou mandat de preşedinte al României“
UN EUROPARLAMENTAR ROMAN SOCHEAZA LA BRUXELLES: ROMANIA MOARE SUB OCHII NOSTRI! NU MAI EXISTA SPERANTA!
A murit Verestoy Attila "drujba lui Dumnezeu", insa padurile dispar in continuare sub Schweighofer | strainii au defrisat Romania din 1989 sub ochii romanilor care privesc "neputinciosi" cum altii se imbogatesc pe resursele tarii
Cioloș tehnocratul, generos cu companiile străine: 'Dăm Aeroportul Otopeni francezilor, si portul Constanta olandezilor, CFR Marfă o privatizăm tot străinilor, si vindem toate terenurile/pădurile si resursele tarii "
O mare companie pharma din România, KRKA, mituiește de peste 10 ani medicii și are rubrică de „Amortizare” în excel-ul șpăgii!
Slovacia și Cehia încep cruciada împotriva standardelor duble la calitatea produselor din spermarketuri: cele pentru vestici și cele pentru estici. Din Europa Centrală apare presiunea pe marile companii producătoare și pe supermarketuri să înceteze să mai vândă pe piețele din fostele țări comuniste produse de calitate inferioară ale mărcilor comercializate în Occident.
PATRIOTISM MAGHIAR – Luati lectii de la premierul Ungariei Viktor Orban, care nu isi indoaie genunchii in fata UE: "Suntem tarile care nu doresc sa fie conduse de un imperiu condus de la Bruxelles... Nu vrem sa devenim tari imigrante cu populatii mixte... Nu suntem dispusi sa finantam din bani europeni puzderia de organizatii de tip Soros... Bugetul UE nu este conceput pentru a finanta gruparile care servesc scopurile acestora, si nici sa pregateasca organizatori de proteste si activisti"
Avocatul familiei Ceauşescu: Toată străinătatea a criticat modul în care nu a existat proces. Iar noi am căutat în continuu să-i spunem proces. La ce să-i spunem proces?
Trusturile de presă mainstream au început atacurile împotriva referendumului pentru căsătorie! Intreaga presă oficială e trompeta masoneriei care dorește distrugerea țării!
România provoacă Rusia , vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, nu a fost lăsat să survoleze spațiul aerian al României.
Popor şi populaţie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro