SCRISORILE ELECTORALE OTRAVITE – Lumea Justitiei a identificat cine se afla in spatele teroristilor electorali. Codul QR de pe scrisori duce la un site al USR Sector 6. Cerem Parchetului General sa se autosesizeze pentru folosirea de catre propagandistii USR a datelor personale a mii de tineri care au implinit 18 ani, pentru a le trimite acasa scrisori cu promisiuni de avantaje personale in schimbul votului pentru USR-PLUS (Codul QR)

Distribuie!by Lumea Justitiei continua dezvaluirile despre o manevra electorala care risca sa se transforme intr-un scandal electoral. Si anume folosirea datelor personale a mii de tineri care au implinit recent 18 ani, pentru trimiterea la domiciliile acestora de scrisori prin care respectivii tineri sunt imbiati sa dea votul Aliantei 2020, formate […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Lumea Justitiei continua dezvaluirile despre o manevra electorala care risca sa se transforme intr-un scandal electoral. Si anume folosirea datelor personale a mii de tineri care au implinit recent 18 ani, pentru trimiterea la domiciliile acestora de scrisori prin care respectivii tineri sunt imbiati sa dea votul Aliantei 2020, formate din USR si PLUS, sub amagirea ca astfel vor putea primi:

-roaming accesibil;

-calatorii fara granite;


-burse Erasmus si schimb de experienta in strainatate;

-festivaluri internationale si concerte;


-brandurile preferate.

Din informatiile de pe scrisorile trimise unor tineri din Sectorul 6 al Capitalei, rezulta ca tipografia care a printat aceste mesaje electorale pe coli de hartie A4 – SC Higia Hi-Serv SRL – le-a tiparit intr-un tiraj de 5.973 de exemplare, cifra ce releva ca aceste scrisori au fost transmise la 5.973 de destinatariToti persoane care au implinit recent 18 ani. In fapt, toate scrisorile incep cu mesajul:

SALUTARE!

AI TRECUT DE MAJORAT! FELICITARI!”.

De unde sa fi stiut propagandistii USR ca 5.973 de persoane au implinit recent 18 ani, si de unde sa detina adresele acestora, daca nu dintr-o baza oficiala de informatii privind Evidenta Populatiei?!?

Codul QR duce la USR Sector 6

Pe verso-ul scrisorilor otravite, atentie, este publicat un Cod QR (vezi foto 1), care se poate citi cu orice telefon mobil ce are instalat programul de citit acest cod. Folosind aplicatia potrivita, am constatat ca respectivul Cod QR duce la un site de campanie al USR Sector 6, unde sunt publicate o serie de clipuri electorale menite sa-i faca pe tinerii naivi sa empatizeze cu USR-PLUS si sa-si dea votul. Unele clipuri contin secvente cu animalute (pisici si caini), despre care se stiu ca provoaca oricui emotii pozitive, mesajele electorale otravite fiind astfel bine garnisite cu ingredientul principal pentru atragerea de simpatizanti.

Lumea Justitiei semnaleaza faptul ca in cazul unei asemenea scrisori, destinatarul, un tanar de 18 ani, a fost revoltat de mesaj si este foarte posibil ca in curand sa faca personal plangere penala. Mai mult, tanarul in cauza tocmai se mutase recent la o adresa din Bucuresti si avea scrisa viza de flotant la adresa la care a primit scrisoarea otravita, indiciu care exclude posibilitatea ca datele personale sa-i fi fost luate folosindu-se baza de date comerciala a vreunui magazin sau operator de telefonie / televiziune. Ci mai degraba conduce la ideea ca cineva a avut acces la baza secreta oficiala a Evidentei Populatiei, unde sunt inregistrate toate domiciliile si vizele de flotant, in care nu se poate patrunde decat prin intermediul unui angajat autorizat sa o acceseze.

Lumea Justitiei solicita oficial Parchetului General sa se autosesizeze si sa deschida o ancheta sub aspectul unei posibile patrunderi fara drept in baza de evidenta a populatiei Romaniei, accesarea, sustragerea si folosirea datelor cu caracter personal nedestinate publicitatii.

De asemenea, potrivit art. 12 din Legea 78/2000 privind prevenirea si combaterea faptelor de coruptie, se pedepsesc cu inchisoare de la 1 la 5 ani:

Sunt pedepsite cu inchisoarea de la 1 la 5 ani urmatoarele fapte, daca sunt savarsite in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite: (…)

b) folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii“.

Accesarea Codului QR te duce automat la siteul sector6.usr.ro:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Statul român impotriva României ! Statul român vrea să scape de liber profesioniști
România nu va fi lăsată să își construiască autostrăzi peste Carpați!!! Nici nu bănuiești ce interese străine blochează totul!
Dupa Siria (Damascul) urmeaza Turcia, profetiile Bibliei se indeplinesc |„Sunt ultimele 3 luni de pace la Marea Neagra. Turcia urmeaza sa fie DIVIZATA” – Experti in securitate
Iohannis a încasat 580.000 de euro din casa luată abuziv și nici nu a declarat toți banii la fisc. Vă convine?
De cand au scos FMI din tara, Ungaria plateste anticipat datorii si are bani proprii de investit...
Am găsit cele 10 miliarde risipite de Cioloș | Să nu mai cheltuiască Parlamentul pentru căutarea lor
Klaus Iohannis, în 2009: „Referendumul mi se pare inutil. Nu am votat” ( pentru scăderea numărului de parlamentari la 300)
MACEL. Tara in care 750.000 de CORUPTI au fost condamnati. Pana si armata are unitati anticoruptie
DEZVĂLUIRI BOMBĂ! Sebastian Ghiţă, dovezi incontestabile despre relaţia cu Coldea | „Am fost în Toscana împreună cu Coldea şi Dîncu” Video
Fiti solidar in primul rand cu romanii si dupa aceea NEGOCIATI cu UE cota de emigranti, domnule Johannis!
Fostul preşedinte al Băncii Carpatica: ”România, jefuită de țările ale căror steaguri le agită protestatarii din Piața Victoriei!”
Cine credeți că-l investighează pe Dragnea în aceste zile? Ați ghicit. Dragnea este investigat de nişte jurnalişti finanțați de Soros şi de agențiile guvernamentale americane USAID şi NED. Care sunt Legăturile între RiseProject OCCRP, SOROS, NED şi USAID?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro