Schweighofer, Egger si Kronospan rad toate padurile romanesti …

Distribuie!by Radem tot !…nu ne lasam pana nu radem toate padurile din Romania ! Film facut de curand, in Valea Latoritei , intre lacul Petrimanu si Galbenul. Cam asa gandesc Schweighofer, Egger si Kronospan precum si toti baronii locali si mafiotii de paduri din Romania. Evident acest dezastru ecologic se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Radem tot !…nu ne lasam pana nu radem toate padurile din Romania ! Film facut de curand, in Valea Latoritei , intre lacul Petrimanu si Galbenul.
Cam asa gandesc Schweighofer, Egger si Kronospan precum si toti baronii locali si mafiotii de paduri din Romania.
Evident acest dezastru ecologic se intampla cu acordul tacit al ministerului Mediului, al Padurilor si Romsilvei, precum si cu acordul politicienilor ( sa nu uitam cu ce a fost prins Ilie Sarbu tatal socru al ministrului Ponta de DNA)
Sa nu uitam cine i-a adus pe austrieci in 2003 in Romania (Nastase) si cine le-a prelungit sederea in 2013 (Rovana Plumb)
Sa nu uitam intreaga lista de ministri ai mediului: Sulfina Barbu, László Borbély , Attila Korod samd remarcati prin faptul ca nu au facut nimic !!!!
Sa nu uitam ca se intretine un cadru legislativ propice defrisarilor masive !!!

loading...

ROMANIA TREZESTE-TE !


Radem tot !…nu ne lasam pana nu radem toate padurile din Romania ! Film facut de curand, in Valea Latoritei , intre…

Posted by Opriti Desertificarea on 22 Octombrie 2015

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro