Schimbare majoră la Facebook. Noua eră, POLIŢIA GÂNDIRII. BREAKING NEWS!

Distribuie!by Angajaţii companiilor de Internet primesc puterea îngrozitoare de a decide cine şi despre ce are dreptul să vorbească pe reţele sociale. loading... Pe 1 octombrie a intrat în vigoare în Germania o lege care conferă Statului puterea de a cenzura reţelele sociale. Statul german, la rândul său, deleagă către conducerile Facebook, Twitter, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Angajaţii companiilor de Internet primesc puterea îngrozitoare de a decide cine şi despre ce are dreptul să vorbească pe reţele sociale.

loading...

Pe 1 octombrie a intrat în vigoare în Germania o lege care conferă Statului puterea de a cenzura reţelele sociale. Statul german, la rândul său, deleagă către conducerile Facebook, Twitter, YouTube, Flikr, Tumblr sau Vimeo dreptul de a-şi cenzura utilizatorii.


Reţelele sociale au obligaţia de a elimina sau bloca orice „infracţiune penală” online, care ţine de calomnie, defăimare sau incitare la ură. Ele trebuie să ia măsuri în maximum 24 de ore de la primirea plângerii din partea unui utilizator – atenţie! fie că plângerea este sau NU justificată.

Pentru cazurile complexe, reţelele sociale au un termen de „rezolvare” de 7 zile.


În caz de nerespectare a legii, guvernul federal poate aplica amenzi de până la 50 de milioane de euro.

Această cenzură a statului pune libertatea de expresie în mâinile companiilor private, care vor fi tentate să facă exces de zel pentru a evita orice motiv de amendă zdrobitoare.

Salariaţii reţelelor sociale au devenit agenţii unei Poliţii a Gândirii, constată Gatestone Institute. Statul german le-a dat puterea să interpreteze tot ce ţine de subiectele politice şi sociale: doar ei vor decide de acum cine şi despre ce are dreptul să vorbească.

Libertatea de expresie devine în aceste condiţii un basm. Poate că asta s-a urmărit de la început, comentează Gatestone.

În acelaşi timp, un tribunal din München l-a condamnat pe ziaristul Michael Stürzenberger la şase luni de închisoare cu suspendare pentru că a postat pe Facebook o fotografie document istoric cu Marele Muftiu al Ierusalimului, Haj Amin Al-Husseini, strângându-şi mâna cu un înalt demnitar nazist, la Berlin, în 1941.

Procurorul l-a acuzat pe Stürzenberger „incitare la ură la adresa Islamului” şi de „denigrare a Islamului”.

https://evz.ro/lege-politia-gandirii-libertatea-de-expresie-ue.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

OFICIAL! SE CONTUREAZĂ FACTURA PENTRU BREXIT
Apel: ”Trebuie făcut ceva, altfel, unul câte unul, toți cei care gândesc și se exprimă altfel decât propaganda, vor fi reduși la tăcere!”
ALTFEL DE DICTATURA A GULERELOR ALBE
Bombardarea Siriei vorbește despre anemia rațiunii
Ponta s-a intalnit cu ONG-uri lui SOROS cele care "vor sa aduca mult mai multi imigranti in Romania decat cei alocati pana acum prin COTELE OBLIGATORII" PONTA CATRE ONG-URILE LUI SOROS "SA COLABORAM"
Ciolos, apostrofat la Cluj: „De ce permiteti ISLAMISTILOR sa vina in Romania?” Raspunsul premierului
Un pericol de neignorat: fanatismul, de la Hitler la… Iohannis
Ministerului Sănătății controlat de Soros, minte de ingheață apele, in Bistrița nu există niciun caz de Rujeolă
Discursul celebru din balconul judeţenei de partid: „Fetelor, f...ţi-vă, fetelor, că nu ne mai opreşte nimeni. E libertate!“
INCREDIBIL. MAI RAU CA LA 1907. Ai, N-ai, trebuie sa dai.Guvernul SOROS vrea sa ia 7-8 milioane de lei vechi (700-800 RON) pe an de la fiecare cetatean dintre milioanele de romani care nu au nici un venit ca sa-i dea viitorilor asiguratori privați din sanatate. Agenda spre implemetarea Chipurilor pentru Noua Ordine Mondiala si sclavilor de romani
În 1976, japonezii construiau la noi cea mai performantă stație de satelit din SE Europei. În 2018, vizită ratată a premierului nipon
Arhipelagul Gulag din Finlanda unde sunt prizonieri copiii doctoriței Camelia Smicală – o afacere de 1 miliard de euro în care este băgat și patronul filo-nazist al IKEA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro