Schimbare majoră la Facebook. Noua eră, POLIŢIA GÂNDIRII. BREAKING NEWS!

Distribuie!by Angajaţii companiilor de Internet primesc puterea îngrozitoare de a decide cine şi despre ce are dreptul să vorbească pe reţele sociale. loading... Pe 1 octombrie a intrat în vigoare în Germania o lege care conferă Statului puterea de a cenzura reţelele sociale. Statul german, la rândul său, deleagă către conducerile Facebook, Twitter, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Angajaţii companiilor de Internet primesc puterea îngrozitoare de a decide cine şi despre ce are dreptul să vorbească pe reţele sociale.

loading...

Pe 1 octombrie a intrat în vigoare în Germania o lege care conferă Statului puterea de a cenzura reţelele sociale. Statul german, la rândul său, deleagă către conducerile Facebook, Twitter, YouTube, Flikr, Tumblr sau Vimeo dreptul de a-şi cenzura utilizatorii.


Reţelele sociale au obligaţia de a elimina sau bloca orice „infracţiune penală” online, care ţine de calomnie, defăimare sau incitare la ură. Ele trebuie să ia măsuri în maximum 24 de ore de la primirea plângerii din partea unui utilizator – atenţie! fie că plângerea este sau NU justificată.

Pentru cazurile complexe, reţelele sociale au un termen de „rezolvare” de 7 zile.


În caz de nerespectare a legii, guvernul federal poate aplica amenzi de până la 50 de milioane de euro.

Această cenzură a statului pune libertatea de expresie în mâinile companiilor private, care vor fi tentate să facă exces de zel pentru a evita orice motiv de amendă zdrobitoare.

Salariaţii reţelelor sociale au devenit agenţii unei Poliţii a Gândirii, constată Gatestone Institute. Statul german le-a dat puterea să interpreteze tot ce ţine de subiectele politice şi sociale: doar ei vor decide de acum cine şi despre ce are dreptul să vorbească.

Libertatea de expresie devine în aceste condiţii un basm. Poate că asta s-a urmărit de la început, comentează Gatestone.

În acelaşi timp, un tribunal din München l-a condamnat pe ziaristul Michael Stürzenberger la şase luni de închisoare cu suspendare pentru că a postat pe Facebook o fotografie document istoric cu Marele Muftiu al Ierusalimului, Haj Amin Al-Husseini, strângându-şi mâna cu un înalt demnitar nazist, la Berlin, în 1941.

Procurorul l-a acuzat pe Stürzenberger „incitare la ură la adresa Islamului” şi de „denigrare a Islamului”.

https://evz.ro/lege-politia-gandirii-libertatea-de-expresie-ue.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Câte semnături a strâns petiția pentru autonomia Transilvaniei, prin care mii de români cer stabilirea capitalei la Cluj Peste 6.100 de români au semnat o petiție prin care cer autonomia Transilvaniei.
Ai gasit masina in parcare zgariata sau lovita? Putini romani stiu ca pot fi despăgubiţi chiar dacă şoferul vinovat nu a fost prins.
Dorințele lui Putin, DEZVĂLUITE. Rusia vrea o altă ORDINE MONDIALĂ. NATO, o relicvă a Războiului Rece
Avem cea mai mare scumpire la benzina si motorina din UE: Cat au crescut preturile in ultimul an
CYD.ro: "În România, analfabetismul nu deranjează pe nimeni! Olimpicii emigreaza, iar analfabetii guverneaza "
ALERTĂ LA GRANIŢELE ROMÂNIEI! Rusia poate SPARGE BARAJUL NATO în orice moment. DOCUMENT SECRET publicat în presa internaţională
Dragnea a modificat din nou legea off-shore în favoarea statului român, stârnind mânia concernelor petroliere. Reprezentanții corporațiilor au părăsit sala în semn de protest
Ultima dorință a românului condamnat la MOARTE în Malaezia | „Ionut a plâns continuu, l-a întrebat pe psiholog cum să facă să accepte ideea”
Ministrul Mediului: "Ordinul nu se mai produce. Cotele privind vanatoarea ursilor, lupilor, rasilor si pisicilor salbatice nu exista"
Funcționarii Guvernului refuză să răspundă dacă Firea a avut buletin pe numele Vrânceanu-Firea
Moment ISTORIC după DEZASTRU pentru românii cu credite la bănci. Înșelătoria iese la iveală
George Friedman, avertizează: România să nu se bazeze pe sprijinul UE împotriva Rusiei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro