Schewighofer taie in continuare 8 ha/ora DEFRISARI MASIVE PE PAMANT SFANT, BATAIE DE JOC LA ADRESA ROMANIEI, DURERE IN NATURA SI IN OAMENI. TREBUIE SA FIM UNITI. DOAR UNITI PUTEM SCHIMBA TOTUL !

Distribuie!by DEFRISARI MASIVE PE PAMANT SFANT, BATAIE DE JOC LA ADRESA ROMANIEI, DURERE IN NATURA SI IN OAMENI. TREBUIE SA FIM UNITI. DOAR UNITI PUTEM SCHIMBA TOTUL ! loading... Pretenarul Prostovanului Național taie in continuare 8 ha/ora. De când este Boul din Sibiu jupân in colonia România? De 2 ani! […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

DEFRISARI MASIVE PE PAMANT SFANT, BATAIE DE JOC LA ADRESA ROMANIEI, DURERE IN NATURA SI IN OAMENI. TREBUIE SA FIM UNITI. DOAR UNITI PUTEM SCHIMBA TOTUL !

loading...

Pretenarul Prostovanului Național taie in continuare 8 ha/ora. De când este Boul din Sibiu jupân in colonia România? De 2 ani! Contractul cu Schweighofer l-au semnat Nastase si socrul lui Ponta, Sarbu. Înțelegeți? Sunt tot aceiași! Mergeți sa-i votați!


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro