SCHELETELE PRESEDINTELUI – Intrebarile romanilor pentru Klaus Iohannis: “Ati renuntat la datoria istorica a Germaniei fata de Romania?… Pentru care fapte ati fost decorat de puteri straine?… Sunteti membru al European Council of Foreign Relations, Think-Tank fondat de Soros?… Ati fost decorat de Germania pentru contractul de achizitionare de armament fara aprobarea Parlamentului si fara licitatie, in valoare de 1,9 miliarde de euro? Doriti epurare politica!”

Distribuie!by Refuzul presedintelui in functie Klaus Werner Iohannis de a accepta dezbaterea cu Viorica Dancila, contracandidatul sau in turul II al alegerilor prezidentiale, a starnit nemultumire masiva in spatiul public, nu doar din partea politicienilor si a presei care, legitim, asteptau acest eveniment, cat mai ales din partea cetatenilor cu drept de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Refuzul presedintelui in functie Klaus Werner Iohannis de a accepta dezbaterea cu Viorica Dancila, contracandidatul sau in turul II al alegerilor prezidentiale, a starnit nemultumire masiva in spatiul public, nu doar din partea politicienilor si a presei care, legitim, asteptau acest eveniment, cat mai ales din partea cetatenilor cu drept de vot care, la fel de legitim, simteau nevoia unei confruntari, fie pentru a-si contura votul, fie pentru a se convinge ca au luat decizia buna de a sustine unul dintre candidati. Momentul nu a venit, oricat a fost de asteptat, iar oamenii se revolta. Si din cate vedem, taxeaza! Si nu pe Dancila care a stat stalp in conferinte de presa, raspunzand chiar si celor mai absurde intrebari, ci pe presedintele Iohannis care a refuzat orice demers democratic care implica dialog si dezbatere reale si nu aranjate dupa cheful sau. Caci, trebuie spus, Klaus Iohannis este singurul presedinte al Romaniei despre care cetatenii acestei tari nu stiu mare lucru: stiu doar povestea cu casele, povestea cu imobilele Forumului Democrat al Germanilor din Romania, povestea cu “ghinionul” si meditatiile, si ca se mai duce la biserica din cand in cand. Si atat! Nimic din copilarie, nimic din adolescenta, nimic din studentie, nimic de la Revolutie, nimic dintr-o viata de om.

loading...

 

Pentru lipsa de transparenta si pentru felul in care a inteles sa se prezinte in cei cinci ani de mandat, romanii au reactionat si i-au scris lui Iohannis! Scrisori. Si ce scrisori!


In ultimele zile, in mediul online, pe retelele de socializare, au inceput sa circule fara oprire mai multe scrisori adresate taman presedintelui care nu vorbesteToate aceste scrisori contin intrebari, curiozitati si realitati taxate public de cetatenii Romaniei. Caci, oricat ar dori actualul presedinte sa creada ca oamenii au acceptat usor refuzul sau la dialog si transparenta, nu doar din campanie, ci din ultimii cinci ani, si ca il vor vota oricum, pentru ca asa s-a stabilit, ar face bine sa stie ca lucrurile nu stau deloc asa. Si oricat ar fi informat presedintele cu privire la reactiile oamenilor, suntem cumva aproape convinsi de faptul ca Iohannis nu a luat cunostinta despre aceste scrisori publice care i-au fost transmise de cetatenii Romaniei (si spunem asta pentru ca suntem convinsi ca le-ar fi raspuns pana acum).

Pentru aceasta apreciem ca se impune sa publicam doua dintre cele mai cuprinzatoare scrisori adresate lui Iohannis. Poate asa le vede si le si raspunde. Timp inca mai este!


I.Prima Scrisoare:

“Scrisoare deschisa catre NE-Presedintele Romaniei

Domnule Klaus Werner Johannis,

Va adreseaza aceste randuri un om simplu, neafiliat politic dar, ca orice roman, cu afinitati, cu o varsta apropiata de a dumneavoastra, unul dintre milioanele de romani care traieste si munceste (de 40 ani) in aceasta tara.

Va adreseaza aceste randuri un om marcat profund de una din propozitiile pe care le-ati rostit ieri la declaratia de presa pe care ati facut-o in fata intregii tari: “Sa scapam odata de toti psd-istii astia!”.

Va intreb, domnule Johannis, ce intelegeti dumneavoastra prin “toti psd-istii astia”?

– Persoanele in varsta care isi doresc un trai decent, o pensie decenta, binemeritata dupa o viata de munca? Atunci da, sunt si eu psd-ist.

– Persoanele care, indiferent de sistemul in care lucreaza, doresc un salariu mai bun pentru ei si copiii lor, care sa ii indeparteze de spectrul unei vieti limitate la asigurarea necesarului pentru hrana, taxe si impozite? Atunci da, sunt si eu psd-ist.

– Persoanelor care doresc sa traiasca in buna intelegere in Romania alaturi de toti romanii, indiferent de afinitatile sau/si convingerile politice? Atunci da, sunt si eu psd-ist.

– Persoanele care doresc un stat in care sa existe si sa functioneze protectia sociala? Atunci da, sunt si eu psd-ist.

Lista poate continua.

V-ati gandit oare ca printre “toti psd-istii astia” exista oameni de o incontestabila valoare, cu solide principii de etica morala sau/si profesionala? Oameni care au mult mai mult decat o diploma de profesor de fizica (foarte onorabila, de altfel) sau oameni pentru care exista valori mult mai de pret decat un titlu? De cinste, de omenie, de sinceritate, de bun simt ati auzit, domnule Johannis? Dar de toleranta si intelegere? Credeti oare ca printre “toti psd-istii astia” NU exista oameni care sa spuna NU incompetentei, nepotismului, penalilor (condamnati pe drept) in functii publice? si, privind in oglinda, credeti ca NU exista oameni in partidul pe care il sustineti (in pofida a ceea ce presupune printre altele exercitarea functiei de Presedinte – mediator) care sa NU SPUNA NU incompetentei, a nepotismului, a penalilor (condamnati pe drept) in functii publice?

Dar de pluralism politic ati auzit, domnule Johannis? Presupun ca da, desi tot ceea ce ati (ne)facut in acesti 5 ani de presedintie contrazice flagrant aceasta presupunere. Ati vrut de la bun inceput partidul dumneavoastra, guvernul dumneavoastra. V-ati afisat cu nonsalanta de la bun inceput alaturi DOAR de o parte a societatii romanesti, atacand si negand cu vehementa orice alta valoare venita din partea cealalta, etichetand, infierand, instigand la ura si invrajbind romanii, unii impotriva celorlalti.

Domnule Johannis, ati fost, in tot acest timp, un adevarat NE-Presedinte!

Sunt sibian, am crescut si trait aproape 30 ani in Sibiu si inca si acum, dupa mai bine de 30 ani de cand traiesc in alta parte, cand vorbesc de Sibiu, spun “Sibiul meu”. In “Sibiul meu”, Sibiul anilor ’70, traiau impreuna romani ca mine si sasi – etnici germani, ca dumneavoastra. In liceul Gheorghe Lazar al carui absolvent sunt, pe langa clasele de romani, existau inca in acea vreme cate o clasa de sasi pentru fiecare an de studiu. Dumneavoastra, din pacate, nu ati mai prins aceasta perioada. Spun “din pacate” pentru ca, daca ati fi prins, poate ati fi invatat ceva din atmosfera acelor ani si relatiile care existau intre oameni cu limba materna diferita, cu preocupari mai mult sau mai putin diferite, cu abilitati, culturi si religii diferite. Credeti cumva ca toate acestea ne separau pe unii de ceilalti? Credeti ca vreunul dintre noi, indiferent de “tabara” din care facea parte, dorea sa “scape de toti ceilalti”? Credeti ca exista cineva care sa ne instige pe unii impotriva celorlalti asa cum, in mod atat de grosolan, o faceti acum dumneavoastra? Nu, domnule Johannis, nimic din toate acestea! Dimpotriva! Eu, roman get-beget am avut (si am) relatii extraordinare cu sasii din Sibiu, atat cei prezenti, cati mai sunt, cat si cei plecati in Germania. Am invatat impreuna, am participat la concursuri impreuna, ne-am distrat impreuna, am iubit impreuna, am colindat muntii impreuna, am fost ierni la randul in tabere de schi organizate de regretatul profesor de biologie Richard Schuller – un educator de exceptie si un adevarat iubitor al muntelui (nu-mi aduc insa aminte de dumneavoastra printre participanti – ce pacat din nou, daca ati fi luat parte la vreuna din aceste tabere, ati fi avut multe de invatat din ceea ce inseamna convietuire pasnica interetnica), am trait si ne-am impartasit experiente, am invatat unii de la ceilalti, ne-am incurajat unii pe ceilalti, ne-am apreciat realizarile si ne-am consolat esecurile. Am cazut si ne-am ridicat impreuna, am ras si plans impreuna…

Pe scurt, am trait impreuna.

Acesta a fost si este “Sibiul meu”, asa imi doresc eu Romania, din acest punct de vedere: un “Sibiul meu” la scara nationala.

Domnule Johannis, cum arata “Sibiul dumneavoastra”?

Ati auzit de “unitate in diversitate”? Mai mult ca sigur ca da, este deviza Uniunii Europene aparuta in urma unui concurs la care au participat tineri cu varste cuprinse intre 10-20 ani! Dar dumneavoastra, domnule NE-Presedinte, va faceti ca nu ati auzit! NU doriti unitate in diversitate, nu in Romania. Sau poate, in aroganta si suficienta dumneavoastra, nu tineti cont de ceea ce gandesc tinerii? Va cam contraziceti, domnule Johannis.

Ceea ce doriti dumneavoastra este pe cat de ingrozitor, pe atat de anacronic.

Ceea ce doriti dumneavoastra ma oripileaza, caci s-a intamplat (desigur la alte proportii si in alte registre) in Germania lui Hitler, in Rusia lui Stalin, in Cambodgia lui Pol Pot, in Ruanda militiilor hutu: EPURARE.

Dumneavoastra doriti EPURARE POLITICA.

Nu va pare ca va apropiati astfel de doctrina atat de vehement infierata a Partidului Comunist Roman? Aceasta va doriti? Un partid unic cu un “conducator iubit” in frunte?

Acesta este programul dumneavoastra pentru urmatorii 5 ani?

Asa se pare, din moment ce toate declaratiile dumneavoastra de presa nu fac altceva decat sa acuze (nu o data insotite de atacuri la persoana) o formatiune politica care va sta in coasta impreuna cu toti cei care adera, mai mult sau mai putin, la ideologia sa, romani din Romania sau de pretutindeni.

Cu cine vreti sa “stati de vorba” (caci cu cine nu vreti, stie toata tara)?

Ce fel de Presedinte doriti a fi, domnule NE-Presedinte?

Nu mie trebuie sa-mi raspundeti, ci dumneavoastra si tarii.

Radu Crasnic

Un roman din Romania

12 noiembrie 2019″

II.A doua scrisoare:

“Domnule Klaus Iohanis va solicit sa raspundeti la urmatoarele intrebari:

1.- Ati renuntat la datoria istorica a Germaniei fata de Romania asa cum mentioneaza editorialistul Ziuanews Radu Golban, care argumenteaza cu documente ce atesta ca statul condus de Angela Merkel ne datoreaza aproape 19 miliarde de euro.

2.- In baza unei solicitari scrise de Compania austriaca Schweighofer Holzindustrie ati retrimis legea aprobata de Parlament, solicitand scoaterea din lege a pragului de 30% motivand ca legea ar fi de natura sa limiteze concurenta si sa creeze pe piata avantaje arbitrare ignorand cu premeditare protejarea fondului forestier national, denumit metaforic „aurul verde al Romaniei”

3.- Sunteti membru al Organizatiei Progresiste ‘European Council of Foreign Relations’ un Think-Tank fondat de GEORGE SOROS” si condus de Carl Bildt.”

Active News” arata ca ati incalcat GRAV, Constitutia Romaniei: “In timpul mandatului, Presedintele Romaniei.. nu poate indeplini nici o alta functie publica sau privata”.

4.- Cum se explica si pentru care fapte ati fost decorat de puteri straine, astfel:

2006: Crucea Federala de Merit a Germania

2007: Cavaler al Ordinului National Steaua Romaniei

2008: Ordinul National Italian – Steaua Solidaritatii Italiene

2009: Ofiter al Ordinului de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg

2009: Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” din partea Austriei

2009: Ofiter al Coroanei Belgiene

2011: Cavaler al Ordinului National al Romaniei „Pentru Merit”

2014: Diploma si medalia Steaua de Onoare a Federatiei Sasilor Transilvaneni

2014: Crucea de Ofiter al Ordinului de Merit al Germania

2016: Ordinul Republicii

2016: Ordinul Vulturul Alb

5.- Daca in anul 2017 ati fost decorat cu medalia Sf. Gheorghe din Dresda- Germania pentru contractul de achizitionare de armament fara aprobarea Parlamentului din Romania si fara licitatie, in valoare de 1,9 miliarde de EURO.

6.- Recunoasteti ca, in conformitate cu motivarea Deciziei civile nr. 310/R, din 30 iunie 2005 a Curtii de Apel Brasov s-a anulat Certificatul de mostenitor ca fiind obtinut pe baza de documente false.

Trei escroci (Bastea Ioan, Iohanis Carmen Georgeta si Lazurca Georgeta) au obtinut prin instigare la fals si uz de fals doua imobile masive in centrul Sibiului in anul 1999, dupa ce esuasera intr-o alta tentativa, din anul 1997, cu un testament olograf declarat fals la expertiza grafologica.

7.- Recunoasteti ca impreuna cu sotia, Carmen Johanis vati implicat si facilitat prin influenta, infierea a trei copii din localitatea Rasinari, unei Familii- Lalande din Canada? Conform unor vesti alarmante trimise de un preot canadian de origine romana in primavara anului 1997, confirma zvonul ca acestia copii au fost vanduti la granita de familia Lalande pentru trafic de organe.

8.- Recunoasteti ca marele istoric Ioan Scurtu va inaintat o cerere de anulare a sentintei din 2007, rezultat al unui sir de complicitati, care a repus in drepturi o organizatie hitlerista

“Prin decretul-lege din 21 noiembrie 1940 — semnat de generalul Ion Antonescu a luat fiinta Grupul Etnic German (GEG) din Romania, organizatie care avea la baza ideologia national-socialista promovata de Adolf Hitler”.

In data de 26 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic si consilier local FDGR), in calitatea sa de presedinte al organizatiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din Romania (F.D.G.R.), a depus la Judecatoria Sibiu o Cerere de chemare in judecata impotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (seful lui Klein in F.D.G.R., Iohannis fiind presedintele organizatiei la nivel national!) si Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absoluta la acea data, 16 consilieri (printre care si „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. Iata ce cerea Hans Klein in actiunea civila depusa la Judecatoria Sibiu: „Va rugam sa constatati calitatea de succesor in drepturi al organizatiei noastre fata de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adica, sa priceapa toata lumea,recunoasterea in mod oficial, fara echivoc, a continuarii doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German nu doar in Romania, ci pe intregul continent european, inaintea si pe parcursul desfasurarii celui de al Doilea Razboi Mondial”

9.- Recunoasteti ca actionati prin orice mijloace pentru desfiintarea SIIJ vizand stoparea continuarea cercetarilor,asupra celor doua judecatoare din Sibiu care au emis o hotarare judecatoreasca prin care se recunoaste calitatea de succesor in drepturi al organizatiei F.D.G.R fata de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adica, recunoasterea in mod oficial, fara echivoc, a continuarii doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German.

10.- Recunoasteti ca urati Romania si poporul roman si ca singurul scop al activitatilor desfasurate consta in distrugerea teritoriala, dezbinarea poporului roman si dezmembrarea Romania ca stat unitar, ca factor de destabilizare si de expansiune regionala.In acesti 5 ani de mandat cate vizite ati facut in Republica Moldova.

11.- Cum ati reusit sa vindeti resursele de gaze naturale din Marea Neagra in conditii total dezavantajoase pentru Romania. Analistul politic Sorin Rosca Stanescu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis a oferit la Washington gazele naturale din Marea Neagra fara sa primeasca in schimb ceva concret din partea omologului sau american, Donald Trump”.

https://m.luju.ro/scheletele-presedintelui-intrebarile-romanilor-pentru-klaus-iohannis-ati-renuntat-la-datoria-istorica-a-germaniei-fata-de-romania-pentru-care-fapte-ati-fost-decorat-de-puteri-straine-sunteti-membru-al-european-council-of-foreign-relations-think-tank-fonda?h=AT2HGTer-LvaNj126g5CRjbwdVt101hLh-RNU8NjbAYtMvRnVWa7q_-UYna8smcX1KQyQTBEGt5id6_v1kZ4y3eaF8wxEwAnAtflMfmXZxcM-ZWyLeOTQxvz2u285Hp6kaRj5RKa6v9poQjgOaXI4CuxYBvebo4g5pjI4Irq1NU_LWTARY4SkjjQbZ_xyGePJAGOphNNIuZieK4ZAEsWQqfR0wjDNTtL_PTuXPJgiaSUikDHHMX6EufAU3k6D5YqpX0Qa15yv_LsObtlEdF_J1Np4VorqUPMzGe1pXvI6P9rWGp5MtPMzuSZ-Ed5mAtN58gUCOB1gza3up1ghWKMgjSI_mL0qOdKwZxXG6Y0sVUqVSf0EJTm_ifVsT7lI6rPQew2sBT4GL4x5eMalwxofWQpcTUIm-Tk2CDOhX2nKORbgqr5yFzbCgqlwta4QH0jj-l-bPn60OuIlh0uhTH0D9FGU7lDBJLzNpcpUeiToRGISnMI7tQdlEzBHA_5Jt_06JJ3L7SYtpCOXejfbT8hQjCMaSIORdh5erTBKYb0ovWL5VuZx3wN5Hd9w7efOCjLy9sg_M5iBRaBh6-jb-yOQHKacONi85Ph_NXWPCVWq52aB_xfD4nZh58FrVC6LE9yzpmKxZS0D8sFyoLnvyBT3h7ftBc6XqsNUzG563756_GaxM0IBUhFd0y7b9Kc6bOB9hGoqxdXfepMf7lhb88xQRdnQSqFF80CgqUeyhpVWmTBk7SkO0DrYMkXwPcvWqmL8Jc9I3FAdfHLaOQkpMq0zzoohs3_Y2L3e4ljuzoZ4Iaqd20Ce_55OF6D-7eDWLgqzVej4TvqCquJ1MIV41jRKj8aoob9V6D0Qh78Q4pGS9h2YtNdsv_B1AD4jJg_1dngk9I6t5MTgBeGJcpq-zXNLtPGsu_QNdPrwR21DiPzPqkYHIvB7SpRUrLmSjxpstmungLMyCeQq-AJ-bCKm9f28eILx738r58YTHnbs7YLp5M5Un-i0dN3gZRs7l-GALa0l_z_xTpIxdJQfAAgz6JRmYWJy2dawG0_zl2fccCos6lIej7muyHAoQ&fbclid=IwAR38ty9Fg2BXJBNANCDAfXkcPTV4qAXtE5LMdmSP0cOh12m-10D8sx8MugM

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Imaginile acestea nu s-au dat. Fetița este pocnită! De două ori. Întinde brațele după ajutor la tatăl care a crescut-o, care e ținut de mascat în timp ce procuroarea lovește mai departe copilul... Urletele.... Cel puțin zece mascați înarmați până în dinți....
Senatul trebuie să sesizeze CCR pentru un CONFLICT între CCR și DNA-Parchet. Parchetul General MINTE ȘI DEZINFORMEAZĂ prin SCULA PROGRESISTĂ numită LAZĂR: "Curtea Constituțională nu a dezincriminat infracțiunea de abuz în serviciu".
AMENZILE pentru rovinietă trimise acasă nu trebuie plătite | Instanța le-a declarat NULE
CORECTITUDINE: RESPINGIND CODUL FISCAL, NEAMTUL IOHANNIS FACE JOCURILE GERMANIEI
Col. (r) Marin Neacşu: România lui #rezistă
Sorina Matei lansează nucleara: Kovesi și Bica au acoperit o rețea de trafic de persoane pentru organe, care are legătură și cu micuța Sorina din Mehedinți
Copiii dintre dealuri, Un băiețel care era cu oile pe dealuri a izbucnit în plâns când a văzut dulciurile.
CCR: Legea care elimină 102 taxe nefiscale, inclusiv cea radio-tv, este constituțională
Român alungat din Anglia de groaza vieţii din Londra: „Mulţi români de aici trăiesc traume, dar le e ruşine să spună” că e capitalism, monarhie, dacă era comunism ar fi guițat!
Rusia complotează pentru a începe un război împotriva Israelului
Luis Lazarus: Acum ne-am lămurit care e treaba cu graba americanului Săcărin
REACŢIE RAPIDĂ! Ramona Ursu | Să-ţi fie ruşine, Gabriel Oprea! Nu cu zeci de morţi ştergi urma unei alte morţi
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro