Scene şocante: Sex în giratoriul de pe Calea Baciului *VIDEO

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Un incident mai puţin obişnuit pe străzile din Cluj-Napoca a fost surprins într-o filmare de amator. Din imaginile transmise la redacţie de către un cititor, martor la evenimentul petrecut în noaptea de 22 august,  se poate vedea cum cu doi tineri fac sex în loc public, mai exact  în sensul giratoriu de pe Calea  Baciului. Cei doi teribilişti  nu s-au ruşinat de participanţii la trafic sau şoferii care au oprit  pentru a filma evenimentul. Mai mult decât atât, după ce au consumat actul de amor personajele au salutat publicul oprit să admire gratuit scenele de sex în public.

ziardecluj.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Doamne, da prosti sunt romanii.
Un tribunal din Germania a ACHITAT primul algerian acuzat de ATAC SEXUAL în noaptea de Revelion, la Koln | UPDATE
PRIGOANA MORŢILOR. Radu Gyr condamnat post-mortem, la Cluj!
KLAUS von MUNCHHAUSEN – Presedintele Klaus Iohannis minte constient cand afirma: „Nu am fost niciodata, in nicio calitate, urmarit penal... nu am avut dosare, nu am avut probleme”. Iata dovada ca presedintele a fost urmarit penal pentru abuz in serviciu si i s-a dat scoatere de sub urmarire penala de catre procuroarea DNA Claudia Rosu. Un asemenea mincinos nu merita sa fie presedintele Romaniei. Demisia! (Documente)
Mega atac la siguranța națională
Pret pe capul lui Iohannis in servicii! Incepe decaderea sasului: cu ce il au la mana?
Preşedintele României şi CSAT au minţit! Există „securişti” în Justiţie! Iată Dovada!
O Românie normală cu Iohannis, "infatuatilor , fanaticilor religiosi" : Până în 2020, 70% din instituțiile din România vor avea experți în egalitatea de gen
Cea mai PRESTIGIOASA publicatie din Germania AVERTIZEAZA POPULATIA: Usturoiul din China este albit cu CLOR! NU MANCATI, riscati sa MURITI!
Distragerea atentiei publice a functionat – primii „refugiati” s-au angajat deja in Romania
Adevărul despre Mihai Șora: În 1990 a semnat ordinul de eliminare a 14 clase cu predare în limba română de la Liceul Bolyai din Târgu Mureș, amplificând conflictul inter-etnic. A comparat Unirea de la 1918 cu raptul comis de URSS asupra Basarabiei!
VIDEO Frate, citiți ce fac Dragnea și PSD pentru voturile UDMR! DOCUMENT
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro