SCENE HALUCINANTE LA TVR/ Emilia Șercan a plecat în lacrimi din emisiunea Eugeniei Vodă: MĂ SIMT O MARE IMPOSTARE/ Tolontan: Nu mă simt deloc rău că lucrez la Voiculescu/ ÎNREGISTRAREA EMISIUNII

Distribuie!by Jurnalista Emilia Șercan a părăsit în lacrimi sâmbătă seară emisiunea Profesioniștii realizată de Eugenia Vodă pe TVR 1 unde a fost invitată împreună cu Cătălin Tolontan. loading... Mă simt o mare impostoare, a explicat Șercan. Reacția ei a venit după ce a povestit în emisiune că l-a criticat pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Jurnalista Emilia Șercan a părăsit în lacrimi sâmbătă seară emisiunea Profesioniștii realizată de Eugenia Vodă pe TVR 1 unde a fost invitată împreună cu Cătălin Tolontan.

loading...

Mă simt o mare impostoare, a explicat Șercan.

Reacția ei a venit după ce a povestit în emisiune că l-a criticat pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, iar mai apoi după un timp a acceptat pentru 8500 de euro lunar să lucreze ca șef al departamentului de investigații al Realitatea TV care aparținea acestuia.

Înainte de ajunge să lucreze pentru Vîntu, Șercan a povestit că SOV i-a trimis de ziua lui, un coș imens cu flori și 6 sticle de șampanie Don Perignon, pe care i le-a returnat furioasă la vila acestuia din strada Paris.  Șercan lucra atunci la Evenimentul Zilei și realiza anchete despre omul de afaceri.

Cum să mă pretind eu o profesionistă a presei de vreme ce am făcut marele compromis cu Vîntu pe care eu l-am investigat?, a spus în lacrimi Șercan.

Replica lui Cătălin Tolontan după incident a fost: Cred că Vîntu s-ar amuza teribil. Mă simt un nesimțit dacă nu mă simt deloc rău că lucrez la Voiculescu. Pe bune… Ar trebui să iau un Xanax.

ÎNREGISTAREA EMISIUNII (CLICK PENTRU A VIZIONA)

Emilia nu a suportat emoțional întrebarea despre mutarea la Realitatea. O vede ca pe un compromis. Suferă și acum la atâția ani după pe tema asta (…) Eu zic că e o chestie masochistă. A făcut un compromis la Vîntu care nici nu e compromis,a explicat Eugenia Vodă.

O aud cum plânge în culise și nu vrea să se întoarcă în emisiune. Nu voi tăia aceste fragmente, a spus mai apoi Vodă continuând emisiunea.

 


Sursa: flux24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro