Scandal monstru pe denumirea țiganilor la o televiziune din România

Distribuie!by Postul de televiziune B1 TV a fost aseară gazda unui scandal în direct referitor la legea liderului PRU Bogdan Diaconu care propune revenirea la denumirea de țigani pentru romi. La emisiune au fost, alături de liderul naționalist, și Ciprian Necula, sociolog rom, secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Postul de televiziune B1 TV a fost aseară gazda unui scandal în direct referitor la legea liderului PRU Bogdan Diaconu care propune revenirea la denumirea de țigani pentru romi. La emisiune au fost, alături de liderul naționalist, și Ciprian Necula, sociolog rom, secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, dar și Daniel Cioabă, așa numitul împărat al țiganilor.

loading...

Reprezentanții romilor au fost foarte deranjați de inițiativa Partidului România Unită privind revenirea la denumirea de țigani, iar emisiunea a devenit o ceartă în toată regula (înregistrarea emisiunii AICIhttp://inregistrari.b1.ro/view-special_b1-81.html).


Astfel, în timp ce deputatul Bogdan Diaconu și-a apărat inițiativa ca răspuns la miile de solicitări venite mai ales din partea românilor din Diaspora, reprezentanții romilor au spus că schimbarea denumirii nu le rezolvă problemele.

”Nici nu am avut intenția să rezolv problemele țiganilor, a declarat în replică liderul PRU, ci problema românilor care sunt confundați cu țiganii”, a spus Diaconu.


Emisiunea a avut și momente comice, precum cel în care Ciprian Necula, somat de Diaconu să respecte regulile conversației, i-a spus liderului PRU: ”Domnule, nu vă țigăniți cu mine, asta vreți să spuneți?”, la care răspunsul politicianului naționalist a fost ”Eu? Dumneavoastră ați spus-o”.

 

Sursa: http://www.stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Procurorii interzic Fundatia „George Soros” in Rusia: „este o amenintare la adresa securitatii nationale ruse”
Interceptare! Procuror DNA, limbaj de interlop: "Baga-mi-as...in ma-sa! Nu mai putem sa traim pe planeta Romanica din cauza lu' un jegos ca Sebi Ghita care este un vagabond, o zdreanta... - Da, ba, dar ti-au tinut spatele si aia de la Bucuresti, ba, si Kovesi... - Da. Ba... - Pai daca il bagi pe Ghita, il toarna pe Dragnea si, gata, rezolvam!"
Cine este Alexandru Florian, Directorul Institutului „Elie Wiesel” | Şi-a început cariera la 21 de ani ca propagandist al comunismului şi al PCR şi linguşitor al lui Ceauşescu
„ATENTATELE DE LA 11 SEPTEMBRIE” ale Italiei au fost organizate de serviciile secrete OPERATIUNEA GLADIO
Ministrul Sănătății, Victor Costache, vrea ca pacienții să fie împărțiți în săraci și bogați: „La oameni e ca la mașini”
Ziaristul Narcis Daju spune că familia din America ce a luat-o pe Sorina amenință DGASPC Mehedinti că, dacă nu se finalizează adopția, se autodenunță penal că le-au cerut și că le-au dat 5000 de euro mită
Tudor Gheorghe: Ce blestem pe noi, după un preşedinte care chinuie limba engleză, avem unul care CHINUIE limba română
Soviani, afirmații zdrobitoare la adresa tehnocraților. Cele 10 mld. lipsă. Falsificarea PIB și cheltuieli pe datorie
Homosexualii nemţi care racolau băieţei la Gara de Nord, au fugit din tară, arestaţi în lipsă!
Festivalul ordonanțelor în Guvernul meu: „Cine are bani va trăi, cine nu are va muri”
Cioloş finanţează multinaţionalele şi ignoră antreprenorii autohtoni
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro