Scandal in UE: Microciparea angajaţilor

Distribuie!by Scopul acestui dispozitiv? Intrarea in firma sau activarea calculatoarelor fara legitimatie. Alltfel spus, ”identificarea subcutanata”. O idee controversata. loading... Opt salariati ai firmei New Fusion, cu sediul in Malines (regiunea Flandra) specializata in tehnologie si marketing digital, au acceptat implantarea in mana a unui cip (de marimea unui bob […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Scopul acestui dispozitiv? Intrarea in firma sau activarea calculatoarelor fara legitimatie. Alltfel spus, ”identificarea subcutanata”. O idee controversata.

loading...

cipuri1 Scandal in UE: Microciparea angajaţilor

Opt salariati ai firmei New Fusion, cu sediul in Malines (regiunea Flandra) specializata in tehnologie si marketing digital, au acceptat implantarea in mana a unui cip (de marimea unui bob de orez) care costa 100 euro. Im afara de a deschide usile fara o legitimatie sau card de acces, ”aceasta tehnologie ofera numeroase posibilitati”, afirma purtatorul de cuvant al New Fusion, Vincent Nys, citat de Belga. ”Cipul este dotat cu memorie care permite inserarea cartilor de vizita. Daca plasati un spartphone in fata lui, va puteti trimite datele de contact imediat”, a adaugat el, precizand ca ideea a venit dupa ce un colaborator al firmei isi uita frecvent legitimatia de acces si ca nimeni nu a fost obligat sa participe la acest experiment.


cip Scandal in UE: Microciparea angajaţilor

”Publicul reactioneaza cu ingrijorare, are un sentiment de Big Brother, dar cred ca un iPhone este de zece ori mai periculos in acest sens decat un microcip”, a estimat Nys. Dar, Alex Deswaef, presedintele Lidii Drepturilor Omului din Belgia a punctat posibilele derapaje ale unui astfel de sistem. ”Este un pericol real, este un sistem de control total asupra ce si cand face un angajat”, a declarat acesta, denuntand o ”supraveghere politieneasca”. Aceasta tehnologie este utilizata insa de mai multi ani in SUA, in special pentru evitarea pierderii copiilor sau supravegherea bolnavilor de Alzheimer. Insa angajatii unei firme nu sunt nici minori, nici bolnavi de Alzheimer iar aici intervine si o problema etica, in momentul in care, sub diverse denumiri corporatiste, oamenii sunt supravegheati precum marfurile in tranzit sau animalele domestice. Dincolo de acestea, astfel de micro-implanturi sunt vazute ca deschizatoarele unui drum periculos, unde se va face trecerea de la supravegherea totala la insasi controlul posesorului.

Comentati  .national.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DOMNULE IOHANNIS, PESTE 200.000 DE COPII DIN ROMÂNIA SE CULCĂ FLĂMÂNZI ÎN FIECARE SEARĂ. PENTRU EI CE FACEM? SHARE CA SA AJUNGA SI LA CONDUCATORII ACESTEI TARI!
Parada vechiturilor de 1 decembrie ?
Barnevernet nu crede că psihiatrul pedofil (homosexual) cu care lucra de decenii e un pericol pentru propriii lui copii
Iohannis, despre căsătoriile între persoane de același sex: Nu susțin ”fanatismul religios” și “trebuie să revenim la ceea ce se numește toleranță”
Șobolanii din politica
Tăcerea hipsterilor
Moțiunea PSD împotriva guvernului Grindeanu, citită în plenul Parlamentului: „România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor”. Premierul și aleșii opoziției au lipsit din sală
Kasparov despre criza din Ucraina: SUA și Germania denotă lașitate în fața Rusiei
Mii de fermieri s-au adunat în afara parlamentului grec, proteste împotriva planurilor fiscale și reforma pensiilor a guvernului grec. (VIDEO)
Referendum, Mihai Gheorghiu „Există o parte a acestui popor, de 4 milioane, care a putut să treacă peste campania de dezinformare”
General Br. (r) Aurel Rogojan (SRI) – Suntem in pragul celui de-al Treilea Razboi Mondial.
Incredibil! Propagandistii USR-PLUS, partide pastorite de Dan Barna (foto centru, stanga) si Dacian Ciolos (foto centru, dreapta), au pus mana pe baza de date a populatiei Romaniei. Tinerii care abia au implinit 18 ani s-au trezit cu scrisori personalizate in care sunt indemnati sa voteze Alianta 2020 USR-PLUS, a lui Dan Barna si Dacian Ciolos. Cum a fost posibil ca agentii electorali ai USR si PLUS sa aiba acces la CNP-urile si datele personale ale tinerilor? Procurorul General Bogdan Licu trebuie sa dispuna de urgenta o ancheta la Directia de Evidenta a Populatiei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro