Scandal în SUA – Bill Clinton ar putea fi arestat pentru pedofilie?

Distribuie!by Principalele acuzatii sint Spalare de bani si Pedofilie, actiuni criminale in care sint implicati direct atit Hillary cit si Bill Clinton. Probele au fost gasite in computerele confiscate de la Anthony Weiner si sotia lui, Huma Abedin. Aceasta este, de peste 20 de ani, mina dreapta a lui Hillary […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Principalele acuzatii sint Spalare de bani si Pedofilie, actiuni criminale in care sint implicati direct atit Hillary cit si Bill Clinton. Probele au fost gasite in computerele confiscate de la Anthony Weiner si sotia lui, Huma Abedin. Aceasta este, de peste 20 de ani, mina dreapta a lui Hillary Clinton.

loading...

Potrivit unor ofiteri de la Politia Newyorkeza, ceea ce au gasit in aceste computere le-a intors stomacul pe dos. Surse NYPD sustin ca sint probe zdrobitoare care ii vor baga in puscarie pe cei doi Clintoni pentru foarte multi ani !

Acum se explica de ce Seful FBI, James Comey, un apropiat al familiei Clinton, a redeschis investigatiile vinerea trecuta! NYPD i-a furnizat „marfa” imposibil de bagat sub pres !


Tot din surse NYPD am aflat ca, pusi in fata acuzatiilor extrem de grave, atit Weiner cit si Huma Abedin s-au decis sa colaboreze cu anchetatorii !

Daca ar fi depins doar de NYPD, sotii Clinton ar fi fost deja arestati ! Dar mandatele de arestare trebuie aprobate de Departamentul de Justitie condus de Procurorul General Loretta Lynch! Nimeni alta decit cea care si-a construit intreaga cariera si averea pe seama familiei Clinton! Lynch este atit de indatorata Clintonilor incit s-a intilnit in secret cu Bill Clinton exact inainte ca Hillary sa fie „albita” de catre FBI (in vara asta), i-a ordonat Sefului FBI sa nu anunte Congresul Statelor Unite ca s-a redeschis ancheta fata de Hillary (vinerea trecuta) iar acum, de citeva ore, refuza sa semneze mandatele de arestare intocmite de NYPD pe numele sotilor Clinton !


Surse din NYPD au amenintat ca, daca se incearca musamalizarea acestui dosar fara precedent in istoria candidatilor la Presedintie, atunci ofiterii newyorkezi vor trimite „marfa” la Wikileaks si vor tine chiar si o conferinta de presa!

Urmeaza ore si zile incredibile!

Nasul Tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Luju.ro: Două dosare de la Alba Iulia în care era vizat Iohannis au fost clasate cu aprobarea lui Lazăr
ȘOC: Refugiații dispun de carduri mastercard fară nume dar cu simbolul UE si UNHCR ( Agentia Refugiatilor Natiunile Unite)
LOVITURĂ pentru Clotilde Armand: Ministerul Transporturilor trimite Corpul de Control la CNAIR
Urmează SURPRIZE MARI! Americanii l-au pus la INDEX pe Iohannis!
Anunt SOC al premierului Ciolos! DISPAR consiliile judetene si SE UNESC JUDETELE!
COLECTIV: Rezultatele bombă ale expertizei alimentează ipoteza unei MÂINI CRIMINALE
Senatul a dat liber serviciilor în telefoanele şi calculatoarele românilor
Barbat din Slobozia, amendat cu 1.000 de lei dupa ce s-a basit langa un politist local
România este condusă de marionete iresponsabile. Cum să-i intereseze viitorul, dacă nici copii nu au? După ei, potopul!
Un tânăr antreprenor din domeniul securităţii informatice votează cu Dăncilă | Cum ar arăta Fața lui Iohannis și a peneliștilor, în caz de înfrângere? Ar fi „priceless”
Un consilier local din Caraş-Severin a plătit cu viaţa pentru că s-a opus furturilor de lemn
Sinteza ultimilor ani de... "România lucrului bine făcut.." pentru multinationale.. !Romania fara resurse , Romania lucrului bine facut pentru imperiul Austriac. Companiile austriece „măcelăresc” pădurile româneşti, poliţia arestează doar ţărani cu o căruţă de lemne. Klaus Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic. Ce va rămâne după ei, Dumnezeu cu mila.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro