Scandal în Marea Britanie: Poliția a protejat politicienii pedofili din Regatul Unit (Video !!!!!)

Distribuie!by Partidul Demos, mișcare asumat de stânga, a publicat o postare dedicată „tuturor femeilor, atât celor cis, cât și celor trans, precum și persoanelor non-binare”, prin care le urează “un 8 Martie solidar, militant și transnațional, în spiritul luptelor feministe de la începuturi”. loading... În postarea publicată pe pagina de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Partidul Demos, mișcare asumat de stânga, a publicat o postare dedicată „tuturor femeilor, atât celor cis, cât și celor trans, precum și persoanelor non-binare”, prin care le urează “un 8 Martie solidar, militant și transnațional, în spiritul luptelor feministe de la începuturi”.

loading...

În postarea publicată pe pagina de facebook a Platformei, se amintește de primele greviste feministe din Statele Unite, dar și de „recunoaște valoarea muncii sexuale ca muncă în sens deplin, cu toate drepturile și protecția care decurg de aici”, referirea fiind la prostituție.


Poliţia şi partidele politice din Marea Britanie ar fi încercat să protejeze persoane cu funcţii înalte acuzate de agresiuni sexuale asupra copiilor, a spus un procuror responsabil de o anchetă privind abuzuri din trecut, relatează Reuters, potrivit agerpres.ro.

O comisie de anchetă privind “acuzaţii de abuz şi exploatare sexuală a minorilor împotriva unor persoane de importanţă publică asociate cu Westminster” va analiza suspiciunile conform cărora investigaţiile poliţiei ar fi fost reticente să urmărească astfel de cazuri.


Procurorul responsabil de anchetă, Brian Altman, a afirmat de asemenea că va analiza dacă s-a intervenit asupra deciziilor de a inculpa persoane publice şi dacă lideri de partid şi executanţi au ajutat la acoperirea acuzaţiilor.

“Chestiunea centrală pe care o va aborda această investigaţie este dacă instituţii de la Westminster nu au reuşit – şi, într-adevăr, nu reuşesc nici acum – să protejeze copiii”, a spus Brian Altman.

El a precizat că investighează mai degrabă comportamentul unor instituţii, şi mai puţin persoane individuale, şi că ancheta nu va stabili dacă au fost comise infracţiuni.

Brian Altman a declarat că ancheta va examina o acuzaţie conform căreia grupul de lobby Paedophile Information Exchange (PIE), care încerca să elimine vârsta legală pentru consimţământul sexual, a primit mii de lire sterline de la guvernul britanic la sfârşitul anilor 1970. El a precizat că acuzaţia nu a fost investigată imediat.

Ancheta independentă privind abuzurile sexuale asupra copiilor (IICSA) – din care investigaţia asupra Westminster nu este decât o parte – este una dintre cele mai mari şi mai scumpe desfăşurate vreodată în Marea Britanie.

Comisia responsabilă de această anchetă a fost creată în iulie 2014 de Theresa May, actualul premier, în rolul ei de ministru de interne, după o serie de scandaluri privind abuzuri care datau de decenii.

Comisia de anchetă şi-a început efectiv activitatea în 2017, după ce primele trei persoane numite să desfăşoare investigaţii au demisionat.

Ancheta ar urma să dureze cinci ani până la finalizare, cu audieri privind plângeri legate de politicieni programate să aibă loc timp de trei săptămâni.

Unul dintre cei despre care ar urma să se vorbească în această anchetă este fostul premier Ted Heath, care a murit în 2005. În 2017, poliţia a precizat că l-ar fi chestionat despre presupuse abuzuri sexuale asupra unor băieţi dacă ar mai fi fost în viaţă. Susţinătorii lui Heath au spus despre această investigaţie că este o vânătoare de vrăjitoare costisitoare şi greşită.

Daniel Janner, al cărui tată, un fost parlamentar care a murit în 2015, este vizat de acuzaţii ce vor fi investigate de această comisie anul viitor, a spus că procedura este nedreaptă şi că persoanele din spatele acuzaţiilor false ar trebui investigate.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Din ciclul ”Sa ne batem joc de EROII PATRIEI ca tot nu vrem sa cinstim o cupa de sampanie pentru ei de 1 DECEMBRIE”: Rocker-ii de la ”Colectiv” au ingropat Batalia de la Marasesti.
Cum il reduce Putin la tacere cu argumente pe un "inaintas" diversionist BBC.
CSM DECLARA RAZBOI PRESEI – De necaz ca abuzurile magistratilor sunt continuu dezvaluite, in loc sa faca curatenie in sistem, CSM vrea sa introduca cenzura in presa prin Legile Justitiei. Mass-media va fi obligata sa publice comunicate ale CSM la cererea oricarui judecator si procuror, fara ca jurnalistii sa reformuleze, sa modifice, sa adauge ori sa se faca imediat vreun comentariu asupra CSM (Propunerea)
Mircea Dinescu: În sfîrşit, Iohannis a înfiat un copil: copilul din flori al Ciumei Roşii, Augustin Lazăr
„Operaţiunea Sparanghelul” – A cui afacere este? La ce nivel este protejată?
Lucian Mîndruță: "Este clar că dacii sunt înrudiți cu românii, pentru că toți erau ho*i. Dacii erau niște proto-ho*i"
Ungaria DĂ AFARĂ delegația venită să verifice STATUL de DREPT|Sunt toti oamenii lui Soros!
FLOTA României, 300 de nave au fost vândute de marionetele sistemului satanic care distrug Romania de 26 de ani-Video+Document
Dacian Cioloș îi răspunde lui Tăriceanu: AMENINȚARE directă pentru liderul ALDE. Programul neomarxiștilor USR-PLUS
Se pregătește pulverizarea României. Citește și dă mai departe!
Noul premier Dacian Ciolos este foarte activ pe Facebook, unde nu se da inapoi sa intre in dialog cu ceilalti utilizatori. Astfel, el i-a confirmat unui cititor al sau ca Parlamentul este „plin de escroci”.
Digi 24! Încă un jurnalist și-a dat demisia: ”Jurnalistul nu este un reportofon care înregistrează o prostie..”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro