Scandal în Marea Britanie: Poliția a protejat politicienii pedofili din Regatul Unit (Video !!!!!)

Distribuie!by Partidul Demos, mișcare asumat de stânga, a publicat o postare dedicată „tuturor femeilor, atât celor cis, cât și celor trans, precum și persoanelor non-binare”, prin care le urează “un 8 Martie solidar, militant și transnațional, în spiritul luptelor feministe de la începuturi”. loading... În postarea publicată pe pagina de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Partidul Demos, mișcare asumat de stânga, a publicat o postare dedicată „tuturor femeilor, atât celor cis, cât și celor trans, precum și persoanelor non-binare”, prin care le urează “un 8 Martie solidar, militant și transnațional, în spiritul luptelor feministe de la începuturi”.

loading...

În postarea publicată pe pagina de facebook a Platformei, se amintește de primele greviste feministe din Statele Unite, dar și de „recunoaște valoarea muncii sexuale ca muncă în sens deplin, cu toate drepturile și protecția care decurg de aici”, referirea fiind la prostituție.


Poliţia şi partidele politice din Marea Britanie ar fi încercat să protejeze persoane cu funcţii înalte acuzate de agresiuni sexuale asupra copiilor, a spus un procuror responsabil de o anchetă privind abuzuri din trecut, relatează Reuters, potrivit agerpres.ro.

O comisie de anchetă privind “acuzaţii de abuz şi exploatare sexuală a minorilor împotriva unor persoane de importanţă publică asociate cu Westminster” va analiza suspiciunile conform cărora investigaţiile poliţiei ar fi fost reticente să urmărească astfel de cazuri.


Procurorul responsabil de anchetă, Brian Altman, a afirmat de asemenea că va analiza dacă s-a intervenit asupra deciziilor de a inculpa persoane publice şi dacă lideri de partid şi executanţi au ajutat la acoperirea acuzaţiilor.

“Chestiunea centrală pe care o va aborda această investigaţie este dacă instituţii de la Westminster nu au reuşit – şi, într-adevăr, nu reuşesc nici acum – să protejeze copiii”, a spus Brian Altman.

El a precizat că investighează mai degrabă comportamentul unor instituţii, şi mai puţin persoane individuale, şi că ancheta nu va stabili dacă au fost comise infracţiuni.

Brian Altman a declarat că ancheta va examina o acuzaţie conform căreia grupul de lobby Paedophile Information Exchange (PIE), care încerca să elimine vârsta legală pentru consimţământul sexual, a primit mii de lire sterline de la guvernul britanic la sfârşitul anilor 1970. El a precizat că acuzaţia nu a fost investigată imediat.

Ancheta independentă privind abuzurile sexuale asupra copiilor (IICSA) – din care investigaţia asupra Westminster nu este decât o parte – este una dintre cele mai mari şi mai scumpe desfăşurate vreodată în Marea Britanie.

Comisia responsabilă de această anchetă a fost creată în iulie 2014 de Theresa May, actualul premier, în rolul ei de ministru de interne, după o serie de scandaluri privind abuzuri care datau de decenii.

Comisia de anchetă şi-a început efectiv activitatea în 2017, după ce primele trei persoane numite să desfăşoare investigaţii au demisionat.

Ancheta ar urma să dureze cinci ani până la finalizare, cu audieri privind plângeri legate de politicieni programate să aibă loc timp de trei săptămâni.

Unul dintre cei despre care ar urma să se vorbească în această anchetă este fostul premier Ted Heath, care a murit în 2005. În 2017, poliţia a precizat că l-ar fi chestionat despre presupuse abuzuri sexuale asupra unor băieţi dacă ar mai fi fost în viaţă. Susţinătorii lui Heath au spus despre această investigaţie că este o vânătoare de vrăjitoare costisitoare şi greşită.

Daniel Janner, al cărui tată, un fost parlamentar care a murit în 2015, este vizat de acuzaţii ce vor fi investigate de această comisie anul viitor, a spus că procedura este nedreaptă şi că persoanele din spatele acuzaţiilor false ar trebui investigate.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Unde au fost serviciile secrete în timpul jefuirii Ţării?
Profeţiile lui Anghel Rugină despre România...
"Ce fac guvernanții e Holocaust împotriva românilor". Părintele Necula: Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre (VIDEO)
Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania
LAZAR ACOPERA BINOMUL – In loc sa mearga pe firul inregistrarilor audio-video in care Ghita si Basescu denunta grupul de crima organizata din SRI si DNA, Procurorul General Augustin Lazar asteapta sa-i vina probele la sediul PICCJ: „Pana in acest moment nimeni nu a depus vreun denunt sau vreo plangere... Cei care fac o afirmatie in spatiul public sa depuna o plangere, sa depuna un denunt si sa arate care e infractiunea si care sunt probele” (Video)
In spatele lui Johannis sunt baietii de la GDS & George Soros / TRIADA RENATE WEBER +ALINA MUNGIU PIPPIDI + MONICA MACOVEI(GHERGHESCU),SORIN IONITA,CRISTIAN PARVULESCU CARE AU CONTRIBUIT PRIN MISCAREA”REVOLUTIA PORTOCALIE” LA INSTAURAREA REGIMULUI CRIMINAL BASESCU IN ROMANIA IN SCHIMBUL „GHESEFTULUI „ROSIA MONTANA SI ADEVARUL ASCUNS DESPRE ROSIA MONTANA-MARELE SECRET DE STAT AL SRI!
Legea Big Brother, adoptată de Camera Deputaților. Care sunt noile prevederi
Roşia Montană - o bibliotecă de 6,3 trilioane de dolari
Orban nu cedează în fața presiunilor UE | „ISLAMIZAREA este INTERZISĂ prin Constituție. Noi decidem cu cine vrem să trăim”
„New York Times” RĂZBUNAREA nucleară a Rusiei pentru scutul antirachetă | Submarinul care ar provoca un tsunami radioactiv
Suedia se pregătește să moară sub asaltul imigranților. Zeci de zone din orașele suedeze au scăpat de sub controlul autorităților
Cum arată un server de UN MILIARD de euro | Compania selectă în care se află spionii SRI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro