SCANDAL. După reacțiile indignate ale populației, TEHNOCRAȚII SOROȘIȘTI VOR ACUM SĂ ASCUNDĂ până după alegeri ORDONANȚA care mută taxele de CAS și PENSII de la Multinaționale și Patroni pe Spinarea ANGAJAȚILOR

Distribuie!by Proiectul a trezit SCANDAL și INDIGNARE în rândul populației, iar acum guvernul SOROS-CIOLOS vrea să-l ascundă până după alegeri loading... ÎN PREZENT : Angajatul datorează 10,5% – CAS (asigurări de sănătate, etc.), 5,5% – CASS (pensie), 0,5% – șomaj —> TOTAL: 16.5% DE LA 1 IANUARIE 2017 : Angajatul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Proiectul a trezit SCANDAL și INDIGNARE în rândul populației, iar acum guvernul SOROS-CIOLOS vrea să-l ascundă până după alegeri

loading...

ÎN PREZENT : Angajatul datorează 10,5% – CAS (asigurări de sănătate, etc.), 5,5% – CASS (pensie), 0,5% – șomaj —> TOTAL: 16.5%

DE LA 1 IANUARIE 2017 : Angajatul va datora 21,7% – CAS (asigurări de sănătate, etc.), 8,9% – CASS (pensie) —> TOTAL 30.6 %

Eugen Nicolăescu, șeful grupul PNL din Camera Deputaților: AMÂNAȚI PÂNĂ DUPĂ ALEGERI că PIERDEM VOTURI.
Eugen Nicolăescu, șeful grupul PNL din Camera Deputaților:


” În același timp, trebuie să îl atenționez pe primul ministru că este nevoie să le solicite tuturor miniștrilor,

în această perioadă de campanie electorală,


până la sfârșitul mandatului,

să se abțină să mai inițieze orice fel de proiect de lege sau de ordonanță

care să aibă ca obiect modificarea Codului fiscal”.

N.Red. observați exprimarea lui Eugen Nicolăescu “În același timp, trebuie să îl atenționez pe primul ministru…să se abțină în această perioadă electorală…să mai inițieze orice fel de proiect de lege sau de ordonanță care să aibă ca obiect modificarea Codului fiscal “

În traducere “După alegeri puteți să-i dați drumul..DAR nu acum căci vom pierde PIERDEM VOTURI din cauza ta…”.

Ce au făcut tehnocrații ca să nenorocească salariații de la 1 ianuarie 2017

1. VINE URGIA peste salariați. Ministerul de Finanțe prin DIRECȚIA FISCALITATE condusă de “celebrul” Biriș a făcut un proiect de Ordonanță de Urgență pentru a MODIFICA 200 de ARTICOLE DIN CODUL FISCAL.

De la 1 ianuarie 2017 vine URGIA peste salariați, urgie adusă de GUVERNUL CIOLOȘ-SOROS. Pentru multinaționale MUMĂ, pentru salariați CIUMĂ. Taxele pentru CAS vor fi mutate de la Multinaționale și de la Patroni pe SPINAREA SALARIAȚILOR.

ÎN PREZENT : Angajatul datorează 10,5% – CAS (asigurări de sănătate, etc.), 5,5% – CASS (pensie), 0,5% – șomaj —> TOTAL: 16.5%

DE LA 1 IANUARIE 2017: Angajatul va datora 21,7% – CAS (asigurări de sănătate, etc.), 8,9% – CASS (pensie) —> TOTAL 30.6 %

2. Proiectul de Ordonanță de Urgență a fost AVIZAT de Ministerul de Finanțe și trimis de Ministerul Finanțelor către la Consiliul Fiscal spre a primi aviz

3. Profit.ro, Antena 3 și alte ziare și televiziuni au intrat în posesia Proiectului de Ordonanță de Urgență.

4. PRESA DE PROPAGANDĂ A SISTEMULUI: HotNews, Digi24, Adevărul, Ziare.com au ieșit rapid cu d-na Dragu scoasă la înaintare să ne spună “CĂ NIMIC NU E ADEVĂRAT”

.5. Sindicatele: Ar fi tragedie naţională dacă s-ar face aceste modificări

Aprobarea propunerilor de modificare a Codului Fiscal, aşa cum sunt prezentate de presă, ar însemna o tragedie naţională, în sensul că vom ajunge la un dezechilibru major între capital şi resurse umane, iar un astfel de transfer al contribuţiilor, exclusiv pe angajaţi, nu prea mai există nicăieri în lume, a declarat, miercuri, Bogdan Hossu, preşedintele Confederaţiei Naţionale Sindicale “Cartel Alfa”, citat de News.ro.

Liderul sindical a precizat că sindicatele nu au primit niciun document de la Ministerul de Finanțe privind modificarea Codului Fiscal, dar dacă proiectul se va aplica, rezultatele vor fi dezastruoase.

“Ar fi o tragedie naţională

în sensul că deja avem un dezechilibru major,

între capital (61,5 la sută) şi resursa umană (38,5 la sută)

care se resimte la distribuţia creşterii economiei naţionale.

Este un dezechilibru şi acest transfer,

care nu prea mai există în lume,

şi care anulează taxele angajatorilor,

va accentua şi mai mult proasta distribuţie a creşterii economice”, consideră Hossu.

 


6. Proiectul a trezit indignarea (electorală sau nu) a PSD-ului
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la începutul ședinței Biroului Permanent Național al partidului, că Guvernul nu are legitimitatea de a ”proceda la schimbări din temelii” și că are ”speranță mare” la prim-ministrul Dacian Cioloș că nu va modifica Codul Fiscal, potrivit Mediafax.

”Guvernul nu înțelege că a fost învestit, în principal, pentru a administra treburile țării, nu pentru a proceda la schimbări din temelii și schimbări care nici nu sunt bine fundamentate, nici nu sunt dezbătute. Probabil dintr-o dorință de fugă pentru imagine. Mă refer la ultima inițiativă pe care am văzut-o despre intenția de a modifica Codul Fiscal. Nu are legitimitate acest guvern să facă acest lucru și sper să înțeleagă miniștrii. Speranță mare am, de fapt, la domnul Dacian Cioloș”, a afirmat Liviu Dragnea.

Ministerul Finanțelor a pus in circuitul de avizare un proiect de ordonanță de urgență de modificare a Codului Fiscal intrat în vigoare la 1 ianuarie 2016, prin care modifică în mod substanțial apoape 200 de articole din cele 500 ale Codului Fiscal intrat în vigoare în 8 septembrie 2015.


Ponta: “În timp ce opinia publică este mereu ocupată cu diverse „fumigene”, s-a început deja distrugerea tuturor măsurilor economice care au stat la baza creşterii economice (şi implicit a resurselor bugetare pentru pensii şi salarii)! Guvernul tehnocrat vrea să schimbe deja Codul fiscal:1. La mai puţin de un an de la intrarea sa în vigoare la 1 ianuarie 2016.

2. Prin Ordonanţă de Urgenţă (nu prin lege în Parlament).

3. Afectează circa 200 de articole din Cod.

4. Schimbă fundamental regimul fiscal privind atât regimul firmelor, cât şi al angajaţilor.

Oare ce spun acum investitorii privaţi care au cerut stabilitate legislativă şi predictibilitate, dar ambasadorii din SUA şi UE care au cerut mereu transparenţă şi consultare în cazul măsurilor fiscale sau reprezentanţii angajaţilor care se trezesc cu sarcina fiscală aproape dublată peste noapte? Dar cei care au votat cu Klaus Iohannis şi au vrut Guvern tehnocrat pentru că ‘”Ponta măreşte taxele” se simt înşelaţi şi manipulaţi?!?”, a scris Ponta pe Facebook, citat de Agerpres.

Totodată, fostul premier se întreabă retoric ce s-ar întâmpla dacă un viitor guvern PSD – ALDE ar trebui să conducă ţara pe baza măsurilor fiscale luate de actualul Guvern. “Şi dacă după alegerile din 11 decembrie – prin voinţa alegătorilor români – va veni un Guvern PSD – ALDE cum va face bugetul şi va conduce ţara cu măsurile fiscale luate de Guvernul tehnocrat??? Sper că înţelegeţi toţi miza a tot ce se întâmplă în aceste zile! Dacă nu înţelegem, ne merităm soarta!”, a conchis deputatul social-democrat.

7. Proiectul a trezit și indignarea PNL-ului care se va PRĂBUȘI în SONDAJE după așa un anunț. Eugen Nicolăescu, șeful grupul PNL din Camera Deputaților: AMÂNAȚI PÂNĂ DUPĂ ALEGERI că PIERDEM VOTURI.
Liberalii o vor invita pe Anca Dragu, ministru al Finanțelor, la “Ora Guvernului”, în data de 19 septembrie, pentru a prezenta situația exactă în domeniul fiscalității, a anunțat miercuri liderul grupului PNL de la Camera Deputaților, Eugen Nicolăescu.

“Pentru că vrem să fie totul transparent, democratic, săptămâna viitoare vom cere în Biroul permanent al Camerei Deputaților invitarea ministrului Finanțelor la “Ora Guvernului” din data de 19 septembrie. Cu această ocazie îi vom solicita doamnei ministru Anca Dragu să ne prezinte situația exactă în legătură cu ceea ce se lucrează în Ministerul Finanțelor în domeniul fiscalității, dar totodată, lucru foarte important, să ne vorbească în fața Camerei Deputaților despre problemele grave pe care le are România din punct de vedere al respectării deficitului bugetar.

Ea a transmis o scrisoare Parlamentului prin care își arăta îngrijorarea că avem probleme în respectarea deficitului bugetar, conform Tratatului fiscal”, a afirmat Nicolăescu, într-o conferință de presă la Palatul Parlamentului.

“Mă bucur că doamna ministru al Finanțelor a clarificat faptul că Ministerul nu are de gând să modifice Codul fiscal și mai ales prin ordonanță de urgență.

În același timp, trebuie să îl atenționez pe primul ministru

că este nevoie să le solicite tuturor miniștrilor,

în această perioadă de campanie electorală, până la sfârșitul mandatului,

să se abțină să mai inițieze orice fel de proiect de lege sau de ordonanță

care să aibă ca obiect modificarea Codului fiscal”.

N.Red. observați exprimarea lui Eugen Nicolăescu “În același timp, trebuie să îl atenționez pe primul ministru…să se abțină în această perioadă electorală…să mai inițieze orice fel de proiect de lege sau de ordonanță care să aibă ca obiect modificarea Codului fiscal “

În traducere “După alegeri puteți să-i dați drumul..DAR nu acum căci vom pierde PIERDEM VOTURI din cauza ta…”

Atrag atenția tuturor că, în conformitate cu Tratatul fiscal, Codul fiscal nu poate fi modificat cu șase luni înainte de începerea exercițiului financiar. În consecință, orice intenție în această perioadă, fie din partea unui minister, fie din partea unui parlamentar sau grup parlamentar, este un gest necugetat și nelegal.

Fac apel și către grupurile parlamentare să se abțină de la a promova inițiative care au ca scop modificarea fiscalității. Cred în continuare că trebuie să fim atenți la activitatea Guvernului, dar, în același timp, să nu îl criticăm numai de dragul de a-l critica”, a afirmat liderul deputaților liberali.

8. Partidele BALAMA ale lui Cioloş – respectiv Marian Munteanu pe balamaua de dreapta cu “Alianța Noastră” şi Nicuşor Dan pe balamaua de stânga cu “Uniți Salvăm” – au tăcut chitic ca de obicei.

9. EI SE JURĂ CĂ NU FURĂ….Ministrul Finanțelor Anca Dragu a început să dea din colț în colț și să spună că nu se vor modifica taxele “Ministerul Finantelor Publice nu are in vedere majorari de taxe si impozite in acest an.” …Dar la anul?
Proiectul de Ordonanță a plecat deja de la Ministerul Finanțelor spre Avizare către Consiliul Fiscal – Dar Ministru Anca Dragu MINTE că nu știe nimic de el

“Ministerul Finantelor urmareste simplificarea si stimularea investitiilor prin masuri fiscale, nicidecum majorarea taxelor si impozitelor.

In urma articolelor aparute in presa, Ministerul Finantelor Publice face urmatoarele precizari:

Asa cum am mentionat in nenumarate randuri, Ministerul Finantelor Publice nu are in vedere majorari de taxe si impozite in acest an.

N.Red. Dar la ANUL? Ținând cont că toată lumea vorbește de un guvern CIOLOȘ 2 – impus indiferent de rezultatul alegerilor?

Singurele masuri care au fost si sunt vizate sunt de simplificare a procedurilor fiscale si in favoarea activitatii economice.

“Am cerut expertilor din minister pe probleme de fiscalitate o analiza interna care sa cuprinda mai multe scenarii de calcul pentru simplificarea, debirocratizarea si crearea unor conditii mai bune pentru mediul de afaceri. In acest context, cresterea taxelor nu a fost luata in considerare ca scenariu posibil pentru pachetul de masuri ce va modifica Codul Fiscal.

Nu includem masuri care sa creeze poveri fiscale suplimentare pentru niciun tip de contribuabil, persoane juridice, fizice, persoane fizice autorizate sau cele cu activitati independente” – Anca Dragu, ministrul Finantelor Publice.

Inca de la inceput, Ministerul Finantelor a venit in sprijinul contribuabililor si a mediului de afaceri si are in vedere sa continue aceasta politica pana la finalul anului.

Ministerul Finantelor Publice nu are in vedere o crestere a contributiilor sociale obligatorii nici pentru angajat, nici pentru angajator. Persoanele Fizice Autorizate (PFA), cu activitati independente sau profesii liberale nu sunt vizate de vreo masura de crestere a taxarii.

In egala masura, Ministerul Finantelor Publice nu a avut niciodata in vedere modificarea costului angajatorilor cu salariile si nici a salariilor nete.

De asemenea, nu este vizata acordarea vreunei amnistii fiscale. Informatiile aparute in presa, potrivit carora averile nejustificate de pana la un milion de euro primesc o perioada de gratie, respectiv pana pe 31 martie 2017, nu reflecta o decizie a Ministerului Finantelor Publice.

Subliniem faptul ca nu exista un proiect de modificare a Codului fiscal asumat de Ministrul Finantelor Publice care sa includa majorari de taxe si de impozite sau de contributii sociale obligatorii.”

 

(FLUIERUL)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Trump a dejucat planul lui Soros de a impune Noua Ordine Mondială
Efectul SUA : "Vicepreşedintele Comisiei Europene: Toate statele UE ar trebui să accepte căsătoria homosexuală"
Jaful OMV Petrom. Iohannis s-a apucat de negociat noile redevente petroliere cu OMV-ul, din nou fara nici o dezbatere publica.
Comisia Europeana a respins legea care impune supermarketurilor 51% produse agro-alimentare românești pe lanțul comercial scurt. Cu alte cuvine acestia doresc distrugrea producatorilor romani ! În aceste condiții, cumpărați românește, oameni buni! De la prăvălia din colțul străzii sau de la parterul blocului, din piețe, chiar și din magazinele mari, dar alegând produse românești !
Uniunea Europeană aduce sclavie din plin românilor
Declarația istorică a Președintei Parlamentului Elen, Zoe Konstantopoulou
Alertă diplomatică: Ambasadorul SUA, în Piaţa Victoriei
AM PRINS-O PE KOVESI – Iata protocolul PICCJ – SRI! Are numarul 003064 din 4.02.2009 si a fost semnat cand Procuror General era Laura Kovesi. In baza lui DNA si SRI au instrumentat ilegal, in parteneriat, dosare penale. Ofiterii SRI cereau procurorilor sa nu puna la dosar documentele folosite la anchete. In ianuarie 2017, DNA prostea natiunea: “Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi” (Document)
Ilie Şerbănescu - Comisia europeană atârnă de gâtul lui Tudose un laț mai tare decât MCV
Referendumul lui Iohannis, paravan pentru un tun financiar de 2 milioane de Euro?
Un banner care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești este dat jos cu violență de protestatari
Tot ei au noroc: fratele unui europarlamentar si-a cumparat locuinta prin ANL!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro