Scandal cu Nicuşor Dan în secţia de votare: “De ce nu merge afară?”

Distribuie!by “Nicuşor Dan s-a prezentat la ora 10.00 la secția de votare de la școala Sfinții Mihail și Gavril din Prelungirea Ghencea. Însoţit de un întreg alai de candidaţi USR şi de jurnalişti, acesta a blocat secţia şi a stârnit nemulţumirea unor votanţi. loading... Spre deosebire de alte secţii, la […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Nicuşor Dan s-a prezentat la ora 10.00 la secția de votare de la școala Sfinții Mihail și Gavril din Prelungirea Ghencea. Însoţit de un întreg alai de candidaţi USR şi de jurnalişti, acesta a blocat secţia şi a stârnit nemulţumirea unor votanţi.

loading...

Spre deosebire de alte secţii, la secţia în care a votat liderul USR a fost permis accesul presei înăuntru. La final, Nicuşor Dan a dat declaraţii de lângă urne, blocând activitatea secţiei. “De ce nu merge afară să dea declaraţii, să votăm şi noi? Nu e mai corect aşa?”, au comentat cei câţiva alegători prezenţi.


“Am votat pentru un alt fel de a face politică, pentru un viitor mai bun. Din ce am vorbit cu oamenii, am convingerea că azi va fi o zi istorică pentru România”, a declarat preşedintele USR.”[1]

Video


SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/scandal-cu-nicusor-dan-in-sectia-de-votare-de-ce-nu-merge-afara-video_1168385.html
  2. Foto: Internet
  3. Video: Facebook/Nicusor Dan

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Austriacul care ne lasă de zece ani fără păduri
Ne luați de proști domnilor guvernanți și parlamentari ?
“Elie Wiesel” a pierdut în fața legii. Sfântul Închisorilor Valeriu Gafencu rămâne cetăţean de onoare la Târgul Ocna! Sentinţă definitivă a Curţii de Apel Bacău.
Din ciclul ”Sa ne batem joc de EROII PATRIEI ca tot nu vrem sa cinstim o cupa de sampanie pentru ei de 1 DECEMBRIE”: Rocker-ii de la ”Colectiv” au ingropat Batalia de la Marasesti.
"Ce fac guvernanții e Holocaust împotriva românilor". Părintele Necula: Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre (VIDEO)
Anunt SOC al premierului Ciolos! DISPAR consiliile judetene si SE UNESC JUDETELE!
GERMANIA: O musulmană a fost aleasă președinte al Parlamentului din Baden-Wurttemberg
GHITA JUMULESTE PANA CU PANA CUCUVEAUA MOV – Deputatul Sebastian Ghita a dus la DNA bufnitele pe care le-ar fi primit cadou de la sefa DNA: „Cand a venit la mine acasa, mi-a adus bufnitele astea si acum vreau sa duc bufnitele, sa i le trimita domnul Portocala inapoi. Mi le-a adus acasa si eu i le-am adus inapoi”. Gestul vine la nici 12 ore dupa ce Ghita a fost audiat la DIICOT si in plin scandal „Cucuveaua mov”. De doua zile sefa DNA tace. Pana acum, Kovesi n-a zis nici macar „buhuhu!” (Foto)
Primele trei bănci din România au cea mai ridicată profitabilitate din țările UE, de trei ori peste media europeană
DCnews: “Se cere înființarea unei Comisii de anchetă privind calitatea de agent străin a Laurei Codruța Kovesi”
„Se pregăteşte o hoţie cu sute de mii de hectare de pădure”, se restituie inclusiv suprafeţele confiscate de la criminalii de război
Cine sunt judecătoarele care l-au trimis pe liderul PSD la închisoare
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro