Savaliuc șochează: ”Plan pus la cale de 1 lună, asta vor pe 15 aprilie – preiau puterea”

Distribuie!by   ”Imediat în țară să se pornească așa, niște mișcări și să fie dat jos Guvernul, acesta-i jocul, miza este dărâmarea guvernului PSD, pe care și-o doresc toate țările europene” loading...  ”Mă uit la conducătorii ăștia interni și externi, de unde au putut să ne găsească asemenea oameni să-i […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 


”Imediat în țară să se pornească așa, niște mișcări și să fie dat jos Guvernul, acesta-i jocul, miza este dărâmarea guvernului PSD, pe care și-o doresc toate țările europene”

loading...

 ”Mă uit la conducătorii ăștia interni și externi, de unde au putut să ne găsească asemenea oameni să-i pună șefi”, a declarat cunoscutul investigator de presă Răzvan Savaliuc, fondator al publicației ”Lumea Justiției”.


Savaliuc se referea la cazul Augustin Lazăr, pe care îl consideră ca un personaj pus de factori interni și externi – și care este un element cheie în ceea ce va urma.

Iar ”Ziua Z” este, în opinia lui Răzvan Savaliuc, lunea viitoare, 15 aprilie, când va avea loc procesul lui Liviu Dragnea la Curtea Supremă de Justiție. Iar jocul este mult mai mare – și pus la cale din afară, de ceva timp.


”Acesta este un joc concertat, de afară, bine pus în practică de circa 1 lună de zile”, spune Savaliuc. ”Au ieșit toți mai marii UE și ne-au pus la zid fără să fi făcut ceva România, fără ca Guvernul să dat vreo ordonanță, ne-au dojenit dinainte să se fi întâmplat ceva – în paralel cu ieșirile publice extrem de violente și grobiene ale președintelui Klaus Iohannis”.

De ce toate astea, care este scopul: Iată de ce, spune Răzvan Savaliuc, ”există un interes major”:

”Pe 15 aprilie – când are ultim termen, se pare, Liviu Dragnea la completul de 5 – să se creeze o presiune atât de mare încât judecătorii de acolo să fie constrânși să dea condamnarea și astfel să se întâmple un fel de lovitură de stat”, spune Savaliuc.

Într-un fel, se va petrece ceea ce s-a întâmplat în cazul Ponta, după Colectiv, e de părere Savaliuc, dar vor fi mici modificări.

”Imediat după ce Liviu Dragnea ar fi condamnat, în țară să se pornească așa, niște mișcări – interne, externe – și să fie dat jos Guvernul, așa cum s-a întâmplat și cu guvernul Ponta, imediat după tragedia de la Colectiv”, spune jurnalistul. ”Acesta-i jocul, de asta sunt ieșirile (liderilor UE) – miza este dărâmarea guvernului PSD, pe care și-o doresc toate țările europene, care și-au arogat dreptul de a ne monitoriza și de a ne da lecții de bună purtare”.

Există totuși posibilitatea de a se da o Ordonanță, de pe urma căreia Liviu Dragnea să evite acest plan?

”Toți îți doresc ca Dragnea să fie condamnat în 15 aprilie și vor să prevină ca nu cumva să se dea Ordonanță care să-l facă scăpat”, spune Savaliuc, subliniind că ”ei au planul să dărâme această Coaliție, să-i aducă la putere pe peneliști cu useriștii”.

Dar ministrul Tudorel Toader, va da Ordonanța, și el îl vrea pe Dragnea condamnat?

”Tudorel Toader vrea să nu se riște cu nimic – Tudorel vrea să fie… călduț”, a răspuns sec Răzvan Savaliuc, în emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190408/25422721/Savaliuc-Plan-pe-15-aprilie-preiau-puterea.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

VIDEO Ghițăleaks: Kovesi m-a abordat în clădirea SRI pentru a stabili cum să distrugem Realitatea TV
Ghiță minte. Poliția Română a plătit aducerea în țară a lui Nicolae Popa
Regele Mihai a semnat pentru autonomia Transilvaniei in 1989, el este cel care a dat comanda uciderii lui Ceausescu si martirilor din 1989- Declarația de la Budapesta din 16 iunie 1989 ? Tradarea Regelui si Mugur Isarescu, omul de incredere a regalitatii, a fost pus in fuctie din 1990 pentru ca este verisor prin alianta cu Regele Mihai, iata dovada :
Acest politician, ar trebui să rămână fără cetatenia română: "Tupeu fără precedent al lui Marko Bella : Noi, ungurii, ce ar trebui să sărbătorim pe 1 decembrie 2018? Ce acuzații grave aduce statului român"
Ioan Munteanu, cel mai cutrămurător adevăr spus de la Tribuna Parlamentului României, de la 1945 încoace: „Neam de neamul nostru n-a cunoscut vreodată atâta violenţă, dezmăţ și nesupunere!”
Nestle, în mijlocul unui scandal uriaş: Gigantul elveţian este acuzat că a vândut apă de la robinet, în valoare de 900 de milioane de dolari pe an, sub numele unui brand premium
Franţa colonială: ce taxe adună Parisul de la 14 ţări africane
DIICOT SECRETIZEAZĂ NUMELE PROCURORULUI CARE A CLASAT, FĂRĂ SĂ CERCETEZE, DOSARUL GENERALILOR SRI, M.A.I. ȘI AL FRATELUI ȘEFULUI SIE, RECUNOSCUȚI DE MINORELE ABUZATE SEXUAL LA ”SHANGHAI”!
Cine este și ce a pățit omul care s-a pus cu președintele!
Din exterior se pregătește dezmembrarea României, slugile autohtone execută: fonduri alocate doar pentru infrastructura din Ardeal!
Gheorghe Gheorghiu Dej a dat rușii afară din țară ca să ofere o independență Romaniei, la scurt timp a murit brusc în conditii suspecte
Un obiect bizar a fost observat pe cer care îşi schimba forma în timpul zborului. VIDEO în articol
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro