Savaliuc șochează: ”Plan pus la cale de 1 lună, asta vor pe 15 aprilie – preiau puterea”

Distribuie!by   ”Imediat în țară să se pornească așa, niște mișcări și să fie dat jos Guvernul, acesta-i jocul, miza este dărâmarea guvernului PSD, pe care și-o doresc toate țările europene” loading...  ”Mă uit la conducătorii ăștia interni și externi, de unde au putut să ne găsească asemenea oameni să-i […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


”Imediat în țară să se pornească așa, niște mișcări și să fie dat jos Guvernul, acesta-i jocul, miza este dărâmarea guvernului PSD, pe care și-o doresc toate țările europene”

loading...

 ”Mă uit la conducătorii ăștia interni și externi, de unde au putut să ne găsească asemenea oameni să-i pună șefi”, a declarat cunoscutul investigator de presă Răzvan Savaliuc, fondator al publicației ”Lumea Justiției”.


Savaliuc se referea la cazul Augustin Lazăr, pe care îl consideră ca un personaj pus de factori interni și externi – și care este un element cheie în ceea ce va urma.

Iar ”Ziua Z” este, în opinia lui Răzvan Savaliuc, lunea viitoare, 15 aprilie, când va avea loc procesul lui Liviu Dragnea la Curtea Supremă de Justiție. Iar jocul este mult mai mare – și pus la cale din afară, de ceva timp.


”Acesta este un joc concertat, de afară, bine pus în practică de circa 1 lună de zile”, spune Savaliuc. ”Au ieșit toți mai marii UE și ne-au pus la zid fără să fi făcut ceva România, fără ca Guvernul să dat vreo ordonanță, ne-au dojenit dinainte să se fi întâmplat ceva – în paralel cu ieșirile publice extrem de violente și grobiene ale președintelui Klaus Iohannis”.

De ce toate astea, care este scopul: Iată de ce, spune Răzvan Savaliuc, ”există un interes major”:

”Pe 15 aprilie – când are ultim termen, se pare, Liviu Dragnea la completul de 5 – să se creeze o presiune atât de mare încât judecătorii de acolo să fie constrânși să dea condamnarea și astfel să se întâmple un fel de lovitură de stat”, spune Savaliuc.

Într-un fel, se va petrece ceea ce s-a întâmplat în cazul Ponta, după Colectiv, e de părere Savaliuc, dar vor fi mici modificări.

”Imediat după ce Liviu Dragnea ar fi condamnat, în țară să se pornească așa, niște mișcări – interne, externe – și să fie dat jos Guvernul, așa cum s-a întâmplat și cu guvernul Ponta, imediat după tragedia de la Colectiv”, spune jurnalistul. ”Acesta-i jocul, de asta sunt ieșirile (liderilor UE) – miza este dărâmarea guvernului PSD, pe care și-o doresc toate țările europene, care și-au arogat dreptul de a ne monitoriza și de a ne da lecții de bună purtare”.

Există totuși posibilitatea de a se da o Ordonanță, de pe urma căreia Liviu Dragnea să evite acest plan?

”Toți îți doresc ca Dragnea să fie condamnat în 15 aprilie și vor să prevină ca nu cumva să se dea Ordonanță care să-l facă scăpat”, spune Savaliuc, subliniind că ”ei au planul să dărâme această Coaliție, să-i aducă la putere pe peneliști cu useriștii”.

Dar ministrul Tudorel Toader, va da Ordonanța, și el îl vrea pe Dragnea condamnat?

”Tudorel Toader vrea să nu se riște cu nimic – Tudorel vrea să fie… călduț”, a răspuns sec Răzvan Savaliuc, în emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190408/25422721/Savaliuc-Plan-pe-15-aprilie-preiau-puterea.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Procurorii Laurei Kovesi incaseaza umilinte dupa umilinte. Ultima rusine a avut loc la Tribunalul Bihor, in dosarul in care seful Serviciului Arme din IPJ Bihor, comisarul sef Gheorghe Sava, a fost trimis in judecata pentru pretinse infractiuni de abuz in serviciu si fals. Tribunalul a dispus achitarea lui Gheorghe Sava pentru toate acuzatiile, pe motiv ca fapta nu exista si ca nu e prevazuta de legea penala sau nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege (Minuta)
Escaladarea evenimentelor și iminența unei ciocniri Assad – Erdogan (ambii, aliați ai Moscovei) se produc sub privirile lui Vladimir Putin
SISTEMUL A PUS POTERA PE BARNA – La doua zile dupa ce s-a ordonat anihilarea presedintelui USR Dan Barna in campania electorala, prin propaganda de linsat lideri de partid, DLAF a anuntat ca i-a deschis dosar contracandidatului lui Klaus Iohannis. Coincidenta, procuroarea Mihaela Beschiu de la DNA Alba, care i-a clasat dosarul lui Barna, a renuntat la plecarea din parchetul anticoruptie
Medici faimoși, îngroziți de noua generație de medici: ”N-am întâlnit niciodată atâția proști în spitale”-calitate foarte slabă a pregătirii
Ce atracție economică mai poate avea satul românesc pentru copiii țăranilor plecați în bejenie în țară sau afară?
Mircea Dinescu: Iohannis a numit ambasadorii in strainatate si da vina pe PSD ca nu a putut vota lumea!
Rușine, mare rușine domnule Iohannis, cel ce trebuia să ne fiți Președinte!
Protocoalele. De ce nu raspunde nimeni
WIKILEAKS: Cristi Danileț TURNA la Ambasada SUA ce citise în DOSARELE SECRETE SIPA. ​Danileț la Ambasada SUA: Dosarele SIPA "conțin detalii despre relații sexuale ilicite ale unor judecători și procurori, și dosare cu judecătoarele care au făcut avorturi"
Penalii au amutit. Sustinere internationala fara precedent pentru sefa DNA: „Romania ar putea deveni o poveste de succes a Europei”
Klaus Iohannis, în 2009: „Referendumul mi se pare inutil. Nu am votat” ( pentru scăderea numărului de parlamentari la 300)
Buletinele de IDENTITATE, schimbare RADICALĂ. Cardul de sănătate, DESFIINȚAT | Actualele acte de identitate vor fi înlocuite cu unele electronice
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro