Savaliuc șochează: ”Plan pus la cale de 1 lună, asta vor pe 15 aprilie – preiau puterea”

Distribuie!by   ”Imediat în țară să se pornească așa, niște mișcări și să fie dat jos Guvernul, acesta-i jocul, miza este dărâmarea guvernului PSD, pe care și-o doresc toate țările europene” loading...  ”Mă uit la conducătorii ăștia interni și externi, de unde au putut să ne găsească asemenea oameni să-i […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


”Imediat în țară să se pornească așa, niște mișcări și să fie dat jos Guvernul, acesta-i jocul, miza este dărâmarea guvernului PSD, pe care și-o doresc toate țările europene”

loading...

 ”Mă uit la conducătorii ăștia interni și externi, de unde au putut să ne găsească asemenea oameni să-i pună șefi”, a declarat cunoscutul investigator de presă Răzvan Savaliuc, fondator al publicației ”Lumea Justiției”.


Savaliuc se referea la cazul Augustin Lazăr, pe care îl consideră ca un personaj pus de factori interni și externi – și care este un element cheie în ceea ce va urma.

Iar ”Ziua Z” este, în opinia lui Răzvan Savaliuc, lunea viitoare, 15 aprilie, când va avea loc procesul lui Liviu Dragnea la Curtea Supremă de Justiție. Iar jocul este mult mai mare – și pus la cale din afară, de ceva timp.


”Acesta este un joc concertat, de afară, bine pus în practică de circa 1 lună de zile”, spune Savaliuc. ”Au ieșit toți mai marii UE și ne-au pus la zid fără să fi făcut ceva România, fără ca Guvernul să dat vreo ordonanță, ne-au dojenit dinainte să se fi întâmplat ceva – în paralel cu ieșirile publice extrem de violente și grobiene ale președintelui Klaus Iohannis”.

De ce toate astea, care este scopul: Iată de ce, spune Răzvan Savaliuc, ”există un interes major”:

”Pe 15 aprilie – când are ultim termen, se pare, Liviu Dragnea la completul de 5 – să se creeze o presiune atât de mare încât judecătorii de acolo să fie constrânși să dea condamnarea și astfel să se întâmple un fel de lovitură de stat”, spune Savaliuc.

Într-un fel, se va petrece ceea ce s-a întâmplat în cazul Ponta, după Colectiv, e de părere Savaliuc, dar vor fi mici modificări.

”Imediat după ce Liviu Dragnea ar fi condamnat, în țară să se pornească așa, niște mișcări – interne, externe – și să fie dat jos Guvernul, așa cum s-a întâmplat și cu guvernul Ponta, imediat după tragedia de la Colectiv”, spune jurnalistul. ”Acesta-i jocul, de asta sunt ieșirile (liderilor UE) – miza este dărâmarea guvernului PSD, pe care și-o doresc toate țările europene, care și-au arogat dreptul de a ne monitoriza și de a ne da lecții de bună purtare”.

Există totuși posibilitatea de a se da o Ordonanță, de pe urma căreia Liviu Dragnea să evite acest plan?

”Toți îți doresc ca Dragnea să fie condamnat în 15 aprilie și vor să prevină ca nu cumva să se dea Ordonanță care să-l facă scăpat”, spune Savaliuc, subliniind că ”ei au planul să dărâme această Coaliție, să-i aducă la putere pe peneliști cu useriștii”.

Dar ministrul Tudorel Toader, va da Ordonanța, și el îl vrea pe Dragnea condamnat?

”Tudorel Toader vrea să nu se riște cu nimic – Tudorel vrea să fie… călduț”, a răspuns sec Răzvan Savaliuc, în emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190408/25422721/Savaliuc-Plan-pe-15-aprilie-preiau-puterea.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Mișcarea pentru Regat și Coroană a înaintat Parchetului General, pe 10 mai 2017, o sesizare: DOCUMENTUL prin care SE CERE anularea actului de ABDICARE !!!
SUA aruncă masca: România e colonie, trebuie să se învețe cu comenzile!
PNL-istii, amenintati cu excluderea din partid daca nu conving oamenii sa voteze cu Iohannis
După ce v-au luat tot ce v-a lăsat Ceausescu, urmează să va ia APARTAMENTELE | Iata cum: Banii sau casa? Restanţierii la facturile de utilităţi pot fi executaţi silit, fără să se mai apere în faţa judecătorilor
ROMANIA SUB ASEDIU – Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, discurs exploziv impotriva Statului Paralel: “Am vazut in ultimii ani o actiune sistematica si concertata de eliminare a elitelor... Dupa cucerirea Poloniei nemtii au procedat la o metodica distrugere a elitelor. Dar atunci era razboi... Ma astept ca presedintele Iohannis sa continue sa fie avocatul Statului Paralel, intrucat spera ca in acest fel va obtine al doilea mandat, probabil asa cum l-a obtinut si pe primul”
Fermierii romani arunca tone de rosii crescute in sere la gunoi pentru ca nu le cumpara nimeni marfa, ori la un pret de nimic / supermarketurile au invins agricultorii romani!
Iohannis, la masa țărilor care dau 2% din PIB pentru Apărare. Trump: poate creștem la 4%- Adio, școli, autostrăzi, spitale în România
Schewighofer taie in continuare 8 ha/ora DEFRISARI MASIVE PE PAMANT SFANT, BATAIE DE JOC LA ADRESA ROMANIEI, DURERE IN NATURA SI IN OAMENI. TREBUIE SA FIM UNITI. DOAR UNITI PUTEM SCHIMBA TOTUL !
Retezatul este în proprietate austriacă. De 10 ani, urmașele grofului ungur Kendeffy au fost împroprietărite cu 15.000 de hectare de păduri și pășuni
Rectorul UBB, acad. Ioan Aurel Pop: Demonizarea lumii bizantine și balcanice are aceeași finalitate, de a ne abate de la soarta noastră de punte între Est și Vest. Necultivarea memoriei ne transformă în infirmi
Atenție, vor să scoată AURDERM de pe piața românească deoarece este singurul produs românesc care chiar funcționează vizibil în cazul unei exeme, dermatite, iritații....oamenii mor de infecții luate din spitale dar pe ei îi arde să retragă produse care chiar îsi fac treaba...
IOHANNIS A RESPINS ASTĂZI O LEGE pentru FERMIERI!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro