Savaliuc șochează: ”Plan pus la cale de 1 lună, asta vor pe 15 aprilie – preiau puterea”

Distribuie!by   ”Imediat în țară să se pornească așa, niște mișcări și să fie dat jos Guvernul, acesta-i jocul, miza este dărâmarea guvernului PSD, pe care și-o doresc toate țările europene” loading...  ”Mă uit la conducătorii ăștia interni și externi, de unde au putut să ne găsească asemenea oameni să-i […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


”Imediat în țară să se pornească așa, niște mișcări și să fie dat jos Guvernul, acesta-i jocul, miza este dărâmarea guvernului PSD, pe care și-o doresc toate țările europene”

loading...

 ”Mă uit la conducătorii ăștia interni și externi, de unde au putut să ne găsească asemenea oameni să-i pună șefi”, a declarat cunoscutul investigator de presă Răzvan Savaliuc, fondator al publicației ”Lumea Justiției”.


Savaliuc se referea la cazul Augustin Lazăr, pe care îl consideră ca un personaj pus de factori interni și externi – și care este un element cheie în ceea ce va urma.

Iar ”Ziua Z” este, în opinia lui Răzvan Savaliuc, lunea viitoare, 15 aprilie, când va avea loc procesul lui Liviu Dragnea la Curtea Supremă de Justiție. Iar jocul este mult mai mare – și pus la cale din afară, de ceva timp.


”Acesta este un joc concertat, de afară, bine pus în practică de circa 1 lună de zile”, spune Savaliuc. ”Au ieșit toți mai marii UE și ne-au pus la zid fără să fi făcut ceva România, fără ca Guvernul să dat vreo ordonanță, ne-au dojenit dinainte să se fi întâmplat ceva – în paralel cu ieșirile publice extrem de violente și grobiene ale președintelui Klaus Iohannis”.

De ce toate astea, care este scopul: Iată de ce, spune Răzvan Savaliuc, ”există un interes major”:

”Pe 15 aprilie – când are ultim termen, se pare, Liviu Dragnea la completul de 5 – să se creeze o presiune atât de mare încât judecătorii de acolo să fie constrânși să dea condamnarea și astfel să se întâmple un fel de lovitură de stat”, spune Savaliuc.

Într-un fel, se va petrece ceea ce s-a întâmplat în cazul Ponta, după Colectiv, e de părere Savaliuc, dar vor fi mici modificări.

”Imediat după ce Liviu Dragnea ar fi condamnat, în țară să se pornească așa, niște mișcări – interne, externe – și să fie dat jos Guvernul, așa cum s-a întâmplat și cu guvernul Ponta, imediat după tragedia de la Colectiv”, spune jurnalistul. ”Acesta-i jocul, de asta sunt ieșirile (liderilor UE) – miza este dărâmarea guvernului PSD, pe care și-o doresc toate țările europene, care și-au arogat dreptul de a ne monitoriza și de a ne da lecții de bună purtare”.

Există totuși posibilitatea de a se da o Ordonanță, de pe urma căreia Liviu Dragnea să evite acest plan?

”Toți îți doresc ca Dragnea să fie condamnat în 15 aprilie și vor să prevină ca nu cumva să se dea Ordonanță care să-l facă scăpat”, spune Savaliuc, subliniind că ”ei au planul să dărâme această Coaliție, să-i aducă la putere pe peneliști cu useriștii”.

Dar ministrul Tudorel Toader, va da Ordonanța, și el îl vrea pe Dragnea condamnat?

”Tudorel Toader vrea să nu se riște cu nimic – Tudorel vrea să fie… călduț”, a răspuns sec Răzvan Savaliuc, în emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190408/25422721/Savaliuc-Plan-pe-15-aprilie-preiau-puterea.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

LA COLECTIV A FOST DEFLAGRATIE – Iata cutremuratoarea filmare care demonstreaza ca tinerii arsi de vii au fost victimele unui val de foc generat de o combustie specifica unei explozii. Rafalele de flacari au tasnit afara din club zeci de secunde, mistuindu-i pe cei care incercau sa iasa. Filmarea este dovada ca opinia expertilor INEC despre existenta unei deflagratii si a unor substante necunoscute a fost cea reala, si nu concluziile procurorilor, care au mers pe un foc de bureti (Video)
Bătălia pe informații secrete. De ce a fost sacrificat Florian Coldea
Dr. Hamer „Orice boală este cauzată de un șoc emoțional”
Medic către pacient: Vinde-ți casa și vino cu banii, altfel nu te operez!…
MEGA IMAGE sau MEGA-OTRAVURI ALIMENTARE
Gheorghe Piperea: ”Guvernul tehno-creat preferă ca medicii, profesorii și asistentele să plece în continuare în strainatate, unde biro-creații de la Bruxelles se pot trata și întreține corporal!”
Torționarule, marș! Atenție se folosesc diverse știri false care încearcă să-l spele pe Augustin Lazăr aruncând informația că nu era el acel Lazăr. Să nu credeți în propagandistii și trollii care răspândesc astfel de știri false!
PREA BUN, PREA PE FAȚĂ! COVALACT, CUMPĂRAT DE GIGANTUL FRANCEZ LACTALIS!
Cum a murit Institutul „Cantacuzino” din Iaşi, locul în care s-a inventat Polidinul. Povestea uitată a laboratorului geniilor din Medicină
Baza militară SUA din Dobrogea - cea mai probabilă replică pentru inceperea unui război în Marea Neagra
Se dorește plata din bani publici pentru palatul și servitorii lui Radu Duda și ai Margaretei
Pericol maxim! Grindeanu face o gafă uluitoare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro