Savaliuc: “Iată dovada “Planului Minerva” de preluare a controlului României”

Distribuie!by Aseară, unul dintre cele mai importante episoade de presă a scos la iveală proba că Occidentul a pus în aplicare un plan prin care a preluat controlul asupra României. loading... “Există informații că personaje din afară au impus României și Moldovei un plan numit MINERVA, de preluare a controlului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aseară, unul dintre cele mai importante episoade de presă a scos la iveală proba că Occidentul a pus în aplicare un plan prin care a preluat controlul asupra României.

loading...

“Există informații că personaje din afară au impus României și Moldovei un plan numit MINERVA, de preluare a controlului asupra României prin arma cătuşelor, știindu-se că în aceste țări în care exista mica corupție generalizată de pe vremea comuniștilor (când totul se rezolva cu bacșiş) orice român își dorește să vadă corupți la închisoare. Un plan similar s-a încercat și în Polonia, dar nu a prins”.


Asta scria Răzvan Savaliuc pe 5 ianuarie 2017 în Luju.ro, deci cu puțin timp înainte să înceapă toată seria marilor manifestații antiguvernamentale, care au avut în centru ideea forță a “anticorupției”, cu laitmotivul “penalii”.

“Planul a vizat formarea de dosare penale tuturor liderilor politici și factorilor decidenți importanți din politică, aparat guvernamental, presă, mediu de afaceri, astfel încât nimeni să nu mai apere România și, cu ajutorul instituțiilor de forță, să se impună o conducere dirijată din afară”, mai scria Savaliuc acum un an.


Razvan Savaliuc

Aseară, în emisiunea “Sinteza zilei”, Mihai Gâdea a prezentat un document care demonstrează implicarea Comisiei Europene în justiția din România, în sensul celor expuse de Savaliuc.

Concret, documentul Comisiei Europene solicită de urgență prezentarea situației cazurilor unor personalități române, din domeniile enumerate de Savaliuc: politică, afaceri, presă etc. Analizând această listă trimisă la finele guvernării “Ponta 1” din mandatul second al lui Băsescu. Se constată că toți cei menționați aveau să fie condamnați, majoritatea cu executare, deși în multe cazuri probele sunt mai mult decât dubitabile.

“Sunt 21 de puncte, iar la punctul 20 se cere o scurtă descriere a situației curente și să se stabilească pașii următori pentru cazurile de înaltă corupție”, a spus Mihai Gâdea, care a citit lista, cuprinsă în documentul datat 10.10.2012, adresat Guvernului României, care “prezintă o listă de cerințe, în legătură cu MCV”.

Gheorghe Copos, Adrian Năstase, Șerban Brădișteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remeș, Dan Voiculescu, George Becali, Cătălin Voicu, Tudor Chiuariu. “Cererea este una imperativă”, precizează jurnalistul un aspect extrem de important.

“După părerea mea este o bucată din planul Minerva, de care am mai vorbit”, a declarat în emisiunea „Sinteza zilei” Răzvan Savaliuc. “Este vorba despre preluarea controlului asupra României”.

Lista neagră, captură ecran
© PHOTO : CAPTURĂ ECRAN
Lista neagră, captură ecran

Încheiem cu un fragment “profetic” din articolul scris acum un an de Savaliuc, care demonstrează că informațiile jurnalistului au fost corecte:

“Dacă în 6 luni PSD nu lichidează poliția politică din această țară va cădea pradă forțelor oculte din servicii și parchete, precum și a propagandei finanțată ocult de susținătorii instituțiilor de forță”, scria Savaliuc în 5 ianuarie 2017.

După câteva zile aveau să înceapă marile mitinguri din București — iar azi, ce constatăm? Cu excepția generalului Coldea, demisionat în urma scandalurilor Oprea și Dragomir, Sistemul are aceleași motoare — în schimb în PSD au fost marginalizați exact cei care au dus bătălia cu Sistemul.

“Totul s-a operat cu ajutorul serviciilor secrete, a marilor parchete (…) — care au devenit așa cum a recunoscut creatorul Traian Băsescu “un stat mafiot””, scria Savaliuc în articolul menționat.

 

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20180319/17946916/savaliuc-plan-preluare-control-romania.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SIIJ, marea miză a mișcării #Rezist. Pe viață și pe moarte împotriva Adinei Florea
Matriarhatul cuprului: din ce aliaj e făcută femeia care cumpără toată producția Cupru Min?
Sub pretextul că apără Siguranța națională, SRI a concurat fosta Securitate la spionarea ilegală a populației!
Romania VA PRELUA în scurt timp refugiați direct din TURCIA. Comisia Europeană CERE României să intensifice ritmul PRIMIRII acestora. Ce SANCŢIUNI primesc ţările care refuză imigranţii
Sinucidere națională decisă fără Referendum?
Luați de-aici Fake News-uri coapte în studiourile ProTV! HotNews, Ziare.com, Mândruță și Guran, aveți legătura!
Sebastian Ghiță a dat DOCUMENTELE despre care spune că vor ZGUDUI România / FOTO
Filosoful francez care a susținut bombardarea Serbiei și a ajutat la distrugerea Libiei, considerat cel mai mare propagandist NATO, și-a luat un tort în față, la Belgrad: „Asasinul Bernard-Henri Lévy sprijină crimele imperialiste!”
Scandal în familia regală britanică. Prinţul Andrew, văzut în apartamentul lui Epstein când două tinere rusoaice îi masau picioarele Citeşte întreaga ştire: Scandal în familia regală britanică. Prinţul Andrew, văzut în apartamentul lui Epstein când două tinere rusoaice îi masau picioarele
DEMISIE cu SCANDAL LA ADEVĂRUL! Jurnalista Ramona Ursu ACUZĂ | „Ne-am întors la epoca Năstase, mi se cere să scriu mai moale despre Ponta și Ghiță”
Șocul nopții: "Zeci de mii de români sunt recrutați de străini, iată centrele..."
PRIMĂRIA TEL AVIV A APRINS LUMINI TRICOLORE, DE ZIUA ROMÂNIEI, ÎN TIMP CE KLAUS IOHANNIS ȘI OPOZIȚIA ATACĂ RELAȚIILE ROMÂNO-ISRAELIENE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro