SATANA și Globurile de Aur 2019. Actorul Christian Bale i-a mulțumit DIAVOLULUI chiar pe scenă

Distribuie!by loading... Pentru foarte mult timp, lumea a asociat succesul actorilor cu un pac făcut de aceștia cu Satana. Acum s-a demonstrat că această legătură ar fi adevărată. Actorul Christian Bale, care a câștigat duminică premiul pentru cel mai bun actor, i-a mulțumit lui Satana pentru tot ce a reușit […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru foarte mult timp, lumea a asociat succesul actorilor cu un pac făcut de aceștia cu Satana. Acum s-a demonstrat că această legătură ar fi adevărată.

loading...

Actorul Christian Bale, care a câștigat duminică premiul pentru cel mai bun actor, i-a mulțumit lui Satana pentru tot ce a reușit până acum, lucru puțin bizar în opinia oamenilor care au luat parte la ceremonie, scrie Dailymail.


El a fost premiat pentru cel mai bun actor într-un film de comedie la Globurile de Aur 2019, pentru rolul din „Vice”, unde l-a interpretat pe politicianul Dick Cheney, fost vicepreședinte al SUA, într-o satiră politică.


„Mulțumesc, Satana, pentru că mi-ai dat inspirație să joc acest rol”, a spus actorul despre personajul lui Dick Cheney.

La scurt timp după această declarație, reprezentanții Bisericii lui Satan au dat o replică pe Twitter.


„Pentru noi, Satana este un simbol al mândriei, libertății și individualismului, care ne servește cas o proiecție metaforică a întregului nostru potențial. Și cum talentul domnului Bale l-a ajutat să câștige premiul, acest lucru se potrivește. Trăiască Christian (joc de cuvinte, Christian înseamnă și creștin) Trăiască Satana!”

SATANA și Globurile de Aur 2019. Actorul Christian Bale i-a mulțumit DIAVOLULUI chiar pe scenă

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Schimbare majoră la Facebook. Noua eră, POLIŢIA GÂNDIRII. BREAKING NEWS!
Homosexualii nemţi care racolau băieţei la Gara de Nord, au fugit din tară, arestaţi în lipsă!
Să faci un miting împotriva Securității la aproape trei decenii de la căderea comunismului, asta e, cu siguranță, o “performanță” cu care ne putem mândri între toate statele din fostul lagăr socialist. E ca și când refegiștii (că redegiștii aveau STASI), ar fi făcut un miting prin 1976 împotriva Gestapo-ului.
HELLVIG SCHIMBA GARDA IN SRI – Jurnalistul Dan Andronic anunta ca noul prim-adjunct al SRI va fi generalul Dan Valentin Capsuna: „Este din tabara anti-Coldea... Faptul ca din 2011 pana in prezent nu a mai fost avansat in grad demonstreaza ca nu a facut parte din grupul de favoriti ai fostului prim-adjunct Florian Coldea”. Surse l-au caracterizat pe Capsuna, pentru Lumeajustitiei.ro: „Nationalist, cu capul pe umeri. Nu ii plac spectacolele cu catuse”
Fenomen social? A fost lansat primul desen animat despre dragostea dintre doi băieței. Zeci de milioane de vizualizări - Video
Donald Trump discurs istoric la ONU: în prezent, un număr mic de companii de social media „acumulează o imensă putere”, care este de natură să submineze libertatea de exprimare!
O poezie scrisa de Ceausescu a fost descoperita recent | simpla dar emotionanta
NOAPTEA MINȚII. Moscheea de la București va fi construită. Iohannis zice că ea oferă mai multe garanții de securitate
Anchetă Times: Experimente în masă pe copii într-o clinică pentru transgenderi din Marea Britanie. Scandalul a dus la un val de demisii ale medicilor care acuză „tratamente și diagnostice greșite”
Profesorul Corneliu Turianu, despre cei care susțin că homosexualii sunt discriminați în România: E intolerabil ca milioane de oameni să aibă de suferit pentru că nu permitem unei comunități de câteva sute de persoane să-și facă mendrele în public
Dovezi cutrmuratoare despre presa oficiala din Romania care transmite de fapt FAKE NEWS DE 27 de ani
Go, Trump! Goodbye, Soros!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro