Sasul Michael Lutsch, „baron de Sebeș”, măcelărește puii de urs din distracție

Distribuie!by loading... Austriecii, vorbitori de limbă germană, ne jefuiesc pădurile și în zona Sebeș, unde au cel mai mare combinat pentru prelucrarea lemnului din România. Iată ce ticăloșii silvice făcea alt vorbitor de limbă germană din aceeași zonă, un sas cu sârmă-n nas! Masacrul a avut loc în aprilie 2012, dar nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Austriecii, vorbitori de limbă germană, ne jefuiesc pădurile și în zona Sebeș, unde au cel mai mare combinat pentru prelucrarea...

loading...

Austriecii, vorbitori de limbă germană, ne jefuiesc pădurile și în zona Sebeș, unde au cel mai mare combinat pentru prelucrarea lemnului din România. Iată ce ticăloșii silvice făcea alt vorbitor de limbă germană din aceeași zonă, un sas cu sârmă-n nas! Masacrul a avut loc în aprilie 2012, dar nu avem voie să uităm! Vă mai mirați că străinii ne trateză țara ca pe o colonie, bună doar pentru jefuit și batjocorit? Acesta este „lucrul bine făcut”, pui de urs executați nemțește, ca-n lagărele de exterminare!

 Michael Lutsch, „baron de Sebeș”, măcelărește puii de urs din distracție

Astăzi vreau să vă dau un motiv să vă enervați. Umflatul din imaginile de mai jos este un patron de carton al unei cârciumi/restaurant/hotel/benzinărie din zona Sebeșului/Alba, îl cheamă Michael Lutsch, iar printre pasiunile sale se numără alcoolul și vânătoarea, căci după cum arată în aceste imagini, individul a tras serios la măsea înainte să înceapă să se dea în spectacol.

"Prostul dacă nu-i fudul, nu-i prost destul!”, așa că Michael Lutsch a adus și fanfara ca să glorifice faptele lui de vitejie.

“Prostul dacă nu-i fudul, nu-i prost destul!”, așa că Michael Lutsch a adus și fanfara ca să-i glorifice faptele lui de vitejie.

Acest individ realmente sinistru a făcut circ în fața complexului turistic, Lutsch 2000, pe care îl patronează, totul pentru a se lăuda cum a omorât el cu bestialitate doi urși fără apărare, vezi Doamne, ce mare realizare a făcut el. Și ca să fie circul complet, „baronul” Lutsch Michael a chemat o fanfară să-i cânte, pe care s-a lăudat că o plătește cu 200 de milioane de lei. Pentru că știți cum e, prostul nu-i prost destul dacă nu-i și fudul.

 Lutsch a fondat afacerea împreună cu nevastă-sa, ei fiind o familie de sași reîntorși din Germania în 1993 și care s-au apucat de biznisuri în România.

Sper să ignorați de acum înainte acest complex turistic când treceți pe lângă el, mai ales că e patronat de un individ care măcelărește cu cruzime niște biete animale și nimeni nu-l întreabă de sănătate. Garda de Mediu, Protecția Animalelor, unde sunteți? Dormiți?

michael lutsch sebes

michael lutsch sebes2

michael lutsch sebes3

michael lutsch sebes4

michael lutsch sebes5

Imaginile au fost surprinse de o doamnă în parcarea restaurantului Lutsch din Sebeș/Alba, situat pe drumul national nr. 7 (DN 7) kilometrul 488+337, ce vine dinspre Est, adică dinspre Sibiu-Brașov indreptandu-se spre Vest, respectiv Deva-Arad. Este amplasat la 10 kilometri de Sebes si 20 kilometri de Orastie.

lutsch ursi

lutsch 2lutsch 1

lutsch 3

michael-lutsch-sebes5

Sursa materialului:http://evasile.com/baronul-de-sebes-michael-lutsch-macelareste-ursi-de-distractie/

Nota noastră: Tilurile aparțin redacției „Justițiarul sibian”. Masacrul a avut loc în aprilie 2012. Iată ce declara femeia care a relizat fotografiile: „Călătoream şi oprisem, ca de obicei, pentru o cafea. Am văzut şi auzit fanfara, ne-am gândit că o fi vreo festivitate locală. Când noi am ajuns, ursuleţii erau deja expuşi pe jos. Era lume multă, se făceau fotografii iar vânătorul cuvânta. Îmi amintesc că vânătorul a cerut fanfarei să cânte imnul SUA şi le-a promis 200 de milioane de lei. Nu am ştiut la acel moment că e chiar patronul cârciumii. Când am reuşit să înţeleg că petrecerea este strict o sărbătoare pentru uciderea ursuleţilor, am făcut fotografiile. De atunci, nu am mai oprit niciodată, e tot ce am putut face ca să îl… pedepsim.”

Să citim cu atenție și ce scria, la vremea respectivă, ziarul „Adevărul” despre carnagiul făptuit de Michael Lutsch: „Pozele sunt din 22 aprilie 2012. Potrivit legii, perioada în care pot fi organizate vânători legale la urs este cuprinsă între 15 septembrie – 31 octombrie şi 15 martie – 15 mai. Pe site-ul complexului turistic se susţine că se poate vizita aici chiar şi o grădină zoologică. În urmă cu aproape 10 ani, aici era «cazată» şi o ursoaică. În aprilie 2007, în urma unei campaniei naţionale «Salvaţi urşii de restaurant», ursoaica Maria a fost transferată şi eliberată în rezervaţia de la Zărneşti. Din păcate, la ”grădina zoologică”  a rămas atunci, în continuare, un mascul urs care nu a putut fi eliberat de iniţiatorii campaniei.” (adev.ro/nnbi93)

 

 


Sursa: Justitiarul

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

27 de ani într-un sistem bolnav, între hoți, plasatori şi târfe! „În MAI sunt nişte nemernici, de la miniştri de interne, la şefii Polițiilor!”
Convorbire între doi ambasadori ruşi, divulgată pe internet: „O să-i lăsăm o perioadă pe români şi bulgari, lasă-i să rămână în UE deocamdată”
PRIMA femeie MINISTRU din România. Avea studii la HARVARD și a REVOLUȚIONAT medicina. Povestea IMPRESIONATĂ a Floricăi Bagdasar
Citiți și vă șocati: Dragnea e la pitici față de angajările fictive ale USR-istului Barna fraudele asociaților, familiei și prietenilor de liceu care pupau bani UE de la Barna (e vorba de sume colosale)
Miting pentru autonomia „ținutului secuiesc” la Târgu Mureș! Ce au scandat protestatarii
Actorii principali din spatele proiectului Rosia Montana – Gold Corporation.
EXPLOZIV | Al Treilea Război Mondial, la o distanţă de 30 de secunde
Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!
La Colectiv, Halloween-ul și-a secerat roadele. Mesaj halucinant al unui critic de film: Orgiile morții, promovate de instituții. Cred că dovlecii cu lumânări aprinse în ei vor râde în hohote
Părintele Milea de la Buzău despre legea vaccinării obligatorii: dacă se adoptă această lege, devine clar că România nu mai este o democrație
Suedia, țara în care toleranța a atins paroxismul. Declarația unui oficial suedez după atacul de la Stockholm: Suntem un stat care răspunde atentatului cu dragostea față de străini!
Cerem FSC să retragă certificarea acordată Schweighofer
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro