Sasul le comite pe față, fără nici o jenă.

Distribuie!by  Avantajul spatelui necondiționat de care beneficiază minoritarii, conform regulilor stricte ale modelului de destructurare națională pe care îl urmează tactica globalistă. loading... Președintele feisbucului e mai jucător decît Băsescu, mult mai jucător decît era respectivul în primele lui 6 luni de domnie. Îndeplinește obligațiile pe care i le-au trasat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 Avantajul spatelui necondiționat de care beneficiază minoritarii, conform regulilor stricte ale modelului de destructurare națională pe care îl urmează tactica globalistă.

loading...

Președintele feisbucului e mai jucător decît Băsescu, mult mai jucător decît era respectivul în primele lui 6 luni de domnie.

Îndeplinește obligațiile pe care i le-au trasat stăpînii externi fără să mimeze grija pentru țărișoară și, mai grav, pentru că era singura noastră tactică de oarecare succes, nu trage de timp cînd i se trasează ordinele. Vrea austriacul să radă pădurile nestingherit, sasul se conformează. Vrea americanul să nu se atingă nimeni de puroiul CSM, sasul sare imediat din baie. Vrea banda lui Soros să ne călărească total, din nou, printr-un amestec talibanic format din nulități complexate tip Górghiu-Búșoi și bandiți gen Blejnar-Videanu, în spatele cărora clocotește fiertura  de aliens și răutate egocentrică a unor Mungiu, Teodorescu (ambii), Săftoaica, Pleșache și Liicuriceanu, CPîrvulescu, Cornea și toate grupulețele de inutili cu moft, sasul își riscă pînă și scaunul.

Nu-și dă seama, nu-i pasă sau se crede prea tare. Bănuiesc că va plînge (deși nu-mi imaginez cum) la fel ca țapul cînd va afla că e mazîl. Sper, totuși, că nu va trebui să așteptăm 4 ani jumate. În definitiv, ce contează din ce motiv sare fără parașută ? Omul trebuie ajutat să cadă pe tare.

Așadar, la suspendare cu sasul ! Să-i mai dăm naibii de agenți și securiști ai altora sau pentru alții ! O mai exista vreun nucleu de români prin țara asta, n-or fi devenit toți abulici de feisbuc cu mucii nesuflați, n-or fi toți pătrunși cu o mentalitate de sclav ai străinului, fie răbdînd aici, fie umiliți prin vizuinile colonizatorilor din vest.

Eu m-am săturat pînă peste cap de porcăria de regim brucanist. Să-și bage vestul ongurile în cur (că tot are bucurii nespuse pe chestia asta), să se care cu prada de pînă acum, să-și ia fiarele morții și tot know how-ul diavolesc, toate otrăvurile și mizeriile, doar pentru bancherime ne rezervăm plăcerea de a-i alunga personal în șuturi dese ! Afară, cărați-vă dracului, că acolo-i casa voastră !

Sasul suspendat ! Un prim, mic pas, dar necesar. Se poate.

 

Sursa: https://conumishu.wordpress.com


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro