SASE CASE, 17 DOSARE – Recensamantul real al dosarelor lui Klaus Iohannis. Presedintele a fost cercetat penal in 17 dosare. Un dosar este inca in lucru la PICCJ dupa ce una dintre cele sase case obtinute cu “ghinion” din meditatii l-a trimis pe Iohannis in instanta. CA Brasov a stabilit ca a cumparat imobilul cu acte false si l-a facut bun de plata a 320.000 euro. Imediat dupa prezidentialele din 2014, parchetul condus de Augustin Lazar i-a clasat lui Iohannis 2 dosare penale

Distribuie!by “Eu, Klaus Iohannis, nu am fost niciodata, in nicio calitate, urmarit penal. Foarte simplu, se poate verifica fara nici un fel de problema. (…) Nu am fost urmarit penal, nu am avut dosare, nu am avut probleme si, in consecinta, eu raman la parerea mea: cei cu dosare n-au ce cauta in […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Eu, Klaus Iohannis, nu am fost niciodata, in nicio calitate, urmarit penal. Foarte simplu, se poate verifica fara nici un fel de problema. (…) Nu am fost urmarit penal, nu am avut dosare, nu am avut probleme si, in consecinta, eu raman la parerea mea: cei cu dosare n-au ce cauta in varful politicii – Klaus Iohannis, 27 octombrie 2016Toate afirmatiile lui Iohannis s-au verificat, asa cum insusi a recomandat, si s-a concluzionat ca a fost urmarit penal (cel putin intr-un dosar), a avut dosare penale si a reusit totusi sa ajunga in varful politicii, desi a facut obiectul a 17 dosare penale.

loading...

Astfel cum Lumea Justitiei a prezentat la inceputul anului, Iohannis a ajuns presedinte al Romaniei desi la data de 16 noiembrie 2014 (ziua celui de-al doilea tur de scrutin) avea deschise doua dosare penale la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia, condus de Augustin Lazar. La cateva zile dupa alegerile prezidentiale din 2014, Klaus Iohannis a devenit nepenal primind solutii de clasare in cele doua dosare penale pe care le mai avea deschise in campanie si care il vizau. Iar la aceste clasari a pus umarul chiar Augustin Lazar, ajuns mai apoi procuror general al Romaniei prin decretul lui Iohannis, semnatar de protocoale cu SRI, iar astazi pensionar de lux.


Iohannis s-a vopsit in nepenal

Calitatea de urmarit penal a lui Iohannis a fost de altfel demonstrata de Lumea Justitiei inca din 2016, cand am publicat un document semnat de procuroarea Claudia Rosu care releva ca, pe vremea cand era primar al Sibiului, a primit scoatere de sub urmarire penala si neincepere a urmaririi penale (Click aici pentru a citi).


Toate probele care au iesit la suprafata si care au demonstrat ca presedintele patriei a avut nu mai putin de 17 dosare penale au fost bagate intr-un con de umbra, ignorate si chiar negate, desi ele reprezinta o realitate crunta, care contrazice sloganul pe care presedintele l-a luat in brate cu atata patos si care l-a ajutat sa ajunga la Cotroceni: “cei cu dosare n-au ce cauta in varful politicii”.

Astfel cum prezentam in ianuarie 2019, printr-un document bomba al Inspectiei Judiciare, Klaus Iohannis a avut nu mai putin de 17 dosare penale, doua dintre ele fiind inchise pe repede-inainte imediat dupa ce a fost numit in functia de presedinte al Romaniei. Caci, asa cum ne amintim, alegerile prezidentiale din Romania au avut loc in doua tururi de scurtin, respectiv 2 noiembrie 2014 si 16 noiembrie 2014, dupa al doilea tur Iohannis fiind numit presedinte.

Inspectia Judiciara i-a numarat dosarele lui Iohannis

Concret, in Raportul privind efectuarea unor verificari la PCA Alba Iulia cu referire la respectarea de catre procurorii acestui parchet a normelor de procedura in efectuarea urmaririi penale si in solutionarea plangerilor formulate impotriva solutiilor de neurmarire penala sau de netrimitere in judecata in cauzele privindu-l pe Klaus Werner Iohannis, instrumentate in perioada 1 martie 2001 – 27 aprilie 2016, precum si respectarea termenelor rezonabile de solutionare in aceste cauze penale, pe care Lumea Justitiei l-a prezentat in exclusivitate, se arata ca, in noiembrie 2014, pe cand detinea functia de procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar (foto 2 stanga) a repartizat cu mana lui doua cauze privindu-l pe Iohannis procurorilor Iustin Bic si Carmen Maria Capra (intamplator, procuroarea Capra era si vecina de strada cu Iohannis), care au solutionat cauzele in mai putin de o luna de la inregistrarea lor pe rolul parchetului.

Mai exact, in data de 20.11.2014 procurorul Iustin Bic a clasat dosarul nr. 595/P/2014, iar in data de 5.12.2014 procuroarea Carmen Maria Capra (foto 3) a clasat dosarul nr. 625/P/2014, acestea fiind ultimele doua dosare pe care Iohannis le mai avea inainte de a se instala efectiv la Cotroceni. Pe unul dintre aceste doua dosare si-a pus iscalitura si Augustin Lazar care a semnat “adresa de comunicare a solutiei catre petenta, certificand legalitatea si temeinicia solutiei” de clasare.

Din punctul nostru de vedere, concluzia Inspectiei Judiciare este dureroasa pentru Klaus Werner Iohannis si Augustin Lazar, intrucat demonstreaza ca cel care la scurt timp de la instalarea lui Iohannis la Controceni a fost numit procuror general al Romaniei a avut cunostinta de dosarele Presedintelui, ocupandu-se de acestea pe vremea cand era sef al PCA Alba Iulia. Poate fara nicio legatura, ulterior Iohannis l-a numit in functia de procuror general al Ministerului Public.

Acest lucru reiese chiar din ultima fraza din concluziile Raportului Inspectiei:

“Datele de verificare releva faptul ca dosarele penale nr. 595/P/2014 si nr. 625/P/2014 au fost repartizate procurorilor de caz de catre domnul Augustin Lazar, avand functia de procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, iar in cazul dosarului nr. 595/P/2014 acesta a semnat adresa de comunicare a solutiei catre petenta, certificand legalitatea si temeinicia solutiei” (Click aici pentru a citi intregul raport).

Iohannis, 17 dosare penale

Astfel cum precizam, in cadrul Raportului Inspectiei Judiciare sunt expune toate cauzele penale solutionate sau in curs de solutionare care l-au vizat pe Klaus Iohannis, inspectorii judiciari ajungand la concluzia ca au fost identificate un numar de 16 dosare din perioada 1.03.2001- 27.04.2016, care aveau ca obiect sesizari sau denunturi vizand fapte pretins a fi savarsite de Klaus Werner Iohannis, majoritatea pentru abuz in serviciu, respectiv:

-In anul 2001 – 2 dosare penale (66/P/2001 si 86/P/2001);

-In anul 2005 – 1 dosar penal (263/P/2005);

-In anul 2006 – 5 dosare penale (42/P/2006, 126/P/2006, 392/P/2006, 417/P/2006 si 419/P/2006);

-In anul 2009 – 1 dosar penal (844/P/2009);

-In anul 2010 – 1 dosar penal (520/P/2010);

-In anul 2011 – 3 dosare penale (64/P/2011, 89/P/2011 si 702/P/2011);

-In anul 2013 – 1 dosar penal (411/P/2013);

-In anul 2014 – 2 dosare penale (595/P/2014 si 625/P/2014).

In toate cele 16 dosare privindu-l pe Klaus Werner Iohannis au fost dispuse solutii de neurmarire penala (8 dosare), dispozitii de disjungere/declinare (7 dosare), in timp ce un dosar a fost preluat de la PCA Alba Iulia la PICCJ (dosarul nr. 411/P/2013)  Click aici pentru a citi ce viza fiecare dosar.

Acestor 16 dosare se adauga si dosarul deschis ca urmare a plangerii penale formulate de Lumea Justitiei, depus la Directia Nationala Anticoruptie, trimis la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia si apoi declinat la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se afla in instrumentarea procurorului sibian Ioan Sandru, fiind inceputa urmarirea penala in octombrie 2018 (Click aici pentru a citi).

In cuprinsul plangerii penale depuse la 9 mai 2018, Lumea Justitiei a sesizat afacerile imobiliare cu casele Statului a sotilor Carmen (foto 1 stanga) si Klaus Iohannis, reclamand dobandirea fraduloasa a unor imobile din Sibiu, aflate in administrarea Primariei Sibiu, de pe urma carora sotii Iohannis au incasat suma de 320.000 euro, cu titlu de chirie. Despre acesti bani Curtea de Apel Brasov a constatat definitiv, in 2015, ca au fost incasati necuvenit de familia Iohannis si ca trebuie returnati Statului roman. Acest lucru nu s-a intamplat nici pana in prezent!

https://www.luju.ro/sase-case-17-dosare-recensamantul-real-al-dosarelor-lui-klaus-iohannis-presedintele-a-fost-cercetat-penal-in-17-dosare-un-dosar-este-inca-in-lucru-la-piccj-dupa-ce-una-dintre-cele-sase-case-obtinute-cu-ghinion-din-medidatii-l-a-trimis-pe-iohannis-in-insta?fbclid=IwAR3We8rb-3uKuU0PpaYT4U7mJxVa10Oo3hrJYae2vdKfSA56UQHiCuMikEI

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro