Șapte cupluri homosexuale au dat în judecată statul român la CEDO pentru recunoașterea relației de familie-nu ați votat la referendum, statul va fi obligat de UE să dea liber la căsătorii

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Florin Buhuceanu și Victor Ciobotaru, doi parteneri de același sex, au dat în judecată statul român în urma refuzului stării civile de a recunoaște relația de familie dintre ei. Alte 6 cupluri de același sex s-au alăturat demersului, întrucât legislația pentru reglementarea parteneriatului civil este blocată în parlament, arată un comunicat al Asociației Accept.
 
Cele șapte familii au primit din partea oficiilor de stare civilă un refuz argumentat în baza interdicțiilor din Codului Civil privind recunoașterea legală a relațiilor între persone de același sex. În baza acestui refuz, Asociația ACCEPT a chemat statul român în judecată, în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, pentru a cere obligarea României la legiferarea parteneriatului civil în baza articolului 8 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului.

loading...
 
Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Asztalos Csaba, a reacționat dur, spunând că este o încălcare a deciziei Curții Constituționale de către Comisia juridică a Senatului.
https://newsnetcrestin.blogspot.com/2019/06/sapte-cupluri-gay-au-dat-in-judecata.html?spref=fb&fbclid=IwAR30iFcyNO6-eLTk1C6PQ4hwIMw9Y2auEYb8n0UU7WwhKO3yrVTFDm1BRI0

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

VIDEO REVOLTĂTOR: fetiță de 8 ani, ridicată cu FORȚA de poliție. Suspiciuni că ar fi dată în SUA pentru trafic de organe
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL. Tancurile au intrat în acţiune.
Ne lasam transformati in “pachete” pe mana securistilor?
Jerusalem Post: Scopul ascuns al finanțărilor lui Soros
Colonelul SRI Daniel Dragomir a detonat bomba: “O nota strict secret prezentata in noiembrie 2013 de catre generalul Dumbrava fostului sef DIICOT Alina Bica, in care face referire la acte de coruptie in care a fost implicat Daniel Horodniceanu la Iasi. Aceasta nota secreta a ajuns la DNA... A fost transmisa si doamnei Kovesi... Nota exista. Martori exista”
ACORD între SUA și China cu privire la atacarea COREEI DE NORD: „Situația s-a intensificat și a atins un nivel de risc care face necesară o acțiune”
Premierul Ponta cere sancţionarea tinerilor care au îngropat un porc pe terenul viitoare moschei
„Operaţiunea Sparanghelul” – A cui afacere este? La ce nivel este protejată?
Avertisment primit din Germania, Cititi si va cruciti cat de „penetrati” suntem de acest mafiot cu cravata care doreste sa ne destabilizeze tara pentru a mai castiga cateva miliarde!
Bătaie cu macete și răngi între grupuri rivale de imigranți într-un oraș german. A fost declarată stare de urgență (VIDEO)
Emil Boc a vandut TOT CENTRUL CLUJULUI catre unguri si evrei !! CLUJ-NAPOCA, UN ORAȘ RETROCEDAT. CE LE MAI RĂMÂNE ROMÂNILOR?
Tensiuni fără precedent la graniță! România, vizată de furia lui Putin. Liderul Rusiei a pregătit rachetele
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro