Șapte cupluri homosexuale au dat în judecată statul român la CEDO pentru recunoașterea relației de familie-nu ați votat la referendum, statul va fi obligat de UE să dea liber la căsătorii

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Florin Buhuceanu și Victor Ciobotaru, doi parteneri de același sex, au dat în judecată statul român în urma refuzului stării civile de a recunoaște relația de familie dintre ei. Alte 6 cupluri de același sex s-au alăturat demersului, întrucât legislația pentru reglementarea parteneriatului civil este blocată în parlament, arată un comunicat al Asociației Accept.
 
Cele șapte familii au primit din partea oficiilor de stare civilă un refuz argumentat în baza interdicțiilor din Codului Civil privind recunoașterea legală a relațiilor între persone de același sex. În baza acestui refuz, Asociația ACCEPT a chemat statul român în judecată, în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, pentru a cere obligarea României la legiferarea parteneriatului civil în baza articolului 8 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului.

loading...
 
Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Asztalos Csaba, a reacționat dur, spunând că este o încălcare a deciziei Curții Constituționale de către Comisia juridică a Senatului.
https://newsnetcrestin.blogspot.com/2019/06/sapte-cupluri-gay-au-dat-in-judecata.html?spref=fb&fbclid=IwAR30iFcyNO6-eLTk1C6PQ4hwIMw9Y2auEYb8n0UU7WwhKO3yrVTFDm1BRI0

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

MRU scapă un porumbel cât barza: STS are capacitatea să fraudeze alegerile
Un deputat USR, declarație șocantă: „Noi, membrii Comisiei SRI, habar nu avem de nimic!”
Mândrii români ai lui Victor Ponta îşi explică de ce Iohannis este un pericol: „Una e să te nască mă-ta în altă ţară, alta e să vii aici şi iei cetăţenie”
BEZNA MINTII / Ionuţ Sibinescu (Presedinte Comisie Senat): “un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”
Cazul profesorului de religie acuzat că a bătut un copil la oră: Martorii infirmă acuzațiile, cadrul didactic fiind cel agresat verbal. Cronologia și contextul evenimentelor. UPDATE: Imaginile surprinse de camerele VIDEO
România, defrișată de austrieci! Unde sunt cele NOUĂ SERVICII SECRETE din România? Unde este Serviciul Român de Informații pregătit pe zona de intelligence modern? Unde este Ministerul de Interne?
OM DE ŞTIINŢĂ ÎNCARCERAT PENTRU CĂ A DESCOPERIT CĂ VIRUŞI CAUZATORI DE MOARTE AJUNG ÎN CORPUL UMAN PRIN INTERMEDIUL VACCINURILOR
Discurs superb al celui mai patriot președinte din Europa, va rămâne în istorie ca unul dintre adevărații conducători ai unei țări din Europa!!!
Alimentul dat la câini şi pisici în alte ţări, dar pe care românii îl mănâncă bucuroşi
Medicii care nu-și fac bine meseria nu mai pot fi acuzați de malpraxis! Acordul care îi protejează!
Vrei copil homosexual şi îndoctrinat cu mizerie occidentală? Dă-l la liceul George Coşbuc din capitală!
OPERAȚIUNEA „NOI SUNTEM STATUL!” . Partidele de tenis la nivel înalt, un amestec între politicieni, afaceriști și ofițeri de informații. NOI NUME GRELE IES LA IVEALĂ!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro