Să ne uităm atent la incendiile din Australia și vom descoperi niște “coincidențe”

Distribuie!by 1) De ce guvernul a redus finanțarea pentru pompieri și salvari din NSW cu 35,4% și serviciul de pompieri NSW cu 75,2%? loading... 2) De ce atunci când guvernul a fost abordat de 23 de experți din domeniul pompierilor pentru a-și împărtăși îngrijorarea cu privire la ceea ce venea, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1) De ce guvernul a redus finanțarea pentru pompieri și salvari din NSW cu 35,4% și serviciul de pompieri NSW cu 75,2%?

loading...

2) De ce atunci când guvernul a fost abordat de 23 de experți din domeniul pompierilor pentru a-și împărtăși îngrijorarea cu privire la ceea ce venea, le-a fost refuzat o întâlnire?


3) De ce premierul pleca din țară când au început focurile și de ce nu s-a întors imediat?

4) Ce este CLARA și de ce au fost plătiți o parte cu 20 de milioane de dolari?


5) Care a fost sensul celor trei guverne trecute, care cheltuiau în total 60 de milioane de dolari pentru a studia fezabilitatea unui super tren de la Melbourne la Brisbane?

6) Știați că forța de muncă, liberala și cea verde au convenit cu toții să cheltuiască 114 miliarde de dolari pentru super trenul respectiv și li s-a recomandat să înceapă să cumpere terenuri cât mai repede, deoarece va crește prețul, în special în zonele care pot deveni profitabile pentru constructia la NOI ORASE…( atentie) ?
exact pe langa caile ferate (vezi harta cu linile alabastre)

7) Cine a promis guvernului lor că vor face mai mulți bani după, dacă vor putea oferi „terenuri rurale ieftine” și apoi să construiască ?

8) Cum au ars peste 80 de incendii într-o etapă în toate zonele diferite, iar pompierii afirmă: „este ca o bombă atomică” „acesta este un alt tip de foc” , “au dat cu ceva in aer specific unor substante

9) De ce guvernul lor nu a solicitat ajutor niciunei alte țări, chiar dacă acestia erau pregătiți în mijloacele de avioane de combatere a incendiilor era gata să ii ajute?

10) De ce sunt atât de multe dintre aceste incendii pe același coridor unde se construiește o noua linie de tren și noi orașe?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Presedintele Iohannis este membru intr-un ONG fondat de Soros: European Council on Foreign Relations,
Iată de ce a fost asasinat Ceauşescu! Adevărul ieşit acum la iveală…
SCANDAL! Presa sârbă spune că T.Toader MINTE, documentele privind extrădarea lui Ghiță N-AU ajuns la Belgrad!
Guvernul Tehnocrat al lui George Soros baga bucuros 11 milioane euro intr-un buzunar privat fara licitatie sau evaluare
Romania VA PRELUA în scurt timp refugiați direct din TURCIA. Comisia Europeană CERE României să intensifice ritmul PRIMIRII acestora. Ce SANCŢIUNI primesc ţările care refuză imigranţii
Deutsche Welle despre Iohannis: dispreţul lui manifestat faţă de democraţie prin refuzul de a se confrunta în dezbateri publice
Liviu Pleșoianu catre Americani: România nu e nici țară de IDIOȚI, nici COLONIA voastră!
Ilie Năstase despre Iohannis: S-a dus în Statele Unite și a venit cu o caschetă și o insignă, în loc să vină cu vizele ridicate românilor. S-a dus premierul polonez și a ridicat vizele în două zile. Mai mult ce să spun? 
Cand ai castigat si adversarul tau este la pamant, plin de sange, NU il scuipi, nu ii strivesti capul cu bocancul, nu ii pangaresti alegerile personale, pentru ca nu esti Dumnezeul lui.
Scandal în SUA – Bill Clinton ar putea fi arestat pentru pedofilie?
Cazul profesorului de religie acuzat că a bătut un copil la oră: Martorii infirmă acuzațiile, cadrul didactic fiind cel agresat verbal. Cronologia și contextul evenimentelor. UPDATE: Imaginile surprinse de camerele VIDEO
Premierul Slovaciei: Nu suntem în stare să integrăm romii, dar vom integra milioane de imigranți musulmani cu o cultură total diferită de a noastră?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro