Să ne uităm atent la incendiile din Australia și vom descoperi niște “coincidențe”

Distribuie!by 1) De ce guvernul a redus finanțarea pentru pompieri și salvari din NSW cu 35,4% și serviciul de pompieri NSW cu 75,2%? loading... 2) De ce atunci când guvernul a fost abordat de 23 de experți din domeniul pompierilor pentru a-și împărtăși îngrijorarea cu privire la ceea ce venea, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1) De ce guvernul a redus finanțarea pentru pompieri și salvari din NSW cu 35,4% și serviciul de pompieri NSW cu 75,2%?

loading...

2) De ce atunci când guvernul a fost abordat de 23 de experți din domeniul pompierilor pentru a-și împărtăși îngrijorarea cu privire la ceea ce venea, le-a fost refuzat o întâlnire?


3) De ce premierul pleca din țară când au început focurile și de ce nu s-a întors imediat?

4) Ce este CLARA și de ce au fost plătiți o parte cu 20 de milioane de dolari?


5) Care a fost sensul celor trei guverne trecute, care cheltuiau în total 60 de milioane de dolari pentru a studia fezabilitatea unui super tren de la Melbourne la Brisbane?

6) Știați că forța de muncă, liberala și cea verde au convenit cu toții să cheltuiască 114 miliarde de dolari pentru super trenul respectiv și li s-a recomandat să înceapă să cumpere terenuri cât mai repede, deoarece va crește prețul, în special în zonele care pot deveni profitabile pentru constructia la NOI ORASE…( atentie) ?
exact pe langa caile ferate (vezi harta cu linile alabastre)

7) Cine a promis guvernului lor că vor face mai mulți bani după, dacă vor putea oferi „terenuri rurale ieftine” și apoi să construiască ?

8) Cum au ars peste 80 de incendii într-o etapă în toate zonele diferite, iar pompierii afirmă: „este ca o bombă atomică” „acesta este un alt tip de foc” , “au dat cu ceva in aer specific unor substante

9) De ce guvernul lor nu a solicitat ajutor niciunei alte țări, chiar dacă acestia erau pregătiți în mijloacele de avioane de combatere a incendiilor era gata să ii ajute?

10) De ce sunt atât de multe dintre aceste incendii pe același coridor unde se construiește o noua linie de tren și noi orașe?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro