Să ne pișăm pe țigănia de la înmormântarea lui Fane Spoitoru și pe televiziunile din România

Distribuie!by loading... La înmormântarea lui Fane Spoitoru, Copilu Minune a fost nevoit să întrerupă cântarea de jale pentru a anunța prin microfon că a fost furat iPhone-ul unei jurnaliste. Ceea ce înseamnă că interlopii ăștia au început să respecte presa la fel cum respectă pe unul de-al lor și poate […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

fane-s-1-460x263

loading...

La înmormântarea lui Fane Spoitoru, Copilu Minune a fost nevoit să întrerupă cântarea de jale pentru a anunța prin microfon că a fost furat iPhone-ul unei jurnaliste.

Ceea ce înseamnă că interlopii ăștia au început să respecte presa la fel cum respectă pe unul de-al lor și poate mai mult decât atât, pentru că presa îi face mai populari decât o banală reglare de conturi la Mega Mall.


Excludem, în consecință, varianta ca telefonul jurnalistei să fi fost furat chiar de vreun creștin cinstit din mafiile prezente la ceremonia manelistică de înmormântare. Mai probabil e ca fapta să fi fost comisă de unul dintre polițiștii chemați să-i apere pe interlopi de babele cerșetoare de la poarta cimitirului. Când polițistul vinovat va fi prins, acesta va fi pedepsit prin tăierea mâinii, cu sabia ninja, așa cum cere tradiția. Și în direct.

 

fane-s-2-460x267

 

Sursa:


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro