Să ne pișăm pe țigănia de la înmormântarea lui Fane Spoitoru și pe televiziunile din România

Distribuie!by loading... La înmormântarea lui Fane Spoitoru, Copilu Minune a fost nevoit să întrerupă cântarea de jale pentru a anunța prin microfon că a fost furat iPhone-ul unei jurnaliste. Ceea ce înseamnă că interlopii ăștia au început să respecte presa la fel cum respectă pe unul de-al lor și poate […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

fane-s-1-460x263

loading...

La înmormântarea lui Fane Spoitoru, Copilu Minune a fost nevoit să întrerupă cântarea de jale pentru a anunța prin microfon că a fost furat iPhone-ul unei jurnaliste.

Ceea ce înseamnă că interlopii ăștia au început să respecte presa la fel cum respectă pe unul de-al lor și poate mai mult decât atât, pentru că presa îi face mai populari decât o banală reglare de conturi la Mega Mall.


Excludem, în consecință, varianta ca telefonul jurnalistei să fi fost furat chiar de vreun creștin cinstit din mafiile prezente la ceremonia manelistică de înmormântare. Mai probabil e ca fapta să fi fost comisă de unul dintre polițiștii chemați să-i apere pe interlopi de babele cerșetoare de la poarta cimitirului. Când polițistul vinovat va fi prins, acesta va fi pedepsit prin tăierea mâinii, cu sabia ninja, așa cum cere tradiția. Și în direct.

 

fane-s-2-460x267

 

Sursa:


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Lapte de la vaci clonate, în magazinele din Marea Britanie
DEFINITIV Klaus Iohannis a PIERDUT procesul
Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, mesaj dur pentru Iohannis: Aveți dreptate când spuneți că românii cinstiți își doresc autostrăzi, spitale, educație. Ne spuneți dacă ați plătit impozite pentru meditațiile pe care dv ați declarat că le-ați dat?
ADEVĂRUL dosarului lui Carmen IOHANNIS: „Acest dosar a intrat în secretomania de tip securistic”
Rabinul Eli Caufman despre Elie Wiesel: Se vrea antisemitism pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani. VIDEO
Deputatul care a vrut să aplice lovitura de grație SRI: A cerut în Parlament desființarea societăților comerciale, ONG-urilor și fundațiilor sub acoperire. La scurt timp a fost CONDAMNAT la închisoare cu executare
Ce au câștigat maghiarii la Trianon, dar nu au minte să priceapă ?!
Portretul lui Barna desenat de o USR-istă: „Mediocru patentat, pus de o gașcă de securiști”
Meciuri Memorabile: Steagul Roșu Brașov 3-0 Beșiktaş Istanbul, Cupa UEFA 1974-1975
Lovitura primita de Ion Iliescu in aceasta seara. Anuntul facut de procurori - Vocea Transilvaniei
Luați de-aici Fake News-uri coapte în studiourile ProTV! HotNews, Ziare.com, Mândruță și Guran, aveți legătura!
După schema tipic soroşistă "de la ONG la Partid Politc" aplicată de finanțatul lui Soros, Nicuşor Dan şi Dacian Cioloș și-ar putea transforma ONG-ul în partid: "Luăm în calcul inclusiv un proiect politic nou, o mișcare politică sau un partid politic"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro