Să faci un miting împotriva Securității la aproape trei decenii de la căderea comunismului, asta e, cu siguranță, o “performanță” cu care ne putem mândri între toate statele din fostul lagăr socialist. E ca și când refegiștii (că redegiștii aveau STASI), ar fi făcut un miting prin 1976 împotriva Gestapo-ului.

Distribuie!by Iulian Capsali: ”Lăsata secului” Să faci un miting împotriva Securității la aproape trei decenii de la căderea comunismului, asta e, cu siguranță, o “performanță” cu care ne putem mândri între toate statele din fostul lagăr socialist. E ca și când refegiștii (că redegiștii aveau STASI), ar fi făcut un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iulian Capsali: ”Lăsata secului”


Să faci un miting împotriva Securității la aproape trei decenii de la căderea comunismului, asta e, cu siguranță, o “performanță” cu care ne putem mândri între toate statele din fostul lagăr socialist. E ca și când refegiștii (că redegiștii aveau STASI), ar fi făcut un miting prin 1976 împotriva Gestapo-ului.

Vă imaginați, ăștia mai purii, așa ceva? Asta arată faptul că suferim de o boală absolut cronicizată, întreținută în mod pervers de stăpâni care, prin actualul Stat Paralel, au ținut colonia în chingi.

loading...

Din 2005, bugetul anual al SRI a fost în medie de 400 de milioane de euro. Noua Securitate ne-a costat, în nici 20 de ani, oficial, 5 (cinci) miliarde de euro. Neoficial, Dumnezeu știe, probabil că dublu. “Doar” 3000 de euro costă ziua de filaj. Au fost filati sute de mii de români, ani în șir. Au fost monitorizați/ascultați în jur de 6 milioane de români. Monica Macovei vorbea în anii trecuți de un sistem de monitorizare/ascultare/control electronic de 1 MILIARD de EURO. Ies în fiecare zi detalii despre protocoalele secrete dintre SRI, DNA și Justiție.


Suntem o pușcărie în aer liber, în care unui judecător de la Curtea Constituțională i se pun microfoane în baie și este încătușat cu public – întocmai ca la Tribunalele Poporului care distrugeau “dușmanul de clasă” – numai datorită faptului că s-a opus legilor Big Brother. Iar unul dintre conspiratori, Maior, este și astăzi ambasadorul României la Washington. Ambasada SUA aplaudă sistemul; Klemm este încântat de prestația lui Kovesi. Gen. Coldea a fost decorat de mai multe state din Vest.
Suntem un experiment reușit!

Problema României a fost, mai mereu, șleahta de trădători care, ca să-și facă un loc cald și tapetat cu bancnote “fără număr”, de unde puteau face lavaj rectal stăpânirii, au călcat cu bocancii peste popor. Securitatea, care a devenit o slugă arnăuțească a Globalismului, nu face nimic altceva astăzi. Zeul ei este, acum, Soros. Ca și al lui Pleșu, de altfel. Ca și al progresistului Ludovic Orban, liderul “opoziției”, al cărui tată citesc că a fost ofițer de Securitate în anii ’50, anii terorii.
Nimic nu se pierde, totul se reciclează!


PS Regret că nu voi fi în București sâmbătă.

 

Sursa: Iulian Capsali

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Judecatoarea Dana Gîrbovan: „Tăcerea procurorilor în scandalul implicării Procurorului General Augustin Lazar în aparatul de represiune anti-comunistă este asurzitoare”
Sorina Matei lansează nucleara: Kovesi și Bica au acoperit o rețea de trafic de persoane pentru organe, care are legătură și cu micuța Sorina din Mehedinți
Discursul lui Donald Trump pe care nu l-a prezentat nimeni în România împotriva „sistemului” format din „același grup de persoane responsabile pentru războaie, migrația ilegală” și al cărui scop este „o formă radicală de globalism"
Un actor de la Hollywood despre avort: Să construiești un zid este imoral, dar să ucizi un copil nu?
Ce ne așteaptă? S-a instalat deja Noua Ordine Mondială? Începând cu data de 15.08.2017, conducător al Bisericii creştine devine Vaticanul, curva cea mare , Babilonul
Donald Trump către CNN: „Voi difuzați știri false”
EVZ: Dragnea DĂ DRUMUL MARILOR DEZVĂLUIRI. Stârnit de CURENTUL OCEANIC, liderul PSD VA SPUNE CE N-A SPUS VREODATĂ. S-a fixat momentul zero. ALERTĂ
ÎNCEPE, OFICIAL, AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! TRUMP S-A DECIS: SUA ATACĂ COREEA DE NORD, CHINA I SE ALĂTURĂ !
Nu o să ne mai rămână lemn nici de sicrie…
Prin obstrucționarea justiției, Iohannis este complice la traficul de copii și crimele asasinului din Caracal
Guvernul PNL vrea să vânda CEC-ul pe nimic și dacă se poate unor străini!
Nici un alt președinte din lume nu ar spune aceste cuvinte – Senzaționalul discurs al lui Trump la Marșul pentru Viață
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro