S-a vândut șantierul naval de la Mangalia. L-au luat olandezii

Distribuie!by Iesirea la mare este punctul forte al Romaniei ! loading... Șantierul naval de la Mangalia , L-au luat olandezii ! Autorităţile de concurenţă din România au aprobat deja preconizata tranzacţie. S-a vândut șantierul naval de la Mangalia. L-au luat olandezii Cel mai mare constructor de nave din Olanda – […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iesirea la mare este punctul forte al Romaniei !

loading...

Șantierul naval de la Mangalia , L-au luat olandezii !

Autorităţile de concurenţă din România au aprobat deja preconizata tranzacţie.

S-a vândut șantierul naval de la Mangalia. L-au luat olandezii

Cel mai mare constructor de nave din Olanda – Damen Shipyards Group – a anunţat vineri că a încheiat un acord cu grupul sud-coreean Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering (DSME) pentru achiziţionarea unei participaţii majoritare în şantierul naval Mangalia, se arată într-un comunicat al companiei olandeze.


Prin această achiziţie, Damen îşi va întări activităţile internaţionale de construire şi reparare de nave. Compania olandeză deţine în România şantierul naval Galaţi.

Autorităţile de concurenţă din România au aprobat deja preconizata tranzacţie. Mai mult, se desfăşoară întâlniri constructive cu Guvernul român privind viitoare cooperare în Mangalia şi dezvoltarea industriei navale româneşti, a informat Damen.


Daewoo-Mangalia Heavy Industries SA a fost constituită în ianuarie 1997 ca o societate mixtă româno-coreeană, cu un capital social de 103,92 milioane dolari, din care 53 milioane (51% din acţiuni) aparţinând Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co. Ltd. şi 50,92 milioane dolari (49% din acţiuni) aparţinând societăţii Şantierul Naval 2 Mai Mangalia.

 

Sursa:money.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

RUȘII FAC ROTAȚII DE NAVE DE LUPTĂ ÎN MAREA NEAGRĂ ȘI MEDITERANA
SCANDAL uriaș în Anglia, după ce o revistă a scris că prințul George a devenit un „GAY ICON” din cauza unei fotografii. Politician: să iei imaginea unui băiețel și să susții așa ceva este îngrozitor și bolnăvicios!
Reclama OBB ( CFR-ul austriac) la cardurile de călătorie afișează o familie formată dintr-un cuplu de homosexuali
Organizatia Nationala de Guerila Rezist
CNSAS a deschis ancheta impotriva procurorului general Augustin Lazar pentru suspiciuni de politie politica din functia de presedinte al Comisiei de "filtrare" a detinutilor politici din anii '80 de la Penitenciarul Aiud. Potrivit Legilor comuniste, reprezentatii organelor de represiune nu puteau activa fara avizul Securitatii
Fondatorul CARITAS Ioan Stoica, șeful economiștilor ce lucreză la creșterea salariilor!
Dezvăluire BOMBĂ: Liviu Dragnea se pregătește să reînvie 'Doi și-un sfert'
Președintele Donald Trump demască pe Twitter minciunile şi dezinformările practicate de rețeaua de presă progresistă americană şi mondială din care fac parte: CBS, MSNBC, CNN, Washington Post, New York Times, Politico, WSJ, The Guardian
Pâinea cu pliant pro referendum a atras amenzi uriase insa Coca- Cola care a promovat imagini proLGBT nu au patit nimic!
Alte cazuri de fete dispărute în care Poliția n-a acționat: «Mi-a spus să stau liniștit că fata e în călduri»
Secta de suverani este doar Casa Regală - tu nu ai voie "fraiere" să fii suveran, tu marș la muncă să plătesti taxe ca să îi întreții pe ăștia!
Rușii anunță că SUA și-au VOPSIT avioanele în culorile Rusiei pentru a ataca Siria - FOTO
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro