S-a prabusit un BOMBARDIER al SUA. Primele reactii ale armatei americane – VIDEO

Distribuie!by loading... Un bombardier B-52 american s-a prabusit la scurt timp de la decolarea dintr-o baza SUA in Guam, a anuntat Aviatia militara a SUA, citata de BBC. Toti cei sapte membri ai echipajului au supravietuit incidentului care a avut loc miercuri dimineata in Guam. Aviatia Militara SUA a precizat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

bombardier

loading...

Un bombardier B-52 american s-a prabusit la scurt timp de la decolarea dintr-o baza SUA in Guam, a anuntat Aviatia militara a SUA, citata de BBC. Toti cei sapte membri ai echipajului au supravietuit incidentului care a avut loc miercuri dimineata in Guam.

Aviatia Militara SUA a precizat ca ancheteaza incidentul ca fiind „o eroare”, in timp ce oficiali din guvernul Guam-ului au subliniat ca nu a fost vorba de un atac asupra bombardierului.


Aeronava decolase in cadrul unor antrenamente de rutina.

Bombardierul era trimis in Guam, teritoriu aflat in administrarea Statelor Unite, din Dakota de Nord ca parte a programului SUA de prezenta militara continua in Pacific.

 


 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro