S-a întors Coldea, reîncepem Jocul

Distribuie!by ” În jurul datei de 20 Februarie am aflat că s-a luat decizia ca Florian Coldea să fie numit Directorul Colegiului European de Informații, o Suprastructură de Informații, anunțată de Macron din 2017, imediat după demiterea lui Coldea din SRI. loading... La nici o Săptămână, pe 26 Februarie, la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

” În jurul datei de 20 Februarie am aflat că s-a luat decizia ca Florian Coldea să fie numit Directorul Colegiului European de Informații, o Suprastructură de Informații, anunțată de Macron din 2017, imediat după demiterea lui Coldea din SRI.

loading...

La nici o Săptămână, pe 26 Februarie, la Zagreb, Consiliul European a decis Înfințarea Colegiului European de Informații. Formalizarea înființării Colegiului s-a făcut după ce Macron a fost sigur că această structură va fi condusă de Florian Coldea. Prezența săptămânală a lui Coldea la Bruxelles și la Strasbourg, după ce nu a mai fost Șeful SRI, este cunoscută. Mai mult, Florian Coldea s-a arătat în ultima vreme în ținută de gală la diverse evenimente, pentru a da un semnal puternic că revine.


Nu numai atât: Vine și cu două arestări la pachet: Mircea Beuran și Sorina Pintea, în amândouă Florian Coldea fiind cel care a coordonat arestările. In cazul lui Beuran decizia de arestare s-a luat la Zalău într-o ședință mixtă de partid-securitate, iar în cazul Sorinei Pintea, Coldea a executat-o direct printr-una din firmele pe care le controlează.

Scriam în postarea de ieri că Privatizarea Casei Naționale de Sănătate, Perla Coroanei, este de fapt miza Vânzării Sănătății și va activa toți “greii” deciși să rupă o halcă cât mai mare din jaful ce va urma. Intr-un interviu, pe lângă faptul că s-a opus Privatizării Sănătății, Beuran a spus că CNAS este “Cea Mai mare Bancă din România” Ce nu știa sau nu a spus Beuran este faptul că CNAS este Banca lui Coldea, Sistemul de Achiziții din Sănătate fiind controlat de el și firmele înființate de el. Arestările lui Beuran și a lui Pintea sunt un fel de “Marcare a teritoriului”, de semn la locul faptei pe care Coldea îl lasă cu mesajul: – M-am întors!


Am spus-o de nenumărate ori, peste 90% din achizițiile spitalelor sunt controlate de SRI-ul lui Coldea, iar execuția lui Pintea, un caz-școală, este făcută chiar de unul din oamenii lui Coldea, care, deodată, după ce a făcut afaceri de zeci și zeci de milioane de euro, cu toate spitalele, inclusiv cu SRI, s-a autodenunțat și a denunțat și pe alții. Dacă în cazul Beuran, Coldea a lucrat prin Ungureanu, membru propriului partid pe care-l conduce, Beuran având montată inclusiv tehnică în birou, în urma scandalului provocat prin expunerea lui Ungureanu, în cazul Pintea a acționat direct, printr-una din multele firme pe care le controlează. Amândouă arestările s-au făcut prin denunțători care au “dat buzna” în sediul DNA și au spus că au dat sau vor da mită.

Ce vrea de fapt Coldea și USR-ul, partidul său-, dar și Macron, “nașul” USR-PLUS, cel care l-a reinventat pe Coldea, în România și Europa?

În planul de vânzare a României, Franța vrea și ea o buucată cât mai mare din prada ce va urma, în mod special CNAS, zona fiind controlată sproape exclusiv de firmele lui Coldea, iar în planul politicii UE vrea să controleze UE și adversarii SUE, cum ar fi Polonia Slovacia sau Grecia, nesemnatare ale înființării Colegiului European de Informații, printr-o structură Europeană de tip Securistic. Înființarea Colegiului European de Informații este ideea lui Coldea pusă în practică imediat ce a fost demis de Helvigh, și apare ca o continuare, chiar replică la Parchetul European condus de Germania. Numirea lui Coldea era o formalitate, el fiind cel care l-a imaginat și pus în practică, el a convins Serviciile Secrete din țările semnatare să fie de acord, fapt care s-a și petrecut acum o săptămână.

Scriam acum câteva luni de încercarea de demitere a lui Helvigh, care a venit pe o filieră influențată masiv de Coldea, despre care o să vorbesc la un moment dat. Planul a fost atât de bun, încât doar o greșeală de tactică și faptul că a fost expus -și nu numai-, a dus ca el să fie un pic amânat. Îl anunț încă odată că suntem aici, dar că nici Trump nu e atât de prost, să nu știe ce face aripa Democrată din CIA, indiferent câte îmbârligături ar face Coldea să-i convingă și pe Conservatori.

Deocamdată atât. Reintrarea lui Coldea masiv în Jocul de Putere din România se face de data asta printr-o funcție extrem de importantă în Europa și este o colaborare win/win

• 1) Coldea îl ajută pe Macron să controleze țările care se opun Progresismului Soroșisto- Macronist și SUE.

• 2) Echilibrează raportul de forțe între Germania, care are prin Kovesi Parchetul European și Macron care va avea Serviciul Secret de Informații al UE.

• 3) In România, partidul lui Macron-Coodea-Ardelean, USR-PLUS trebuie să ajungă la putere, dar motivația cea mai importantă sunt banii,

• 4) Principalul Beneficiar al Vânzării Sănătății trebuie să fie Coldea, care-l controlează/ șantajează pe Costache prin Ungureanu, dar și Franța, care trebuie și ea să se înfrupte din CNAS, nu numai Germania lui Merkel, ca dealtfel la toate celelalte vânzări, pentru că inițial Aeroportul trebuia să ajungă la Francezi, ca și altele, iar Iohannis îi pune pe masă lui Merkel tot, adică sute de miliarde de euro. Macron, ca și americanii sunt “săriți” la jaf de Merkel și Iohannis- care le mai face și partidul praf ( USR-PLUS) motiv pentru care grăbește numirea lui Coldea pentru a controla o parte mare din cătușele politicienilor.

Și pentru că veni vorba, politicienii români nu există în acest joc, fiecăruia i se flutură cătușele în față, sau unii, ca Ciolacu de exemplu, sunt atât de proști că nu știu nici pe ce lume sunt. Dovada? Ce ați aflat dumneavoastră, cititorii, astăzi, au aflat și ei odată cu dumneavoastră. Cum în cazul Helvigh i-am dat una sănătoasă lui Coldea, o veche “cunoștință” a mea, îl anunț că tocmai a aflat lumea ce vor să facă și că nu sunt chiar singuri pe teren.” a dezvăluit Gelu Visan pe Facebook.

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fexpresnational.ro%2Fs-a-intors-coldea-reincepem-jocul%2F%3Ffbclid%3DIwAR07DjR7PIHAdMcQGCL-Iq9LMMargc8auhGTxLh53NpRYlQnGADVskOevXU&h=AT00-X432V2EivJ0X-Yxj7u2fVCYH9e9mGcmsj3X5-nOuH_ixqw602iHDk68MCRPbAHFftUUJsST_LhDBldC_PNDeewBlDe6BLUPjbcjuDEPBd2S7rujpKh9ZNjnwCVH7d3vRlmZ

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Azi s-au împlinit 14 zile de la Împărtășania cu o singură linguriță. Nu s-a imbolnavit nimeni, nu a murit nimeni!
ESTE OFICIAL, PAPA ANUNTA NOUA RELIGIE MONDIALA - NEW AGE RELIGION !!!! (VIDEO)
Triunghiul SOROS-BUDAPESTA-KREMLIN, văzut din interiorul PSD
GERMANIA respinge până la 75.000 de cereri de azil din sud-estul Europei, dar acceptă 800.000 de refugiați și imigranți
CARACATIȚA SOROS ÎN ACȚIUNE. Aliatul cel mai credincios al lui SOROS din Parlamentul European, Europarlamentarul Guy Verhofstadt, propune măsuri agresive pentru Federalizarea Completă a Europei şi Dezagregarea Statelor Naționale
Nu trece nimeni peste regele Romaniei Schweighofer. Liber la tăiat pădurile! Parlamentul NU a avut curaj să oprească exportul de lemne
Dan Puric, mesaj emoționant către PNL:ați lovit nu numai în ceea ce ne-a mai rămas, Sămânța neamului, ci și în Paznicul ei, cel care a salvat-o, a crescut-o și a păzit-o cu tot sufletul, din vocație de creștin și de român!
Un vaccin a ucis un doctor oncolog faimos în doar câteva minute
Istoricul Ioan Scurtu: Brucan l-a pus pe Șora ministru al Învățământului in 90. Brucan, fost secretar general de redacție la ziarul Scînteia, de la tribuna căruia a cerut condamnarea la moarte, printre alții, a lui Iuliu Maniu, Gheorghe I. Brătianu, Corneliu Coposu, Radu Gyr și Pamfil Șeicaru
Cum si-au vandut romanii tara in 27 de ani – ghid de prostie absoluta
Avioanele israeliene bombardează aeroportul militar din Damasc. Siria promite un răspuns
Panică după sinuciderea lui Jeffrey Epstein: Prințul Andrew ar „ar fi fugit” din Marea Britanie cu fosta sa soție
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro