Russiatoday.ro: Romania va fi impinsa într-un război alături de nefericiții baltici și de iresponsabilii polonezi împotriva unui colos, pentru a apăra o entitate care încorporează ilegal pământ românesc!

Distribuie!by SUA deplasează în zonă armament din ce în ce mai greu. Repet ce am scris și în trecut: vom fi împinși într-un război departe de granițele SUA, alături de nefericiții baltici și de iresponsabilii polonezi, împotriva unui colos, pentru a apăra o entitate care încorporează ilegal pământ românesc! Din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

SUA deplasează în zonă armament din ce în ce mai greu. Repet ce am scris și în trecut: vom fi împinși într-un război departe de granițele SUA, alături de nefericiții baltici și de iresponsabilii polonezi, împotriva unui colos, pentru a apăra o entitate care încorporează ilegal pământ românesc! Din păcate, cu rahați poți cuceri cel mult o vespasiană, nicidecum tărâmul strămoșesc, scrie russiatoday.ro. Portalul pro rusesc se refera la un razboi in Ucraina.

loading...

Despre situatia politica de la Bucuresti, russiatoday.ro scrie:


Asistăm la un blat ordinar al establishmentului politic. În schimbul rămânerii la Palatul Victoria, Ponta se dă lovit, indisponibil așadar, și îl lasă pe jokerul cănit ce clipește în creier Oprea să organizeze disciplinat viața cetății. Asta se întâmplă când oamenii stau drepți, dar totuși nu sunt verticali. Este incredibil cum suntem sufocați de mediocritate! Comedia continuă: Oprea trece mizeria de strategie a lui Iohannis și zice „Yes, sir” la aberația revenirii lui MRU. Mai cunoașteți vreo țară în care un individ să accepte să revină într-o asemenea funcție??? Halucinantă lipsă de coloană vertebrală! Sunt convins că grăsunelul MRU ar vinde pe oricine, la cât de obedient se prezintă. Iar noi îl punem șeful spionajului? Nu întreb pe unde spionează România, că ne bușește râsul. Nici colegii de la B’nai Brith nu mai au fantezie! Se bucură doar mereu penibilul Mihăiță Calimente că vine șefu’ îndărăt. Ați prins finețea, nu? Ne delectăm în zilele următoare cu paradele acoperite care ne vor arăta cât de utilă și benefică este Return of the Jedi! O nouă confirmare că presa e a patra putere a statului!

Sursa: http://www.flux24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Campionul la categoria grea Tyson Fury: "Trei lucruri trebuie să se întâmple înainte ca diavolul să vină acasă: legalizarea homosexualității, a avortului și pedofilia"
Toate războaiele sunt create de bancheri
Ungaria e în stare de război. Europa, așa cum o știm noi, a încetat să existe
Șeful spionajului american: Vă putem spiona cu ajutorul frigiderului, becurilor sau termostatelor smart
SRI CONDUCE ROMANIA. NICI CSAT NU-L POATE CONTROLA – Nu exista sanse sa-i aflam pe acoperitii din Justitie. Consilierul lui Klaus Iohannis, Dan Mihalache: „CSAT nu are instrumente pentru a verifica 23.000 de magistrati... CSAT poate sa ia acele declaratii si sa le trimita institutiilor, iar institutiile raspund. Raspunsul a fost: nu exista ofiteri acoperiti. Nu exista capacitati proprii ale CSAT de a umbla dupa ofiteri acoperiti. Eu am anumite dubii asupra acestei proceduri”
În interiorul acestui hangar aparent obişnuit este o altă lume. Vei rămâne uluit de ceea ce este înăuntru!
Europarlamentarii români au votat pentru rezoluția drepturilor homosexualilor, a avortului și a educației sexuale în școli: Băsescu, Blaga, Cioloș, Crețu, Plumb, Tudose etc.
Cum se instaleaza Noua Ordine Mondiala prin "Haos si Ordine"..ordo ab chao. Femeile agresate sexual de imigranți, sfătuite de primarul din Koln "să adopte un cod de conduită" pentru a preveni astfel de incidente (VIDEO)
Mă autodenunț: sunt fanatic religios!
Jaful secolului – Privatizarea SNP PETROM
LEGISLAŢIA SECRETĂ după care este condusă România | Nimeni nu poate spune ce conţin aproape 500 de HOTĂRÂRI de GUVERN cu PUTERE de LEGE care au fost SECRETIZATE
RAZBOI NEVAZUT SUA – GERMANIA/UE PE TERITORIUL ROMANIEI?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro