Rușii au mizat prea mult pe sistemul de bruiaj L-175V montat pe Su-24M. Greșeala s-a dovedit letală

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
thumb image

Asistăm pe lună ce trece la escaladarea unor tensiuni politice, militare şi economice între SUA şi Federaţia Rusă, primele două mari puteri ale lumii. De ambele părţi sunt pregătite exerciţii militare de anvergură, în timp ce reprezentanţii guvernamentali fac publice declaraţii tranşante. În esenţă, mass-media occidentală prezintă dinamica evenimentelor ca pe un abuz continuu de putere din partea Rusiei, spunându-se că din acest motiv coaliţia NATO (mai exact SUA, asistată de UE) urmăreşte cu tot mai mare determinare să restabilească echilibrul şi să asigure pacea. Există însă o serie de date esenţiale pe care canalele oficiale de informare ale Occidentului le ascund faţă de opinia publică referitor la cine şi ce anume determină în realitate raportul de forţe între cele două super-puteri.

loading...

Conform unor dezvăluiri ce au apărut în media alternativă, unul dintre motivele principale pentru care SUA şi UE fac presiuni asupra Rusiei este acela că guvernul rus deţine de câţiva ani o tehnologie absolut revoluţionară, care îi conferă printre altele şi un uriaş avantaj militar. Aceasta este, fără îndoială, o situaţie de neacceptat pentru administraţia de la Casa Albă, care de zeci de ani duce o politică de intervenţie autoritară peste tot în lume unde consideră că „trebuie să facă ordine”. Bineînţeles, noua tehnologie folosită de ruşi este deocamdată ţinută top secret, dar există deja informaţii concludente care dezvăluie că este vorba de sisteme de tip „MAGRAV” (bazate pe controlul câmpurilor magnetice şi gravitaţionale) ce au fost puse la dispoziţie de Fundaţia Keshe.

O confirmare clară a acestei situaţii ce pune capăt mândriei guvernanţilor americani a avut loc anul trecut, pe fondul crizei din Ucraina. La data de 10 aprilie 2014 un vas de război aparţinând Marinei americane, USS Donald Cook, a fost trimis în apele neutre ale Mării Negre echipat cu cele mai moderne sisteme de luptă ale NATO. Distrugătorul USS Donald Cook avea la bord 56 rachete nucleare Tomahawk, patru radare foarte puternice, precum şi cel mai recent sistem american de detectare şi distrugere a rachetelor, AEGIS. Pătrunderea vasului american în acea zonă intra însă în contradicţie cu Convenţia de la Montreaux. Conform acestui tratat internaţional, navele de război ale ţărilor non-riverane Mării Negre nu pot staţiona în zonă mai mult de 21 de zile. Moscova şi-a exprimat de mai multe ori preocuparea în legătură cu prezenţa navelor NATO în Marea Neagră şi în acest sens ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a atras atenţia că unele nave militare americane au depăşit deja limita de 21 de zile permise pentru şederea lor în Marea Neagră.

Ca răspuns la pătrunderea distrugătorului USS Donald Cook în Marea Neagră, Moscova a trimis în data de 12 aprilie un bombardier neînarmat, de tip SU-24, care a survolat nava de război americană. Conform ziarului rus Rossiyskaya Gazeta şi declaraţiilor făcute de generalul rus Pavel Zolotarev (director adjunct alInstitutului de studii americane şi canadiene al Academiei de Științe a Rusiei), singura dotare a avionului rus a fost doar cu un ,,coș” montat sub fuselaj, ce conținea un dispozitiv de război electronic numit Khibiny. Se pare că ceea ce a urmat a pus în stare de şoc marinarii navei americane. Mai multe surse alternative de ştiri (printre care www.voltairenet.org, www.infowars.com, www.liveleak.com , www.aun-tv.comwww.veteranstoday.com, www.trinfinity8.com) au afirmat că atunci când avionul rusesc s-a apropiat de vasul USS Donald Cook, toate sistemele electronice (radarele, transmiterea informaţiilor, circuitele de control) ale acestuia s-au oprit brusc şi, în pofida eforturilor operatorilor, nu au mai putut fi re-pornite. Spre disperarea americanilor, SU-24 a simulat apoi de 12 ori, timp de 90 de minute, că atacă vasul american care devenise o pradă sigură, fiind incapabil să se mai apere. Sursele citate afirmă că după acest incident USS Donald Cook s-a grăbit să ancoreze în portul românesc Constanţa, unde 27 de membri ai echipajului şi-au depus demisiile spunând că nu au de gând să îşi mai rişte vieţile.

În data de 14 aprilie 2014 Pentagonul a făcut public faptul că a fost deosebit de deranjat de respectivul eveniment, emiţând chiar un protest oficial ce a conţinut un comentariu neașteptat de emoțional. Reprezentantul Pentagonului a caracterizat atitudinea Rusiei în acel caz ca „provocatoare şi neprofesională”, precizând şi că: „Incidentul a demoralizat echipajul navei”. Este de remarcat că deşi Pentagonul s-a ferit să recunoască direct, acest comentariu confirmă totuşi că situaţia i-a depăşit complet pe militarii distrugătorului american. Cu privire la acest incident, mass-media occidentală a continuat – aşa cum era de aşteptat – să elogieze armata SUA, menţionând doar că un avion rusesc a survolat de 12 ori vasul american USS Donald Cook, fără să pomenească absolut nimic despre vreo eventuală blocare a capacităţii de luptă a acestuia.

Este de altfel deja tot mai cunoscut faptul că până şi mass-media din ţările vest-europene e aproape în întregime obedientă intereselor Americii, mulţi jurnalişti fiind chiar agenţi sub acoperire ai serviciilor secrete. Este în acest sens revelatoare mărturia jurnalistului german Ulrich Ulfkotte, fost editor la unul dintre cele mai importante ziare din Germania. El recunoaşte public că asupra lui precum şi a altor mulţi jurnalişti din ţările Europei au fost făcute presiuni cu scopul de a-i determina să mintă, să manipuleze şi să facă propagandă care să incite la război împotriva Rusiei. Puteţi urmări aici mărturia video a acestui jurnalist.

De cealaltă parte, în mediile de informare alternative ruse incidentul legat de disturgătorul USS Donald Cooka fost prezentat explicit, arătându-se că scopul acelei demonstraţii a fost să descurajeze ofensiva americană spre Răsărit şi să arate că Rusia nu doreşte război. Puteţi urmări o astfel de descriere elocventă în videoclipul următor.

Informaţii adiţionale foarte semnificative despre noile sisteme ruse de război electronic au fost prezentate şi de postul de televiziune rusesc http://www.ntv.ru/

Se poate constata că în prezent tot mai mulţi experți militari ruşi (vezi www.sputniknews.com sau video) nu se feresc să declare că această nouă tehnologie – care a făcut posibilă dezactivarea completă a celui mai avansat sistem american de distrugere de rachete – este la ora actuală o armă de ne-egalat în întreaga lume. Gradat, sunt difuzate tot mai multe informaţii despre acest gen de tehnologie pe care o deţine Rusia. Site-ul de ştiri www.ukrainewar.info citează declaraţia unui ofiţer rus care afirmă că armata rusă dispune acum de posibilităţi care pot provoca în tabăra adversă căderea tuturor mijloacelor de comunicaţie sau descărcarea imediată, completă, a bateriilor din vehicule, tancuri şi din alte echipamente (de exemplu din telefoanele mobile şi din staţiile radio). Se afirmă de asemenea că toate circuitele electrice ar fi blocate, toate monitoarele ce folosesc LCD nu ar mai funcţiona şi toate motoarele s-ar opri, iar aceste efecte pot fi produse pe o rază de aproximativ 20 de kilometri.

Sursele de informare alternativă citate anterior afirmă că dispozitivul Khibiny – folosit împotriva distrugătorului american USS Donald Cook – are la bază tehnologia Magrav pusă la punct şi provenită de la Fundaţia Keshe. Această tehnologie permite bruiajul radio-electronic al inamicului şi, în plus, s-a precizat că de exemplu dacă USS Donald Cook ar fi lansat o rachetă împotriva avionului rus Su24, dispozitivulKhibiny ar fi deviat-o și ar fi trimis-o înapoi la cei care au lansat-o. Aşa cum precizam şi într-un articol precedent (https://armoniacosmica.wordpress.com/2014/07/30/tehnologia-keshe-o-posibila-cale-de-a-revolutiona-umanitatea/), savantul iranian care a pus la punct această tehnologie preciza că un astfel de sistem este construit special pentru a descuraja din start pe oricine are de gând să iniţieze un atac.

Rusia nu este însă singura ţară care deţine tehnologia Magrav. Un incident recent a dovedit că şi Franţa a primit această tehnologie. În data de 2 martie 2015, în cadrul unor exerciţii militare tactice desfăşurate în largul coastelor Floridei, submarinul francez Saphir a pus într-o totală Saphirinferioritate marele portavion americanUSS Theodore Roosvelt şi întreaga sa escortă. Comentatorii militari arată că în condiţii de război această situaţie ar fi însemnat scufundarea certă a tuturor vaselor respective. Evenimentul a fost consemnat de agenţia de ştiri rusă www.sputnicknews.com, care a specificat că exerciţiul tactic în care a fost implicat portavionul american a fost menit să testeze noile capacităţi de luptă ale marinei SUA şi că în aceste capacităţi s-au investit în ultimii patru ani peste 2,6 miliarde de dolari. Este uşor de înţeles că insuccesul înregistrat de USS Theodore Roosvelt a fost considerat foarte usturător în privinţa justificării alocării uriaşelor fonduri financiare. Site-ul de ştiri alternative www.whatdoesitmean.com afirmă că surse acoperite din cadrul Ministerului Rus al Apărării precizează că eficienţa submarinului nuclear francez Saphir provine tocmai din faptul că este echipat cu unul dintre noile sisteme Magrav folosite deja de armatele rusă şi iraniană.

Un alt incident, notează sursa, care a dovedit din nou ineficienţa tehnicii militare americane în faţa noilor arme de război ce utilizează tehnologia Magrav a avut loc în apele Mării Baltice. Cu această ocazie portavionul USS Theodore Roosvelt a fost din nou făcut „şah mat”. Trebuie spus că acest portavion este considerat unul dintre cele mai mari şi mai puternice vase de război ale Marinei americane, având 100.000 de tone şi 5.000 de marinari la bord. Şi totuşi, în data de 23 martie 2015, USS Theodore Roosvelt a fost „scufundat” de trei submarine ruseşti în cadrul unor exerciţii tactice. Site-ul www.eutimes.net informează că un raport al Ministerului Apărării din Rusia precizează că submarinele ruseşti l-au determinat pe USS Theodore Roosvelt să „fugă în teroare” din apele Mării Baltice spre apele Regatelor Unite ale Marii Britanii. Este semnificativ că la câteva ore după ce Ministerul rus al Apărării a raportat incidentul, presa britanică a anunţat că portavionul soseşte în apele UK, spre uimirea a mii de curioşi care s-au îngrămădit să îl vadă. Din articolele publicate de presa engleză (de exemplu www.dailymail.co.uk) se subînţelege că evenimentul nu fusese programat.

Media alternativă dezvăluie de asemenea că pentru a contracara efectele armelor ruseşti ce folosesc Magrav, US Air Forcetechnical-tests-of-natos-war-on-eus-skies-990x260 au recurs la începutul anului acesta la testarea unui sistem militar numit High Energy Liquid Laser Area Defense System(HELLADS), sistem ce vizează detectarea rachetelor din atmosfera terestră operând pentru aceasta cu viteza luminii. Exercițiile adoptate de US Air Force au urmărit în luna martie să doboare o țintă de reintrare în spațiul aerian, ICBM (rachetă balistică intercontinentală) ce simula un atac nuclear al Federației Ruse. Mai mulţi experți susțin însă că efectele utilizării HELLADS pentru o rază lungă de acţiune tind să se răspândească în întreaga atmosferă şi astfel afectează totul în calea lor. Este mai mult decât concludent că – după cum arată şi site-ul de ştiri www.rt.com – numeroşi controlori ai traficului aerian din Germania, Cehia, Slovacia sau Austria au raportat perturbarea radarelor în timpul exerciţiilor tactice aeriene desfăşurate de NATO. Conform www.whatdoesitmean.com, Ministerul rus al Apărării a declarat că „rapoartele Flotei de Nord a Rusiei indică faptul că prăbușirea zborului 4U9525 – Germanwings din sudul Franței, în data de 24 martie 2015, în care au murit 150 de persoane a fost „rezultatul direct” al eșuării unui test al US Air Force cu sistemul HELLADS, care în loc să distrugă racheta balistică ICBM, a distrus un avion civil”. Această explicaţie este, bineînţeles, mult mai plauzibilă decât cea lansată de presa occidentală care a mediatizat versiunea puerilă că prăbuşirea s-a datorat unei depresii a co-pilotului, care s-a încuiat în cabină şi din dorinţa de a se sinucide a omorât şi toţi pasagerii avionului. De altfel, consultând Manualul de operare al echipajului de zbor  se poate verifica faptul că o asemenea blocare pe dinăuntru a copilotului nici nu ar fi fost posibilă deoarece uşa putea fi deschisă de membrii echipajului dacă aceştia tastau un anumit cod: „When the flight crew does not respond to requests for entry, the door can also be unlocked by the cabin crew, by entering a two to seven-digit code (programmed by the airline) on the keypad, installed on the lateral side of the Forward Attendant Panel (FAP).” În videoclipul prezentat de site-ul www.theguardian.com este chiar explicată procedura de deschidere a uşii în situaţii de urgenţă:  De asemenea, ceea ce nu s-a făcut public este faptul că acel avion de pasageri putea fi pilotat în caz de urgenţă şi din afara lui, controlul putând fi preluat printr-un sistem „fly-by-wire” ce a fost instalat ca urmare a măsurilor de prevenţie adoptate după evenimentele din 11 septembrie 2001. Informaţia este detaliată de www.veteranstoday.com sau  http://sitsshow.blogspot.ro

Rapoartele Ministerului rus al Apărării conduc aşadar la concluzia că iniţiativele armatei americane de a testa noi tipuri de arme – cum ar fi sistemul HELLADS – vin ca o tentativă de a dezvolta contra-măsuri împotriva tehnologiei Magrav.

Este de remarcat că în data de 23 aprilie 2012 preşedintele Barack Obama a semnat un decret prin care tehnologia Magrav dezvoltată de Fundaţia Keshe a fost interzisă în SUA, fiind asociată cu „terorismul”. Se pare că situaţia care a determinat administraţia Casei Albe să ia foarte în serios tehnologia Keshe a fost capturarea de către iranieni în decembrie 2011 a unei drone ce folosea cele mai sofisticate sisteme militare americane. Guvernanţii de la Washington erau absolut siguri că datorită tehnologiei high-tech de „ultimă generaţie” (pe care o considerau imbatabilă), drona lor de spionaj nici măcar nu ar putea fi detectată de inamici. Cu toate acestea iranienii le-au capturat drona din zbor, la o înălţime de aproximativ 6 kilometri, şi au adus-o la sol fără nici cea mai mică zgârietură! Evenimentul a fost pe larg prezentat de televiziunile iraniene. Puteţi urmări în continuare un scurt exemplu de asemenea ştire difuzată de o televiziune iraniană:

Deşi iniţial mass-media occidentală a catalogat informaţia despre capturarea dronei ca fiind un fals, în cele din urmă situaţia a fost recunoscută oficial, inclusiv de către preşedintele Obama, care a cerut public iranienilor drona înapoi (vezi de exemplu acest video). Arătând că nu se tem de americani, iranienii au refuzat totuşi să returneze nava-spion. Este semnificativ să observăm că în pofida tendinţelor sale belicoase, administraţia Casei Albe s-a abţinut ulterior să mai iniţieze atacuri de orice fel împotriva Iranului.

După evenimentul legat de capturarea dronei, Mehran Keshe a cerut preşedintelui Obama pUS drone captured by iraniansrintr-o scrisoare oficială să coopereze pentru fundamentarea unui climat de pace mondială. Savantul iranian a avertizat totuşi că „Portavioanele SUA nu vor deveni altceva decât simple căzi plutitoare dacă tehnologia noastră Magrav va fi utilizată în mod eficient, iar pistele pline de avioane de luptă F16, F18 și așa mai departe nu vor deveni altceva decât muzee de păsări de fier, deoarece aceste ambarcațiuni nu vor putea să zboare dacă sistemele lor electronice au fost atinse de tehnologia spațială Magrav. Aceste avioane și nave de luptă ar trebui să fie rebobinate de la A la Z înainte să mai poată funcționa vreodată din nou”.

Impactul tehnologiei Keshe a ajuns acum să nu mai poată fi ascuns pentru multă vreme faţă de opinia publică. Această tehnologie revoluţionară determină deja balanţa de putere între statele lumii. Din fericire, cei care o deţin nu doresc războiul, ci tocmai blocarea eforturilor disperate ale unor organizaţii trans-naţionale ce doresc să-şi menţină autoritatea prin forţă şi prin declanşarea artificială a felurite crize la nivel mondial.

Tocmai în direcţia fundamentării unui climat de pace mondială este salutar faptul că în urmă cumagrav trei ani Fundaţia Keshe a anunţat că oferă gratuit tehnologia sa tuturor guvernelor statelor dispuse să o implementeze în scopuri paşnice. Numărul ţărilor care primesc tehnologia Keshe este în continuă creştere. Potrivit acestei liste, ţările care au primit această tehnologie sunt în primul rând cele care fac parte din asociaţia BRICS (Rusia, China, India, Brazilia), dar şi alte ţări cum ar fi Japonia, Australia, Peru, Bolivia, Thailanda, Italia, Polonia sau Cehia.

Având în vedere gradul ridicat de clasificare al informaţiilor legate de acest subiect este impropriu să ne aşteptăm la confirmări oficiale depline sau la date absolut ne-controversate care să provină din mediile alternative. După cum putem însă constata, indiciile care au apărut sunt tot mai numeroase şi ele scot la iveală o realitate care deja a început să schimbe faţa lumii.

Poate cea mai uluitoare tehnologie care se dezvoltă în prezent în folosul libertăţii oamenilor de pe întreaga planetă este cea descoperită şi aplicată de către membrii aşa-numitei „Fundaţia Keshe”. Tehnologia Keshe se anunţă absolut revoluţionară şi ea pare să aibă cu uşurinţă potenţialul de a restructura complet toate domeniile vieţii economice, politice, sociale sau militare. Tocmai de aceea nici nu ne mai mirăm prea mult că în mass-media internaţională informaţiile despre această organizaţie sunt aproape cu desăvârşire absente. Şi totuşi, fundaţia are filiale în zeci de ţări ale lumii, iar site-ul său oficial (www.keshefoundation.org) a înregistrat chiar şi un milion de vizite pe zi. Iată clipul de prezentare al Fundaţiei Keshe:

Fondatorul organizaţiei, savantul iranian Mehran Tavakoli Keshe, susţine că sistemele dezvoltate deFundaţia Keshe au ajuns la capacitatea de a produce şi controla câmpuri magnetice şi gravitaţionale. Această realizare are în consecinţă sute de potenţiale aplicaţii ce ar putea conduce la rezolvarea celor mai stringente probleme ale omenirii cum ar fi lipsa de energie, de mâncare sau de apă, precum şi la îndepărtarea rapidă şi sigură a poluării mediului. Printre cele mai importante aplicaţii, ar fi de menţionat cele din domeniul transporturilor, în care prin intermediul reactoarelor plasmatice se creează capacitatea de levitaţie şi mişcare ultra-rapidă a vehiculelor şi aeronavelor, indiferent de greutatea lor. În domeniul sănătăţii, se afirmă că metodele Keshe operează direct cu structurile plasmatice şi atomice ale corpului uman, reuşindu-se refacerea stării de sănătate pentru orice tip de boală sau tulburare. De asemenea, printre multe altele, sistemele Keshe pot genera apă curată în orice zonă de pe glob, sau pot crea câmpuri plasmatice din care apoi să fie materializat orice element chimic.

Fundaţia Keshe anunţă că metodele tehnologiei sale au fost deja testate şi că ele funcţionează. Fizicianul şi inginerul iranian Mehran Keshe a lucrat mai bine de două decenii pentru a înregistra patente în toată lumea, astfel încât atunci când noua tehnologie va fi oferită pe piaţă, să nu fie nevoie de sume colosale pentru a putea fi folosită. Intenţia de bază a membrilor fundaţiei este ca noua tehnologie să fie oferită în mod caritabil tuturor oamenilor de pe această planetă.

După cum era însă din păcate de aşteptat, problema majoră care a apărut în toată această situaţie (atât Illuminati-Follow-TheMoney-Bank-Pyramidde aducătoare de speranţă pentru populaţie), este că inovaţiile cu totul extraordinare propuse deFundaţia Keshe se lovesc de interesele marilor companii şi ale structurilor de putere existente la ora actuală. Aceste structuri doresc cu disperare să-şi păstreze status quo-ul prezent prin care îşi asigură dominaţia mondială şi din acest motiv sunt gata să distrugă fără milă pe oricine le-ar ameninţa poziţia. Este din această perspectivă cu totul naiv să credem că cei care controlează în prezent lumea doresc ca masele de oameni să aibă de-acum la dispoziţie energie gratuită şi să nu mai poată fi condiţionaţi (controlaţi) prin taxe, impozite şi necesităţi de tot felul.

Tocmai de aceea, punerea la dispoziţia umanităţii a acestor descoperiri este mult mai complicată decât ar putea să pară la prima vedere. Mulţi se aşteaptă să vadă dovezile de eficienţă ale tehnologiei Keshe la programele televizate de ştiri, sau pe Internet, ori în demonstraţii publice, dar nu se întreabă ce consecinţe ar avea aceste demonstraţii. Dacă ne vom gândi mai atent, vom înţelege că situaţia trebuie rezolvată cu o mare prudenţă şi înţelepciune. Impunerea acestei tehnologii printr-o rivalitate arogantă faţă de sistemele convenţionale, nu doar că ar crea uriaşe tensiuni sociale care ar degenera rapid în războaie, dar ar crea şi riscul scăpării de sub control a noii tehnologii şi al folosirii ei în scopuri distructive.

Din aceste motive, chiar dacă pentru unii este destul de greu de înţeles, calea pe care Fundaţia Keshe o urmează pentru a evita haosul social, este aceea a cooperării cu toate guvernele care acceptă să implementeze această tehnologie în mod paşnic pentru naţiunile lor. Este util să ştim că M. Keshe face în mod frecvent următoarea recomandare: „Sfatul meu pentru oameni este foarte simplu: nu acţionaţi împotriva guvernelor voastre. Tehnologia pe care o oferim este aici pentru a sprijini guvernele în trecerea gradată către un alt nivel”. MT Keshe a declarat că nu doreşte să submineze autoritatea guvernelor, pentru că este indispensabil ca acestea să-şi folosească pârghiile de care dispun şi să implementeze noua tehnologie în mod oficial. În acest scop savantul iranian a hotărât să nu ofere cheile operative principale şi dispozitivele efective în mod liber, ci numai cu aprobarea şi protecţia autorităţilor.

Deşi calea colaborării cu autorităţile este singura opţiune viabilă pe care Fundaţia Keshe o ia îna new ahead paradigmconsiderare, această colaborare este de o dificultate pe care puţini şi-o imaginează. Pentru a fi totuşi sigur că implementarea noii tehnologii va avea loc, Mehran Keshe deja a răspândit principiile de bază ale acesteia prin zeci de conferinţe ţinute în marile oraşe ale lumii, prin zeci de interviuri online şi prin numeroase work-shop-uri. Aceasta face ca acum noua tehnologia Keshe să fie aproape imposibil de suprimat. Chiar dacă – aşa cum a fost de multe ori ameninţat – fondatorul Fundaţiei Keshe ar fi asasinat, tehnologia oferită de el va rămâne.

Datorită promisiunii de a colabora nemijlocit cu guvernele tuturor naţiunilor, pe site-ul Fundaţiei Keshe nu au putut fi încă prezentate rezultatele principale, extraordinare, ale noii tehnologii. Sunt prezentate doar o serie de rezultate experimentale oarecum secundare atât din domeniul fizicii, cât şi din domeniul medical. Acestea dovedesc totuşi că metodele Keshe funcţionează. Cu privire la dovezile şi experimentele principale, membrii Fundaţiei Keshe au declarat categoric că au multiple înregistrări video (de exemplu cu sisteme de zbor operaţionale, capabile să realizeze deplasări extrem de rapide pe verticală sau lateral), dar că deocamdată nu pot să le facă publice. De altfel este de remarcat că MT Keshe a dorit de mai multe ori să prezinte public rezultate foarte concrete ale tehnologiilor sale, dar a fost de fiecare dată în mod prompt blocat de către diferiţi agenţi guvernamentali.

Bineînţeles, lipsa expunerii publice a rezultatelor principale creează numeroase suspiciuni. Unii afirmă că toată această organizaţie nu este decât o farsă de care se lasă amăgiţi doar cei mult prea creduli. Merită totuşi să observăm că dacă ar fi fost aşa, atunci este foarte puţin probabil că savantul iranian Mehran Keshe ar mai fi fost urmărit şi supravegheat permanent de către serviciile secrete din mai multe ţări (casa sa este păzită încontinuu de agenţi, iar familia sa este urmărită peste tot). Dacă Keshe nu ar fi decât un lunatic, atunci este puţin probabil că ar mai fi fost arestat, că ar mai fi fost supus la nenumărate presiuni de către agenţi guvernamentali şi – mai grav – că ar mai fi existat atâtea tentative de asasinat la adresa sa. Dacă toate acestea nu ar fi decât o farsă, atunci ar fi fost de asemenea foarte puţin probabil ca mai mulţi membri ai Fundaţiei Keshe să fi fost ameninţaţi la rândul lor cu moartea, iar site-ul organizaţiei să fi fost atacat şi blocat atât de intensiv. Cu privire la toate acestea, fizicianul iranian spunea: „Multă lume nu înţelege prin ce trece un om de ştiinţă în asemenea situaţii. Ştim ce i s-a întâmplat lui Tesla sau altor savanţi. Noi vrem să rămânem în viaţă”.

O confirmare deosebit de concretă a impactului real pe care tehnologia Keshe deja a început să îl imprime pe plan internaţional, a avut loc la sfârşitul anului 2011. În data de 4 decembrie 2011 numeroase televiziuni ale lumii au dat publicităţii faptul că o navă-spion militară (dronă) americană, folosind o tehnologie high-techde ultimă generaţie, a fost capturată de forţele militare iraniene. Televiziunile iraniene au difuzat imagini detaliate cu nava de spionaj, care era complet nevătămată. Incidentul a pus administraţia SUA într-o postură foarte delicată, din două motive. În primul rând pentru că asemenea acţiuni de spionaj se plasează împotriva tuturor legilor şi regulamentelor internaţionale, fiind asimilate cu acte de război. În al doilea rând, situaţia concretă a dovedit că cele mai performante şi mai secrete nave high-tech americane nu sunt decât simple jucării faţă de tehnologia iraniană. Această umilitoare constatare a lovit foarte puternic în orgoliul american de „cea mai puternică naţiune a globului”, deşi bineînţeles că mass-media occidentală s-a grăbit să minimalizeze cât mai mult incidentul. Faptul că totuşi lucrurile s-au petrecut exact aşa a fost confirmat de nimeni altul decât Preşedintele SUA, Barack Obama. Acesta a apărut public la postul de televiziuneCBS News în ipostaza jenantă de a recunoaşte că a cerut iranienilor să dea drona înapoi (ceea ce de altfel iranienii au refuzat). Puteţi urmări această declaraţie în înregistrarea de mai jos:

Este important să evidenţiem că deşi acea dronă se deplasa la o înălţime de 20.000 de picioare (aproximativ 6 kilometri), iranienii au capturat-o fără să-i producă nicio zgârietură! Aceasta exclude ipoteza că nava s-ar fi putut prăbuşi întâmplător (şi să fie apoi găsită de iranieni), sau că ar fi fost lovită de un proiectil, ori că ar fi fost defectată prin operaţiuni de interferenţă tip hackering. În toate aceste cazuri aparatul ar fi suferit distrugeri majore în urma prăbuşirii. De asemenea, drona era monitorizată de la distanţă de agenţi CIA prin intermediul a opt sateliţi. Era exclus ca ea să se fi rătăcit şi să ajungă în teritoriul iranian dintr-o eroare. În plus, drona era prevăzută cu un sistem de autodistrugere în cazul în care ar fi fost capturată. De fapt, americanii erau absolut siguri că datorită tehnologiei high-tech de ultimă generaţie pe care o considerau imbatabilă, nava lor spion nici măcar nu poate fi detectată de iranieni. Şi totuşi drona a fost detectată şi capturată din zbor de către iranieni şi apoi adusă intactă la sol. În aceste condiţii apare următoarea întrebare foarte bulversantă: „Ce tehnologie a reuşit să realizeze o asemenea performanţă?” Şi încă „De unde au avut iranienii asemenea disponibilităţi atât de avansate?”. Specialiştii au evaluat că o asemenea tehnologie a implicat o navă ce poate dezvolta o viteză uriaşă, ce are totală invizibilitate faţă de radare, a dovedit capacitatea de a bloca fluxul de date ce venea de la sateliţi pentru a ghida drona, precum şi posibilitatea de a genera o undă tractoare!

Acesta este punctul în care în tabloul de ansamblu lucrurile se conexează perfect cu apariţia Captured-US-drone-2tehnologiei Keshe. Nu este un secret că Mehran Keshe a oferit în anul 2008 tehnologia sa guvernului iranian tocmai pentru ca Iranul să se poată apăra şi să rămână o ţară liberă. De altfel membrii Fundaţiei Keshe recunosc că exact tehnologia lor a stat la baza capturării navetei americane. Mai mult, ei avertizează forţele militare americane că dacă ar trimite cele mai avansate prototipuri de avioane de vânătoare pentru a ataca Iranul, atunci acestea vor fi transformate cu cea mai mare uşurinţă (prin declanşarea unor câmpuri magnetice şi gravitaţionale foarte puternice) în simple mormane de fiare vechi. Membrii Fundaţiei Keshe ţin însă să sublinieze că nu vor folosi niciodată această tehnologie pentru a ataca, ci doar pentru a menţine un climat de pace şi securitate.

Mult dincolo de stadiul discuţiilor şi tratativelor, tehnologia Keshe pune într-un mod foarte concret bazele instituirii unui climat de pace mondială pentru că prin adoptarea acestor sisteme, orice naţiune poate avea posibilitatea de a trimite efectiv înapoi la destinatar eventualele rachete nucleare distrugătoare. Acest program este denumit „Return to the sender”. Prin acest program sistemele Keshe nu doar că pot capta din zbor rachetele insurgente (care conform tehnologiei curente au o viteză de aproximativ 2-3 Mach), dar sunt capabile să identifice imediat de unde au fost trimise şi să le returneze cu viteze chiar mult mai mari decât cele cu care au fost expediate iniţial (este vorba de viteze de retur estimate la 35-40 Mach). Mehran Keshe mărturisea cu o tristă ironie că „Mă întreb cine doreşte să testeze asta prima dată”.

Să observăm acum un alt lucru foarte semnificativ: deşi – conform numeroaselor declaraţii prezentate US attack Iranîn mass-media – SUA era într-adevăr pe punctul de a ataca Iranul la sfârşitul anului 2011, americanii s-au abţinut totuşi să mai facă aceasta! Avem acum un argument foarte clar pentru a deduce care a fost motivul real. Scopul atacării Iranului făcea, bineînţeles, parte din politica imperialistă de cucerire şi exploatare a altor state pe care a adoptat-o SUA de zeci de ani. Pretextul folosit era acelaşi ca cel folosit în cazul Irak-ului: că există informaţii că Iranul ar avea arme de distrugere nucleară. Ca o sfidare a jocului politic american, să nu uităm că după invazia Irak-ului s-a anunţat oficial că … totuşi nu au fost găsite arme nucleare. Să mai remarcăm şi că în timp ce Iranul se comportă şi acum exemplar faţă de comisarii IRA veniţi să verifice dacă pe teritoriul iranian există armament nuclear (şi de fiecare dată constată că nu există), Israelul are cu certitudine arme nucleare, dar nicio comisie internaţională nu se alarmează pentru asta.

Revenind la incidentul legat de capturarea dronei, reacţia administraţiei americane a fost că în data de 23 aprilie 2012 Casa Albă a emis un decret (ce poate fi consultat la adresahttp://www.keshefoundation.org/media-a-papers/keshe-news/313-us-presidential-decree-and-keshe-foundation-response.html), prin care preşedintele Barack Obama declara că tehnologia informatică iraniană este cea mai distructivă tehnologie creată vreodată de om şi că orice persoane care au legătură cu aceasta nu mai au autorizaţia de a pătrunde în spaţiul SUA. Dincolo de aceste declaraţii oficiale, decretul Casei Albe arăta că administraţia americană a devenit pe deplin conştientă de potenţialul militar al tehnologiei iraniene şi încerca să izoleze Iranul pe plan internaţional, propagând asupra acestei ţări obişnuitul pretext „terorist”. Contrar obiceiurilor sale rele din acest gen de situaţii, SUA nu a mai deranjat totuşi Iranul, ceea ce confirmă indirect puterea obiectivă a tehnologiei Keshe.

Să urmărim în continuare câteva date cronologice marcante ale constituirii şi dezvoltării Fundaţiei Keshe. Aceste date se pot dovedi foarte utile în a ne forma o concluzie bine conturată despre gradul de autenticitate şi eficienţă a acestor tehnologii, cât şi despre semnificaţia conjuncturilor prin care Mehran Keshe şi membrii fundaţiei sale au trecut până acum.

Fizicianul şi inginerul de origine iraniană Mehran Tavakoli Keshe a obţinut specializarea în fizică nucleară absolvind Universitatea Queen Mary din Londra în anul 1981. El a înfiinţat Fundaţia Keshe în anul 2005 cu scopul de a pune bazele unei companii sau organizaţii care să dezvolte o cu totul nouă tehnologie spaţială. Fundaţia este pacifistă, non-profit, non-religioasă şi aspiră doar să aducă noi KesheFoundationcunoştinţe ştiinţifice, tehnologii şi soluţii eficiente la problemele globale majore.

În anul 2004 inginerul Mehran Keshe pusese deja la punct o tehnologie care promitea posibilităţi extraordinare, constituită după modelul funcţionării tuturor structurilor din Univers (atomi, planete, stele, galaxii, etc). Rezultatele experimentale au confirmat pe deplin modelul teoretic, ceea ce ar fi putut reprezenta recunoaşterea unui succes de-a dreptul epocal pentru ştiinţă. Şi totuşi, comunitatea ştiinţifică a ignorat aproape complet rezultatele lui Keshe.

Cu toate acestea, în aprilie 2004 a avut loc un eveniment care reflectă foarte concludent poziţia savanţilor convenţionali faţă de rezultatele savantului iranian. Dorind să comunice o parte din concluziile teoriilor sale, fizicianul iranian a trimis un studiu al său intitulat „Crearea găurilor negreSocietăţii Regale Britanice de Astronomie. Societatea i-a transmis în data de 8 iulie 2004 un răspuns scris în care îl informa că nu îi poate publica studiul, dar că îl va păstra totuşi în bibliotecă pentru eventuale consultaţii. Faptul mai mult decât semnificativ este însă că în exact aceeaşi zi în care a primit răspunsul de la societatea britanică, binecunoscutul savant Stephen Hawking a anunţat public că după 30 de ani în care a crezut că găurile negre nu eliberează energie, s-a răzgândit şi a făcut publică o nouă teorie. Această nouă teorie era însă exact o imitaţie a studiului lui MT Keshe, conform documentului trimis societăţii de astronomie! Obiecţiile lui Keshe adresate Societăţii Britanice de Astronomie au rămas fără răspuns. Mai multe detalii în această direcţie puteţi consulta la adresa: http://forum.keshefoundation.org/forum/keshe-official/31282-stephen-hawking-has-

În urma acestei experienţe Mehran Keshe a decis că nu îşi va mai trimite altoKeshe - The structure of Lightr instituţii rezultatele studiilor, ci şi le va publica direct. Ca urmare, el a publicat trei cărţi în care a explicat pe larg toate aceste noi principii pe care le-a descoperit. Lucrările au fost intitulate „Ordinea universală a creării materiei” (2009), „Structura luminii” (2010) şi „Originea Universului” (2011) şi ele conţin demonstraţii matematice, precum şi descrierea unor modele tehnologice care pot fi verificate atât teoretic cât şi experimental.

Tehnologia sa a fost pentru prima dată testată experimental la Universitatea din Brussels (Belgia) în perioada noiembrie 2004 – martie 2005. Raportul final a fost semnat de profesorul doctor Mark Van Overmeire (mare expert al concernului FLAG) (www.flag.be) şi indica faptul că producerea energiei cu această tehnologie este perfect posibilă. Raportul a confirmat totodată şi că „Principiile de funcţionare descriu procese similare cu cele ale producerii de energie în interiorul stelelor”. Raportul poate fi consultat la adresahttp://www.keshefoundation.org/pdfs/Prof.Van_Overmeire%28VUB%29.pdf

Din aprilie 2005, ca urmare a raportului profesorului Overmeire, au apărut mai multe facilități de colaborare în vederea dezvoltării sistemelor Keshe. Foarte curând a fost demarat un studiu practic pentru primul prototip. Sistemul a fost examinat de către mai mulţi oameni de ştiinţă universitari belgieni, care l-au descris în raportul lor de fezabilitate ca fiind practic și funcțional. Tot atunci a fost pregătit pentru producție primul „sistem de producere a gravitaţiei și a energiei„. În octombrie 2005 M. Keshe a obţinut de la Oficiul European de Brevete mai multe brevete de invenţie. Patentele acestora pot fi consultate şi downloadate de pe site-ul Oficiului European http://ep.espacenet.com/searchResults?PA=keshe&locale=nl_BE&DB=ep.espacenet.com sau de pe site-ul Fundaţiei Keshe la adresahttp://www.keshefoundation.org/applications/licensing/112-licensing-en.html

Tot în anul 2005 MT Keshe a construit primele reactoare statice cu plasmă. Concluziile electric generatorteoretice enunţate anterior au fost confirmate în practică: aceste reactoare produc tensiune și curent la temperatura camerei și la presiunea atmosferică obişnuită. Ulterior au fost construite şi evaluate mai multe prototipuri de asemenea reactoare cu plasmă. Reactoarele au fost testate şi în scopuri medicale, în prezența medicilor. Din nou, brevetele de invenţie au fost înregistrate la Oficiul European de Brevete(http://docs14.chomikuj.pl/3812434735,PL,0,0,Patent-description-werk.doc). Pe ansamblu, în anul 2005 au fost îndosariate patente pentru mai mult de 300 de aplicaţii ale acestei tehnologii.

La sfârşitul anului 2005 au început să apară şi primele problemele cu autorităţile. Mai multe corporaţii industriale i-au cerut lui M Keshe să le cedeze tehnologia, ameninţându-l cu moartea. Inginerul iranian a refuzat, însă curând după aceea au început presiunile asupra lui din partea guvernului belgian.

În anul 2006 Mehran Keshe a fost abordat de către concernul E-Capital (http://www.e-capital.be) pentru o eventuală finanțare. Ei au pus condiţia ca domnul Keshe să semneze un acord de non-divulgare cu principalul său deţinător de acţiuni, IMEC (http://www2.imec.be/be_en/home.html). Profesorul William D’Haeseleer (șeful departamentului nuclear al Universităţii din Leuven) a evaluat tehnologia Keshe şi a fost de acord că aceasta este în proporţie de 95% corectă şi funcţională. La cererea directorilor de la E-Capital,IMEC a făcut o evaluare independentă a producției de nano-materiale SP2 și SP3 prin tehnologia Keshe (denumirile de „SP” se referă la materializarea din câmpul plasmatic a unor straturi de materiale). Ei au emis un raport confidenţial care confirmă producerea de nano-straturi SP2 și SP3 de diamant, în condiții tehnologice care nu mai fuseseră atinse niciodată pe Pământ până atunci. Acest lucru a reprezentat un succes tehnologic major. Printr-o scrisoare trimisă Fundației Keshe, avocatul IMEC a interzis însă prezentarea publică a descoperirii descrisă în raportul lor confidențial. Pretextul acestei interziceri a fost acela că Fundaţia Keshe produce şi utilizează materiale nucleare periculoase. În scrisoarea sa, avocatulIMEC a ameninţat Fundaţia că o va denunţa ca fiind o organizație ilicită. Această situaţie a declanşat acţiuni de forţă ale structurilor de securitate belgiene ce au ajuns până acolo încât – ceva mai târziu, în anul 2010 – Fundaţiei Keshe i-a fost interzisă orice colaborare cu vreo organizație științifică din Belgia. Mai multe detalii la http://projectcamelotportal.com/video-library/2052-keshe-under-threat-now-on-youtube

În anul 2009 Ghent University din Belgia a confirmat că prin tehnologia Keshe au putut fi asimilate în liquid_CO2_and liquid CH4 tubesmod direct gaze din mediul înconjurător (dioxid de carbon-CO2 și metan-CH4) şi că ele au putut fi transformate la temperatura şi presiunea camerei în nano-soluții și nano-solide. Aceste rezultate au fost confirmate experimental prin analiză spectroscopică şi de către Institutul din New York. Rapoartele acestor instituţii au fost publicate în cea de-a doua dintre cărţile lui MT Keshe, „The structure of Light”, ce poate fi consultată în format pdf la adresahttp://www.savchev.org/keshe/Book_2_-_The_Structure_of_the_Light.pdf În fotografia alăturată puteţi vedea câteva recipiente cu dioxid de carbon şi metan menţinute în stare lichidă la temperatura şi presiunea camerei.

În data de 8 iunie 2010 MT Keshe, aflându-se doar în tranzit spre Mexic în aeroportul din Toronto (Canada), a fost arestat şi apoi sechestrat timp de 11 zile de către Poliţia canadiană. I s-a spus imediat, fără nici o ambiguitate, că dacă presa va fi informată, va fi pus în închisoare cu acuzaţia că este o persoană atât de periculoasă, încât este pasibilă de pedeapsa cu moartea. Cu acea ocazie poliţiştii canadieni i-au răscolit prin bunuri, i-au copiat fișierele personale şi datele științifice din laptop și i-au furat conținutul de flacoane (recipiente) cu CO2 și CH4 în stare de gans (nano-particule), precum și recipiente conţinând alte nano-materiale. Savantul iranian fost apoi supus unui program intensiv de intimidare, fiind interogat aproape continuu timp de trei zile. MT Keshe susţine că are informaţii care atestă că arestarea sa a fost executată de guvernul canadian cu autorizaţia Casei Albe. Mai multe detalii lahttp://www.keshefoundation.org/media-a-papers/keshe-news/124-canada.html

În data de 26 noiembrie 2011 MT Keshe a intenţionat să prezinte în cadrul unei conferinţe publice programată să aibă loc la Eindhoven (Olanda), o parte din rezultatele extraordinare ale tehnologiei sale. Printre acestea, un generator de energie liberă de 3 KW şi un automobil care avea capacitatea să leviteze. Cu doar o zi înaintea conferinţei, câţiva agenţi belgieni (cu care mai avusese de-a face) au venit la laboratorul său şi i-au cerut licenţele pentru cele două dispozitive. Cum aceste licenţe nu aveau de unde să existe, cele două modele au fost confiscate. Din păcate, la conferinţa care a urmat, deşi Keshe promisese că va arăta dovezile avansate ale tehnologiei sale, aceasta nu a mai fost posibil. Puteţi viziona în continuare un fragment deosebit de semnificativ din această conferinţă:

Câteva zile după conferinţa din Eindhoven, pe data de 28 noiembrie, a avut loc în Belgia o tentativă de asasinat asupra lui MT Keshe. Sub automobilul său a fost fixat un mic dispozitiv explozibil controlat electronic de la distanţă şi care urma să fie detonat când maşina ar fi ajuns la o viteză mai mare. Spre norocul său, Keshe a scăpat cu viaţă din acest atentat. La puţin timp după aceea, opt agenţi belgieni au venit pentru a înscena un accident în casa din Belgia a lui Mehran Keshe. De asemenea, şi această tentativă de asasinat a eşuat.

Însă problemele nu s-au oprit aici. După aceste atentate, autorităţile belgiene au încercat totul pentru discreditarea inginerului iranian. Mai întâi a fost acuzat că practică medicina fără licenţă. Dl. Keshe a explicat însă că el doar produce aparatură medicală şi are un permis în regulă pentru aceasta. (Se pare că motivul real al acestui atac a fost în realitate acela că dispozitivele Keshe pot trata cancerul, ceea ce deranja teribil pe anumiţi oameni influenţi.) Apoi s-a încercat acuzarea că Mehran Keshe ar fi furat din baniiFundaţiei Keshe. Şi această acuzaţie a dat greş întrucât Keshe nu mai avea niciun fel de cont personal, ceea ce a făcut să nu se poată demonstra nimic de acest gen. S-a încercat apoi crearea unui scandal sexual în legătură cu o femeie. Au fost folosite pentru aceasta câteva dintre mesajele savantului iranian după ce în prealabil i-au fost downloadate toate cele 30.000 de mail-uri de pe adresa personală. Acuzaţia despre relaţia cu femeia respectivă s-a dovedit a fi complet hilară deoarece foarte mulţi oameni dinFundaţia Keshe ştiau că ea este de fapt fiica adoptivă a lui Mehran Keshe, având la rândul ei doi copii.

La începutul anului 2012 atât M.T. Keshe cât şi alţi membri ai fundaţiei sale au fost ameninţaţi cu KesheLiveAmoartea de către prinţul Albert II al Belgiei (fost rege al Belgiei, care aparţine grupării satanice Illuminati) şi de către acoliţii săi aflaţi la putere în guvernul belgian. Din informaţiile pe care le-a primit de la anumiţi ofiţeri din serviciul secret belgian (care au dorit să-i spună adevărul), Keshe a aflat că se urmărea răpirea lui şi a familiei sale, urmată de torturarea lor. Înainte ca savantul iranian să fie omorât, planul era ca el să fie martor la uciderea soţiei şi copiilor săi, chiar în faţa sa. Referitor la toate acestea, Keshe a mărturisit că nu avea nicio şansă să reclame ameninţările la Poliţia belgiană, întrucât ştia dinainte că aceasta este coruptă şi pusă în slujba prinţului Albert. Fiind absolut evident că în aceste condiţii nu ar mai dura mult până şi-ar pierde viaţa, M. Keshe a decis să plece din Belgia. Abia după plecarea din această ţară, el a adresat o plângere oficială procurorului-şef din Olanda, Fatou Bensouda, în care a reclamat ameninţările şi abuzurile la care a fost supus şi a solicitat efectuarea unor investigaţii. Actul oficial poate fi consultat lahttps://www.facebook.com/KesheFoundationSpanish/posts/629219720502981

După plecarea din Belgia, Mehran Keshe a ales să se mute în Italia. Italia este singurul stat din Europa care şi-a manifestat la nivel guvernamental interesul pentru tehnologia inovatoare pe care Fundaţia Keshe o propune. Din data de 2 martie 2012 sediul Fundaţiei Keshe a fost stabilit în Italia. Este de remarcat că şi guvernele altor naţiuni în afară de Italia au primit pe cale oficială planurile complete ale tehnologiei Keshe. Printre acestea se află guvernele din Iran, Brazilia, Rusia, India, China, Japonia, Australia, Taiwan, Armenia, Sudan, Thailanda, Bangladesh, Sierra Leone sau Congo. De fapt, prin ambasadorii lor, toate guvernele lumii au fost deja anunţate de existenţa acestei tehnologii revoluţionare.

Fundaţia Keshe a urmărit să ofere întregii lumi în mod gratuit planurile şi dispozitivele tehnMT Kesheologice pe care le-a proiectat şi dezvoltat. Prima iniţiativă pe această linie a avut loc pe 21 aprilie 2012 la Brussels (Belgia), când fundaţia a invitat toate naţiunile globului la o conferinţă de pace în care se viza printre altele predarea către fiecare guvern al lumii a unui stick-USB cu informaţii esenţiale despre tehnologia Keshe. Însă, datorită presiunilor mari care s-au făcut asupra liderilor lor, relativ puţine state au răspuns pozitiv la invitaţia Fundaţiei. Chiar şi câteva dintre statele care şi-au confirmat participarea s-au răzgândit brusc, cu 48 sau chiar cu 24 de ore înaintea conferinţei (cum a fost cazul SUA). A doua iniţiativă de acest gen a avut loc în tot în Belgia, pe data de 6 septembrie 2012.

Începând cu 21 martie 2013 Fundaţia Keshe a început susţinerea unei serii de conferinţe publice (workshop-uri) referitoare la implementarea cât mai rapidă a tehnologiei sale revoluţionare în viaţa comunităţilor. Aceste work-shop-uri sunt distribuite şi pe internet (inclusiv facebook), având un număr impresionant de accesări. La sfârşitul lunii iulie 2014 s-a ajuns deja la cel de-al 20-lea workshop distribuit prin Internet pe tot globul. Există de asemenea sute de persoane care au confirmat că experimentele simple ce au fost propuse sunt cu adevărat viabile şi funcţionează. Iată o adresă la care puteţi viziona mai multe asemenea workshop-uri: http://www.livestream.com/kesheworkshop

În luna martie 2014, site-ul şi serverul Fundaţiei Keshe au fost atacate aproape non-stop prin acţiuni de hacker. Având mai multe informaţii care îl avertizau că viaţa sa este serios ameninţată, în data de 14 martie 2014 Mehran Keshe, a acordat un interviu emisiunii „Mike Harris Show”, pe care au accesat-o peste 3 milioane de vizitatori. Înregistrarea pe youtube a interviului poate fi consultată aici:http://www.youtube.com/watch?v=t86cWMBOzIA Datorită riscului major ca MT Keshe să fie asasinat şi pentru a preveni pierderea informaţiilor fundamentale despre tehnologia Keshe, în data de 15 martie 2014 a fost distribuit pe internet conţinutul „legendarului” stick USB (ce a fost oferit în aprilie 2012 naţiunilor ce au răspuns invitaţiei Fundaţiei Keshe) cu detalii despre tehnologia MAGRAV. Informaţiile au fost puse la dispoziţia întregii planete prin intermediul filialei din Taiwan a fundaţiei.

În ianuarie 2014 a fost înfiinţat „Spaceship Institute”. Site-ul Institutului este SpaceshipInstitute.org  sau pe facebook https://www.facebook.com/SpaceshipInstitute Practic toate cercetările şi realizările Fundaţiei Keshe sunt orientate pentru concretizare în cadrulKeshe plasma reactorSpaceship Institute. Scopul Institutului este acela de a oferi guvernelor lumii metodele dezvoltării unui Program Spaţial mult mai avansat decât cel actual (decât al NASA, de exemplu) pentru a trimite misiuni cu echipaj uman în spaţiul cosmic. Conform site-uluihttp://keshefoundation.org/Programul Spaţial va proteja Pământul şi va conferi Omului libertatea de a călători în Spaţiu şi de a avea noi aşezări pe Lună, pe Marte sau mai departe în Spaţiu. Construirea navelor spaţiale Magrav, pe baza sistemelor de reactoare plasmatice, a sistemelor de sănătate şi a sistemelor de locuit, va aduce o nouă industrie – cea a plasmei -, va crea noi locuri de muncă şi va aduce o mare prosperitate (apă, alimente, sănătate, putere, spaţii de locuit) pentru toţi. Această tehnologie va aduce pace deoarece nu va mai fi nevoie de războaie pentru securitatea lumii şi pentru resurse”. Spaceship Institute oferă cunoaşterea sa cercetătorilor oneşti din întreaga lume pentru ca ei să o poată transmite apoi guvernelor şi naţiunilor lor. Conform programului aflat în derulare, în luna decembrie a acestui an (2014) vor fi acceptaţi 250 de noi membri.

Este interesant să menţionăm că cercetătorii de la Spaceship Institute au evidenţiat prin sistemele pe care le deţin şi apariţia frecventă în atmosfera Pământului a globurilor de lumină ce sunt de obicei numite „UFO” (obiecte zburătoare neidentificate – OZN). Observând aceste apariţii, Mehran Keshe a remarcat că ele folosesc aceleaşi principii ale controlului câmpurilor magnetice şi gravitaţionale, întocmai ca şi tehnologia Keshe. În opinia sa, aceste vehicule aparţin unor fiinţe extraterestre care au venit să ne observe, ceea ce este cumva firesc. Savantul iranian mai spunea – mai în glumă, mai în serios – că destul de curând vom avea şi noi „UFO”-uri şi vom fi consideraţi „aliens” (străini din spaţiu) de către fiinţele de pe alte planete.

 …

Să vedem acum ceva mai în profunzime pe ce se bazează tehnologia Keshe şi care ar fi mai exact aplicaţiile ei.

Cercetările lui Mehran Tavakoli Keshe au pornit de la efortul de a înţelege cum este posibil ca mişcarea tuturor planetelor, stelelor, galaxiilor şi a celorlalte structuri din Univers să se auto-întreţină timp de miliarde de ani. După aproape 20 de ani de studii, el a elaborat un nou model teoretic despre natura gravitaţiei şi a celorlalte forţe fundamentale din Univers. Unul dintre principiile fundamentale ale teoriei sale este acela că orice entitate din Univers – fie ea un atom, o planetă, o stea sau o galaxie – are gravitaţie şi un câmp magnetic. Acestea două (gravitaţia şi magnetismul) formează unKeshe-zonnestelsel-vs-atomen1 sistem unitar. Gravitaţia este atracţia, iar magnetismul este repulsia. De asemenea, fizicianul iranian afirmă că ceea ce produce efectele gravitaţionale ale planetelor, stelelor, precum şi dinamica de la nivelul atomilor este interacţiunea a două câmpuri magnetice care sunt produse de nucleele acestor corpuri. În cazul Pământului, de exemplu, teoria oficială în prezent acceptată descrie existenţa doar a unui singur câmp magnetic generat de nucleul planetei. În studiile sale, Keshe a ajuns totuşi la concluzia că există un dublu-câmp magnetic emanat de nucleul Pământului şi că tocmai interacţiunea continuă dintre aceste două câmpuri interioare generează apariţia gravitaţiei şi a magnetismului planetar. Mehran Keshe arată că partea cea mai interioară a nucleului Pământului posedă hidrogen şi alte câteva elemente care intră în anumite reacţii de fuziune plasmatică nucleară. Curenţii care se creează în acest proces generează un câmp magnetic de bază, care este suprapus peste câmpul magnetic (deja cunoscut) al nucleului.

Teoria lui Keshe arată că atunci când două câmpuri magnetice de intensităţi similarethe decay from neutron interacţionează, ele devin „înlănţuite” într-o sferă dinamică mai mare, iar când asemenea sfere dinamice interacţionează între ele, se produc câmpuri magnetice şi gravitaţionale. Fiecare câmp magnetic conţine componente plasmatice ale celor trei tipuri de bază ale materiei: materie, antimaterie şi materie neagră. Interacţiunea dintre aceste trei forme de materie se regăseşte sub forma unui sistem mai mare de integrare dinamică, numit de Keshe „Plasma iniţială fundamentală” sau „Neutron”. Din neutron se disociază atomul (cu componentele sale – protonul şi electronul), procesul fiind însoţit de eliberarea unor mici fragmente de câmp magnetic sub formă de energie sau lumină.

Aspectul practic fundamental care a condus la crearea tehnologiei Keshe este bazat pe dinamica plasmei încărcate electric care devine sursă a câmpurilor magnetice şi gravitaţionale. Inginerul iranian Mehran Keshe a anunţat că pe baza noii înţelegeri a creării gravitaţiei şi a câmpurilor magnetice a reuşit să reproducă tipul de sisteme care se auto-alimentează în mod natural. El a construit un reactor plasmatic care reproduce fenomenele ce au loc în nucleul Pământului. Acest tip de reactor (care are cam 15-20 de cm în diametru) are capacitatea să îşi creeze propriile câmpuri magnetice şi gravitaţionale şi nu necesită combustibili convenţionali (fosili), funcţionând doar pe baza unei anumite utilizări a hidrogenului (care este cel mai răspândit element din Univers).

Au fost realizate numeroase teste cu reactoare plasmatice simple sau chiar cu banale sticle de plastic deCoca-Cola. Un experiment foarte simplu care evidenţiază producerea unei forme de energie electrică din plasmă, într-o sticlă de Coca-Cola, a fost realizat de MT Keshe în anul 2007. Înregistrarea acestui experiment este accesibilă la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=h34Wyjo7L-8

Descoperirea acestor noi principii a făcut posibile foarte multe aplicaţii extraordinar de eficiente. Keshe aplicationsCercetările şi experimentele realizate au demonstrat în mod clar că acest tip de tehnologie este fezabilă și de încredere și că energia și materia pot fi generate ieftin şi curat (fără poluare), într-un mod extrem de performant, care a fost până acum total necunoscut științei oficiale. Au fost îndosariate patente pentru sute de aplicaţii ale acestei tehnologii, cum ar fi generatoare super-eficiente de energie, sisteme anti-gravitație, purificarea mediului ambiant, nanotehnologia, multiple aplicaţii în domeniul medical, etc.

Una dintre aplicaţii este un generator care prin intermediul rotaţiei unui câmp de plasmă magnetizată într-o bobină de sârmă de cupru are capacitatea să inducă un curent de electroni prin acea bobină, care poate genera astfel energie electrică oriunde în Univers, în orice moment. Mehran Keshe a explicat că întocmai cum electronii se rotesc în mod natural în interiorul atomilor, la fel se rotește şi miezul generatorului său, în virtutea legilor naturii.

Rezultatele experimentale obţinute de M. Keshe, arată că s-a reuşit ca prin modificarea câmpurilor magnetice şi gravitaţionale ale elementelor, acestea să poată fi trecute dintr-o stare de agregare în alta la temperatura şi presiunea camerei (adică în condiţiile obişnuite de mediu). În mod obişnuit trecerea materiei dintr-o stare în alta se face prin modificarea temperaturii sau presiunii. Mehran Keshe a extras prin noile metode, direct din aer, gaze precum dioxid de carbon (CO2) sau metan (CH4) şi a reuşit să le menţină sub formă de nano-particule în stare lichidă, de gel, sau de pudră.

Deşi poate să pară de necrezut, există rezultate foarte concrete care arată că prin reproducereaplasma anumitor condiţii plasmatice în reactoare de tip Keshe pot fi produse direct orice fel de materiale, oriunde în spaţiu. Se creează mai întâi plasma (starea de plasmă) – să zicem – a cuprului din câmpul magnetic al Universului şi apoi acea plasmă poate fi convertită în materie. La fel se poate proceda şi pentru a produce aur, diamante, mercur, sau orice alt element pe frecvenţa căruia sunt acordate câmpurile generatorului.

Este util să amintim că plasma este cea de-a patra stare de agregare a materiei, celelalte trei fiind starea solidă, lichidă şi cea gazoasă. Plasma este starea principală a materiei din care sunt constituite stelele, ceea ce înseamnă că aceasta este starea preponderentă a materiei din întregul Univers.

O altă aplicaţie a sistemelor Keshe este aceea că prin modificarea câmpului magnetic şi gravitaţional al elementelor pot fi create (la presiunea şi temperatura camerei) nano-materiale şi super-conductori. Acest gen de materiale au fost evaluate şi confirmate de către mai multe universităţi. Super-conductorii obţinuţi prin tehnologia Keshe au o rezistenţă de aproape zero ohmi, ceea ce înseamnă că practic ele ar putea conferi computerelor viteze de mii de ori mai mari chiar şi decât ale celor mai rapide computere actuale, cum ar fi cele ale serviciilor secrete americane (de tip Cray 5). Un alt avantaj major al acestor calculatoare ar fi acela că ele nu se vor supra-încălzi.

Fundaţia Keshe anunţă că prin descifrarea legilor magnetismului a fost înţeleasă proprietatea naturală a magneţilor de a atrage anumite metale. Membrii fundaţiei arată că prin crearea altor câmpuri magnetice specifice se pot crea materiale magnetice care să atragă de exemplu doar lemn sau doar plastic. Folosind astfel principiile atracţiei magnetice paralele, sistemele Keshe pot decontamina mediul înconjurător de infestările chimice şi nucleare, pot îndepărta eficient emisiile de CO2 din atmosferă sau pot să purifice apa. Pot fi de asemenea îndepărtate şi radiaţiile din sol şi aer. În vederea realizării unei aplicaţii foarte necesare în acest sens, Fundaţia Keshe a luat legătura cu autorităţile oraşului Fukushima (afectat în anul 2013 de scurgeri de material radioactiv de la un reactor nuclear) pentru a extrage radiaţiile din sol, în mod gratuit. De menţionat că această decontaminare ar permite ca noile generaţii de copii care se nasc în zona Fukushima să nu fie afectate de malformaţii degenerative. Din nefericire, există o rezistenţă îndârjită din partea anumitor persoane din guvernul japonez faţă de aplicarea acestor metode (se pare că pentru a nu se ajunge la recunoaşterea publică a eficienţei lor).

Noua înţelegere a producerii forţei gravitaţionale a condus şi la capacitatea de a o replica. Mai exact, prin intermediul reactoarelor plasmatice cu câmp magnetic dublu se poate genera magnetism şi gravitaţie. Este vorba de aşa-numitele Reactoare MAGRAV. Aceasta conduce la o adevărată revoluţie în domeniul transporturilor de orice tip, devenind foarte uşor să fie făcute să leviteze vehicule şi aeronave, indiferent de greutatea lor.

Cea mai importantă dintre aplicaţiile tehnologiei Keshe este cea referitoare la Programul Spaţial, în cadrul căruia se are în vedere construirea unor nave destinate călătoriilor în spaţiul cosmic. Capacităţile acestor nave construite prin tehnologia Keshe devin atât de net superioare celor convenţionale, încât ele pur şi simplu par să fie de domeniul SF. Aceste nave ar putea depăşi viteza luminii şi în consecinţă ar traversa foarte rapid sistemul solar. De menţionat că prin intermediul unui scut energetic creat în jurul navei, ocupanţii săi ar fi protejaţi în mod implicit de forţele inerţiale (care sunt uriaşe la acceleraţii mari), precum şi de radiaţiile sau obiectele care ar putea lovi nava. Acest câmp energetic din jurul navei face, de asemenea, ca ea să nu mai poată fi detectată de radar. Pentru ochiul liber, o navă care utilizează această tehnologie va arăta ca o lumină strălucitoare. În plus, va fi eliminată problema majoră pe care o au navele şi rachetele actuale legată de încălzirea pereţilor exteriori din cauza frecării atmosferice.

Dar tehnologia Keshe vizează şi inovarea transportului „local”, cel de lKeshe-vervoer-bus-en-auto-1024x302a suprafaţa planetei. Introdusă în transportul public, noua tehnologie ar face ca orice tip de autovehicul să se poată deplasa prin levitaţie şi să nu mai necesite roți. În acelaşi mod s-ar deplasa şi trenurile, tramvaiele sau metrourile, fără să mai fie nevoie de şine sau linii de tensiune.

Unitățile reactoarelor MAGRAV ar putea fi aplicate şi autovehiculelor electrice, care ar obține în acest fel o rază de autonomie de mişcare practic nelimitată (milioane de kilometri). Produsele de uz casnic și electronice pot beneficia şi ele de această tehnologie. Prin punerea în aplicare a unei versiuni micro-scară a reactoarelor cu plasmă de tip Keshe, aceste produse ar putea funcţiona independent de o sursă exterioară de alimentare chiar şi pentru perioade foarte lungi de timp (o sută ani). Patentul pentru un astfel de Reactor micro-plasmatic (Micro-plasma-reactor) a fost deja eliberat de Biroul European de Patente şi poate fi consultat la adresahttp://worldwide.espacenet.com/publicationDetails/originalDocument?CC=EP&NR=1770715A1&KC=A1&FT=D&date=20070404&DB=EPODOC&locale=en_EP

Aplicaţii deosebit de eficiente au fost realizate în domeniul vindecării diferitelor tipuri de boli. Aspectul esenţial este că metodele Keshe operează direct la nivelul structurilor plasmatice şi atomice ale corpului uman. Odată ce o boala este diagnosticată, reactorul plasmatic este calibrat pe configuraţia şi frecvenţa necesară a organului afectat. Sistemul poate stimula organismul prin intermediul câmpurilor energetice în direcţia inversării unor procese maladive, sau pentru deschiderea unor blocaje, pentru a dizolva/resorbi anumite structuri materiale (inflamaţii, pietre, nisip, polipi, celule canceroase) sau pentru a stimula creşterea unor zone afectate. În acest mod celulele bolnave sau deteriorate ale organelor pot fi aduse înapoi la starea de sănătate. Câmpurile energetice care acţionează la nivel informaţional sunt resetate permanent, iar informațiile eronate din organism sunt complet șterse și înlocuite cu informațiile corecte.

Procedura nu presupune pastile, injecţii şi nici efecte secundare, precum în cazul medicinii actuale.Consulting the health of the EarthTestarea pe mulți voluntari (care epuizaseră toate opţiunile de tratament convenţionale!) a demonstrat în mod clar că rezultatele sunt certe. Pe site-ul Fundaţiei Keshe puteţi consulta mai multe mărturii şi probe video(http://keshefoundation.org/media-a-papers/health-kt-videos-all.html) în cazuri de cancer, scleroză multiplă, Parkinson, cangrenă, A.L.S., fibromialgie, alergii, epilepsie şi altele, care au fost cu succes anulate definitiv.

Într-un mod deschis şi sugestiv, membrii Fundaţiei Keshene transmit că: „Tot ceea ce vă prezentăm poate părea mult prea frumos ca să fie adevărat. Dar cu toate acestea este vorba despre nişte fapte”. Ei consideră că este important ca toţi oamenii să ştie că este dreptul lor legitim să beneficieze de această tehnologie care poate transforma radical lumea. După cum este specificat şi în videoclipul promoţional al Fundaţiei, pentru a ajuta la implementarea noilor sisteme este util ca toţi cei interesaţi să distribuie informaţiile despre aceste perspective revoluţionare, să caute să se informeze cât mai bine în continuare ei înşişi şi chiar să solicite guvernelor lor informaţii oficiale despre tehnologia Keshe.

Cu privire la ceea ce va urma în viitorul apropiat, opinia lui Mehran Keshe este că „Aplicarea noii tehnologii pe scena mondială trebuie decisă acum de către guverne. Însă guvernele marilor ţări trebuie să înveţe să ofere şi să ajute şi nu să jefuiască aşa cum au făcut timp de secole”.

Vă oferim în încheiere o prezentare mai detaliată a Fundaţiei Keshe dintr-un interviu acordat de către fondatorul acesteia:

 


despre teoria Keshe .. ceea ce multi oamenid e stiinta ocolesc declaratia socanta a acestuia … : ” M. Tavakoli Keshe decalara ca el este mesia”

Mehran Tavakoli Keshe announces he is Messiah

sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cretinizarea merge înainte. Noul Ministrul al Educației le cere public profesorilor să facă „evaluări prietenoase la tezele de sfârșit de semestru, pe care copiii să le întâmpine cu confort”
Dragnea, atac la Procurorul General: Nu are voie să se ia de USR
CUM A PEDEPSIT CUZA FUNCŢIONARII CORUPŢI. ŞPAGA ŞI ABUZUL ÎN SERVICIU, TAXATE CU ÎNCHISOAREA ŞI EXCLUDEREA PE VIAŢĂ DIN SISTEM
Norvegia doar repetă istoria...Clasa de mijloc din Elveţia creată prin răpirea copiilor săracilor şi exploatarea lor ca sclavi în ferme-lagăr de muncă forţată
Zece trepte ale loviturii de stat si DECLARAŢIA DE LA BUDAPESTA in desfasurare astazi semnata de - Ex-regele Mihai, Vladimir Tismăneanu, Neagu Juvara, Eugen Ionesco, Paul Goma, Virgil Ierunca, Monica Lovinescu, Bujor Nedelcovici… au semnat Declaraţia de la Budapesta pentru Autonomia Transilvaniei.
Analist politic: România a capitulat complet în fața Americii, necerând nimic în schimb față de favorurile făcute americanilor.
ROMÂNIA lucrului BINE FĂCUT (până în 1989), versus ROMÂNIA lucrului FĂCUT PRAF (din 1990 și până în prezent)!...
Charlie Hebdo: Simona Halep o tiganca romanca care a castigat fier vechi | boicotati produsele firmelor frantuzesti!
Vom arunca Romania in aer si o vom rade de pe fata pamantului”: Sirienii care au pus pe jar Paza de Coasta – Video
Ce fel de oameni suntem? Ce fel de natie suntem? (VIDEO)
Tupeu maxim! Proiect de lege PSD: ÎNCHISOARE pentru protestatari
Biserica Ortodoxă Română, zguduită de 3 cazuri din 14.500 de preoti , rezulta 0.0206%
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro