Rusia va expulza 755 de diplomați americani

Distribuie!by   Rusia va expulza 755 de diplomaţi americani, ca răspuns la sancţiunile împotriva Moscovei votate săptămâna aceasta de Congresul Statelor Unite, a anunţat duminică preşedintele Vladimir Putin la canalul de ştiri Rossia 24, preluat de AFP. loading... “Am aşteptat suficient, sperând că situaţia s-ar putea îmbunătăţi”, a declarat liderul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Rusia va expulza 755 de diplomați americani 127

Rusia va expulza 755 de diplomaţi americani, ca răspuns la sancţiunile împotriva Moscovei votate săptămâna aceasta de Congresul Statelor Unite, a anunţat duminică preşedintele Vladimir Putin la canalul de ştiri Rossia 24, preluat de AFP.

loading...

“Am aşteptat suficient, sperând că situaţia s-ar putea îmbunătăţi”, a declarat liderul de la Kremlin. “Se pare că, chiar dacă situaţia se schimbă, asta nu se va întâmpla prea curând”, a apreciat el.


Vineri, ministerul rus de externe a anunţat că de la 1 septembrie efectivele ambasadei SUA la Moscova şi ale consulatelor americane din Rusia se va reduce cu 455 de persoane. Putin a precizat că în reprezentanţele diplomatice americane din ţara sa încă mai lucrează peste 1000 de angajaţi. Expulzarea a 755 dintre ei ar urma să reducă efectivul la nivelul celui al diplomaţiei ruse în Statele Unite.

Vineri, Casa Albă a anunţat că preşedintele american Donald Trump va promulga sancţiunile împotriva Rusiei, aşa cum au fost votate aproape în unanimitate marţi în Camera Reprezentanţilor din Congresul SUA şi joi în Senat, ca reacţie la presupusul amestec al Moscovei în alegerile prezidenţiale americane din 2016. Măsurile adoptate de Washington ar putea duce şi la sancţionarea unor firme din Uniunea Europeană.


Sursă: Agerpres

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DESPRE CE TACE MASS-MEDIA. ROMÂNIA: MEDICII REMUNERAŢI SUPLIMENTAR, NUMAI SĂ VACCINEZE OBLIGATORIU TOŢI COPIII Vaccinarea fortată ÎN JUDEȚUL ARAD, DOCTORII SUNT SOMAȚI CU OBLIGATIVITATEA DE A VACCINA TOȚI COPIII ȘI LI SE PROMIT CĂ VOR FI RĂSPLĂTIȚI CU BANI SOMAȚIA ESTE EMISĂ DE CENTRUL DE SĂNĂTATE PUBLICĂ ARAD
Gratierea e nimic ! Rudele lui Kovesi si Coldea abonate la contracte penale cu statul ! Asteptam tinerii frumosi&liberi in strada !
CE NE-A ADUS Europa? România a acceptat să-și distrugă Industria Siderurgică chiar prin textul Tratatului de Aderare la UE. România a SEMNAT o reducere a producției siderurgice de -2.050.000 tone
Un vaccin a ucis un doctor oncolog faimos în doar câteva minute
Centre pentru migranţi, deschise la Cluj-Napoca şi Baia Mare
Barnevernet, prins cu ABUZUL Instituția manipulează copiii până obține răspunsurile dorite | Una dintre fetele familiei Bodnariu, în timpul audierilor: Sunt obosită, nu știu ce altceva să mai inventez!
Florian Anghelescu a fost sinucis! End of the Game!
O POVESTE CU MILIARDARI, DICTATORI, CIA, PREȘEDINȚI AMERICANI PLUS SOROS ȘI O COMPANIE ROMÂNEASCĂ
OPERAȚIUNEA „NOI SUNTEM STATUL!” . Partidele de tenis la nivel înalt, un amestec între politicieni, afaceriști și ofițeri de informații. NOI NUME GRELE IES LA IVEALĂ!
Situație inedită în Parlament: Aleșii USR fug de SRI
Avertisment: Rusia se pregătește pentru un conflict cu NATO, iar NATO pentru o posibilă confruntare cu Rusia
În august se opresc arestările! | Veste neaşteptată pentru politicienii şi afaceriştii vânaţi de procurori
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro