Rusia va confisca activele companiilor SUA şi UE în replică la sancţiuni

Distribuie!by loading...   Andrei Klişas. Foto: RIA Novosti Consiliul Federaţiei, Camera Superioară a Parlamentului rus, elaborează un proiect de lege care prevede confiscarea bunurilor, activelor şi conturilor companiilor europene şi americane, inclusiv private, în cazul în care vor fi aplicate sancţiuni împotriva Rusiei. „Proiectul de lege presupune oferirea acestor posibilităţi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

 

Rusia va confisca activele companiilor SUA şi UE în replică la sancţiuni

Consiliul Federaţiei, Camera Superioară a Parlamentului rus, elaborează un proiect de lege care prevede confiscarea bunurilor, activelor şi conturilor companiilor europene şi americane, inclusiv private, în cazul în care vor fi aplicate sancţiuni împotriva Rusiei.

„Proiectul de lege presupune oferirea acestor posibilităţi preşedintelui şi Guvernului pentru a proteja de atacuri suveranitatea noastră”, a declarat autorul documentului, Andrei Klişas, şeful Comisiei pentru Legislaţia Constituţională.


SUA şi UE ameninţă Rusia cu sancţiuni din cauza poziţiei ei privind situaţia din Ucraina.


Mai mult:


 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Urmează un dezastru nuclear? Avertismentul şocant al Coreei de Nord, după declaraţiile lui Trump
AICI S-A AJUNS! Lovitură de pedeapsă pentru România | Ungurii ne inundă cu energie ieftină cumpărată chiar de la noi, plătită de noi
LAZAR ACOPERA BINOMUL – In loc sa mearga pe firul inregistrarilor audio-video in care Ghita si Basescu denunta grupul de crima organizata din SRI si DNA, Procurorul General Augustin Lazar asteapta sa-i vina probele la sediul PICCJ: „Pana in acest moment nimeni nu a depus vreun denunt sau vreo plangere... Cei care fac o afirmatie in spatiul public sa depuna o plangere, sa depuna un denunt si sa arate care e infractiunea si care sunt probele” (Video)
SRI ar vrea un „cod rutier” și pentru Internet: utilizatorii să aibă computerele înmatriculate și cu ITP-ul la zi
Război TOTAL între Donald Trump și serviciile americane de informații care par a fi controlate LA VÂRF DE PROGRESIȘTI Donald Trump: "Escrocii îmi subminează victoria"
Black Cube susține că angajații săi investigau un "caz grav de corupție" în instituții ale statului român
Raport ONU: România, ameninţată cu depopularea fara nicio sansa de intoarcere. Poporul roman va disparea. Unde esti tu Ceausescu Doamne?
NE ATACA LA COPII. Ceea ce se petrece in Norvegia se va petrece si in Romania. TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII? Si mai ales, ce facem ca Romania sa nu ajunga ca Anglia, SUA, Canada, Norvegia, Suedia si restul tarilor nordice?
Europa socata : " nu avem nicio idee ce va face acest nou președinte american"
ROMÂNIA DISPARE . Situatia demografica este sub pragul de alarma (Video)
„Dacă Ceaușescu ar fi explicat românilor că organismele mondiale sioniste ne jupoaie cu dobânzile și trebuie să facem efortul de a achita cât mai grabnic creditul, românii ar fi înțeles și ar fi acceptat.” Și nu se mai întâmpla nimic în decembrie 1989
Putin pregătește un ATAC NUCLEAR. Kremlinul așteaptă consimțământul aliaților săi
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro