RUSIA trimite o noua arma inspaimantatoare in Siria. Ii va putea ORBI pe jihadisti

Distribuie!by Rusia testeaza o noua arma terifianta, capabila sa ii orbeasca inamicii in timpul luptelor. loading... Potrivit express.co.uk, autovehiculele de upta rusesti ar putea fi curand dotate cu un aparat care emite raze laser capabile nu numai sa distruga senzorii aparatelor inamice, dar si sa ii orbeasca pe soldati.   […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Rusia testeaza o noua arma terifianta, capabila sa ii orbeasca inamicii in timpul luptelor.

loading...

Potrivit express.co.uk, autovehiculele de upta rusesti ar putea fi curand dotate cu un aparat care emite raze laser capabile nu numai sa distruga senzorii aparatelor inamice, dar si sa ii orbeasca pe soldati.


 

Aparatul se numeste Grach, are patru proiectoare care pot fi controlate de la distanta. Arma a fost prezentata in aceste zile la un targ de tehnica militara din Rusia. In aceasta luna, un prototip va fi testat de catre marina.

Grach-weapon-362706

Grach va putea fi utilizat si pe masinile de teren sau autovehiculele amfibie, mentioneaza publicatia britanica. „Poate avea un impact psihologic foarte puternic asupra dusmanilor”, a declarat directorul adjunct al proiectului Grach, Serghei Skokov.

 

 

Sursa:


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro