Rusia şi Siria au respins un nou atac al ISIS asupra oraşului Palmyra

Distribuie!by După ce duminică armata siriană a trebuit să respingă atacurile grupării ISIS asupra oraşului Palymra, ministrul adjunct de externe al Rusiei, Vladimir Titov, a precizat luni că situaţia este sub control. BUCUREŞTI, 12 dec — Sputnik. Ministru Adjunct de Externe al Rusiei, Vladimir Titov, a declarat luni că Moscova va […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După ce duminică armata siriană a trebuit să respingă atacurile grupării ISIS asupra oraşului Palymra, ministrul adjunct de externe al Rusiei, Vladimir Titov, a precizat luni că situaţia este sub control.

BUCUREŞTI, 12 dec — Sputnik. Ministru Adjunct de Externe al Rusiei, Vladimir Titov, a declarat luni că Moscova va face tot posibilul să ofere siguranţă oraşului Palmyra, relatează Sputnik International.

loading...

Oficialul rus a precizat că teroriștii nu se vor întoarce în oraș. Potrivit centrului rus de reconciliere siriană, mai mult de 4.000 de militanți ISIS s-au regrupat și au încercat duminică să ocupe Palmyra.

“Noi considerăm eliberarea oraşului Palmyra un rezultat foarte important al acțiunilor noastre comune. Evident, vom face totul pentru a împiedica pe teroriști să revină în aceste zone”, a declarat Vladimir Titov.

Duminică, armata siriană a fost nevoită să respingă atacurile grupării teroriste ISIS în suburbiile orașului după ce rezidenții au fost evacuați. Guvernatorul provinciei Homs a declarat că armata siriană a încercat să recâștige controlul asupra orașului.

Anterior, forțele armate siriene împreună cu milițiile locale s-au angajat în lupte crâncene împotriva militanților ISIS, la marginea orașului antic.

“Lasă-mă să repet că Palmyra se află sub controlul armatei și poliţiei. Militanții ISIS desfășoară atacuri intense, dar acestea au fost respinse”, a declarat o sursa militară pentru RIA Novosti.

Potrivit agenției de știri Al Masdar, teroriștii ISIS care au intrat duminică în Palmyra au fost forțați să fugă după intervenţia Forţelor Aeriene Siriene sprijinite de aviația rusă.

De-a lungul ultimelor luni, ISIS a încercat de mai multe ori să împingă trupele guvernamentale siriene în spatele liniilor oficiale de apărare. La vest de Palmyra, grupul jihadist a urmărit să profite de pe urma a două câmpuri de petrol și gaze, dar toate încercările au fost dejucate.

 


Sursa: .sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Hoții, criminalii și violatorii, despăgubiți pentru că fac pușcărie. VIDEO
Premieră în SUA: Un homosexual declarat devine șeful Pentagonului. Senatul a aprobat numirea lui Eric Fanning
Vodafone o multinațională care câştigă miliarde pe spinarea românilor face politică progresistă şi atacă presa independentă CU MINCIUNA si FAKE NEWS .Vodafone nu mai vrea ca reclamele sale să apară în publicaţii şi la canalele TV care promovează ştiri false
Ce atracție economică mai poate avea satul românesc pentru copiii țăranilor plecați în bejenie în țară sau afară?
Bunicul uneia dintre adolescentele omorâte: fetele au fost ucise pentru TRAFIC DE ORGANE. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om.
SOROS A CREZUT CĂ VA CÂŞTIGA HILLARY CLINTON. George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari în contextul scrutinului prezidențial din SUA
MAFIOTUL CHINEZ WANG, CĂRUIA I S-A RETRAS ÎN 2014 CETĂȚENIA LA CEREREA SRI CA ”PERICOL PENTRU SIGURANȚA NAȚIONALĂ”, ARE AZI CONTRACT PE 100% DIN PRODUCȚIA DE MINEREU DE CUPRU A ROMÂNIEI!
HALUCINANT!! Economistul Constantin Cojocaru: Romania a taiat pensii si salarii si s-a imprumutat la FMI pentru ca a imprumutat SUA, cumparand titluri de trezorerie americane. In plus, Guvernul Boc a alimentat generos conturile firmelor capusa care au pus borduri Bechtel-style. Bonus: TOP-ul datornicilor la FMI. Romania, pe prima pozitie
Cum intenționează MEN să-i trimită pe toți părinții români la reeducare
Cât a reușit să fure Carol al II-lea?
WIKILEAKS: Cristi Danileț TURNA la Ambasada SUA ce citise în DOSARELE SECRETE SIPA. ​Danileț la Ambasada SUA: Dosarele SIPA "conțin detalii despre relații sexuale ilicite ale unor judecători și procurori, și dosare cu judecătoarele care au făcut avorturi"
BRIGADA LUI MACOVEI – Iata dovada ca Monica Macovei a adus 30 de #rezistenti la dezbaterea din comisia LIBE a Parlamentului European. Alti 15 protestatari cu insigne #rezist au fost adusi de un europarlamentar al Partidului National Liberal. Transportul si cazarea protestatarilor au fost platite din bani europeni
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro