Rusia se laudă cu noile sale tancuri „invizibile” | „Suntem înaintea Occidentului cu 10 ani”

Distribuie!by   loading... Noua generatie de blindate rusesti depaseste orice vehicul similar din dotarea NATO, sustin reprezentantii industriei de armament a Kremlinului. Rusia a inceput testarea simultana a 20 de tancuri T-14 si T-15 din cadrul proiectului ‘Armata’, ele urmand sa intre in serviciul fortelor militare in perioada 2016-1017, a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

61779716

loading...

Noua generatie de blindate rusesti depaseste orice vehicul similar din dotarea NATO, sustin reprezentantii industriei de armament a Kremlinului.

Rusia a inceput testarea simultana a 20 de tancuri T-14 si T-15 din cadrul proiectului ‘Armata’, ele urmand sa intre in serviciul fortelor militare in perioada 2016-1017, a relatat duminica postul de televiziune rus REN TV, citat de mass-media moscovite, relateaza stirileprotv.ro.

Caracteristica lor principala este capacitatea de a nu putea fi detectate decat foarte greu de catre inamic, explica Viaceslav Halitov, directorul adjunct pentru echipamente speciale al companiei Uralvagonzavod.

Potrivit acestuia, un tanc de acest tip beneficiaza de o protectie puternica de patru nivele, dintre care primul este asigurat de tehnologia GALS, care il face greu detectabil pe campul de lupta.

‘Avem informatii despre un proiect comun (de tancuri) intre Germania si Franta (…) In esenta, noi am facut un astfel de salt calitativ inainte prin crearea platformei ‘Armata’, incat i-am devansat cu 8-10 ani’ pe occidentali , a afirmat directorul general adjunct mentionat. In timp ce Vestul, potrivit acestuia, incearca sa creeze ceva similar modelului rusesc ‘Armata’, Rusia va progresa si mai mult in acest rastimp.

Cel mai nou tanc T-14 din modelul ‘Armata’ – de fapt nu un blindat obisnuit, ci o platforma de senile modulara – a fost prezentat in premiera in timpul paradei militare de anul trecut de la 9 mai, cand Rusia marcheaza Ziua Victoriei asupra Germaniei naziste.

Unele state si-au exprimat deja dorinta de a achizitiona acest tip de blindat, dar Moscova a declarat ca nu va vinde ‘Armata’ pana cand nu-si va echipa complet propria armata cu astfel de blindate. Acestea reprezinta un sistem de lupta cu performante si caracteristici net superioare fata de generatia actuala de tancuri, sustin expertii, citati de presa rusa.

 


See more at:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dezvăluire incendiară: „La Budapesta se transmite că sunt proteste pentru autonomia ținutului secuiesc”
Regele Mihai si ambasadorul SUA Alan Green l-au numit pe Mugur Isareascu Guvernatorul BNR
ANALIZĂ INCENDIARĂ! Generalul Chelaru, despre proteste: „În jurul nostru BATE CRIVĂŢUL, se fac poduri peste România, iar noi NE BATEM ÎNTRE NOI CA IDIOŢII”
Scrisoarea lu Klemm către James Bond !!
Decembrie 1989 a fost revolutia masonilor din exil . "Victoriosii", au pavat drumul catre Noua Era demoNcratia Masonica si spre gobalizare si distrugerea toata a Romaniei . Guvernul Romaniei este un Guvern Masonic, iar toți politicienii fac parte din loji masonice
CNN: UE și SUA au avut în vedere conflictul cu Rusia, când au început presiunile pentru exploatarea gazelor de șist în întreaga Europa
Ce ar trebui să lămurească candidatul PNL Marian Munteanu ? A colaborat cu Securitatea?
Cine sunt milionarii israelieni pe care DNA îi vrea după gratii
Campanie de vaccinare cu peripeţii la Curtea de Argeş! Opt copii au ajuns la spital după vaccinare
Şase avioane de luptă F18 ale armatei canadiene au aterizat astăzi în România, la Câmpia Turzii. Militarii canadieni vor participa la exerciţii împreună cu piloţi români. În ultima perioadă, NATO a trimis zeci de avioane în ţările din vecinătatea Ucrainei, ca răspuns la acţiunile agresive ale Rusiei.
Atac al Ministrului Culturii - agentul Șoroșist , către Florin Zamfirescu: Sunteți agentul lui Putin
Prof. Dr. Ioan Scurtu: “Asistăm la punerea în operă a unui program vizând ştergerea identităţii naţionale a poporului român”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro