Rusia pregătește CEA MAI AMPLĂ operațiune MILITARĂ din 1981 incoace, China va participa cu soldati

Distribuie!by Armata Rusiei a anunțat startul unui test prin care se verifică pregătirea de luptă a trupelor ruse înaintea unor exerciții masive derulate în Centrul și Estul Rusiei. loading... Armata rusă are programate, în următoarele săptămâni, exerciții de război Vostok-20018 (‘EST-2018’) în regiunile centrale și estice ale țării. Aproximativ 3200 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Armata Rusiei a anunțat startul unui test prin care se verifică pregătirea de luptă a trupelor ruse înaintea unor exerciții masive derulate în Centrul și Estul Rusiei.

loading...

Armata rusă are programate, în următoarele săptămâni, exerciții de război Vostok-20018 (‘EST-2018’) în regiunile centrale și estice ale țării. Aproximativ 3200 de soldați din China vor participa la exercițiile din regiunea siberiană Zabaikalsk.


Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu a numit exercițiile cea mai mare pregătire de acțiune a forțelor armate ruse de la Zapad-81, referindu-se la exercițiile de război conduse de URSS în 1981, notează publika.ro

Ministrul a spus că manevrele armate programate în următoarele zile vor avea o anvergură fără precedent, atât ca arie de operațiune, cât și ca număr de forțe implicate. Vor participa unități și echipamente militare din China și Mongolia.


Districtul militar Centru al Rusiei include trupe și structurile militare din Siberia, Ural și Privoljsk, având comandamentul general la Ekaterinburg.

Districtul militar Est are roul de a acoperi partea estică a federației, cuprinzând Zabaikalie și Orientul Îndepărtat, cu statul major la Habarovsk, căruia i se subordonează și Flota rusă din Pacific.

Agenția de presă Ria Novosti arată că inspecția inopinată privind pregătirea de luptă a început luni, la ordinul lui Vladimir Putin, în cadrul forțelor din districtele militare Centru și Est, inclusiv în cadrul forțelor aeropurtate și al aviației pe distanțe lungi din Orientul Îndepărtat.

Verificarea care include un complex de 16 aplicații speciale are loc înaintea exercițiilor de amploare Vostok-2018.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro