Rusia NU GLUMEȘTE! ARMA SUPREMĂ va fi funcțională în 2019. Putin spune că este INVINCIBILĂ

Distribuie!by Autoritățile din Rusia au anunțat că rachetele nucleare supersonice, capabile să penetreze orice sistem de apărare, vor deveni funcționale din 2019. loading... Noile rachete nucleare ale Rusiei sunt capabile să depășească de 20 de ori viteza sunetului și vor putea fi lansate de la Polul Nord sau Sud în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Autoritățile din Rusia au anunțat că rachetele nucleare supersonice, capabile să penetreze orice sistem de apărare, vor deveni funcționale din 2019.

loading...

Noile rachete nucleare ale Rusiei sunt capabile să depășească de 20 de ori viteza sunetului și vor putea fi lansate de la Polul Nord sau Sud în câteva minute. La această viteză o rachetă ar putea face înconjurul Pământului în doar jumătate de oră.


Rușii au anunțat că au efectuat teste începând cu 2016 iar în prezent SUA se pot apăra de noua tehnologie.

Rachetele sunt dotate cu un sistem de contra-măsură a sistemelor defensive ale inamicului, iar manevrabilitatea excepțională le face aproape imposibil de urmărit, informează Daily Mail.


https://evz.ro/rusia-arma-rachete-2019-putin-invincibila.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro