RUSIA loveste din nou: ZECI de cisterne cu petrol ISIS, PULVERIZATE la granita cu Turcia – VIDEO

Distribuie!by loading... Aviatia rusa a distrus, vineri, zeci de camioane cisterna cu petrol ISIS care urmau sa treaca granita din Siria in Turcia. Atacul a avut loc dupa ce pilotii au observat un convoi de sute de camioane ce se indrepta spre Turcia, scrie Express. Ministerul Apararii de la Moscova […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

mideastrussia-629409

loading...

Aviatia rusa a distrus, vineri, zeci de camioane cisterna cu petrol ISIS care urmau sa treaca granita din Siria in Turcia.

Atacul a avut loc dupa ce pilotii au observat un convoi de sute de camioane ce se indrepta spre Turcia, scrie Express. Ministerul Apararii de la Moscova a dat publicitatii imagini in care camioanele sunt distruse cu rachete de inalta precizie.


Autoritatile de la Moscova au declarat ca 2.000 de camioane cisterna ale ISIS au fost distruse de la inceputul operatiunilor in Siria. In ultima saptamana, avioanele ruse au spulberat 17 convoaie cu petrol si au distrus un numar neprecizat de instalatii folosite pentru extragerea telefonului.

Un inalt oficial de la Moscova a declarat, vineri, ca serviciile de informatii au depistat nu mai putin de 12.000 de camioane cu petrol ISIS care asteapta sa treaca granita din Irak spre Turcia.


 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ROMANIA, SOROS SI TISMANEANU august 14 sin 2011
O minciună sfruntată – independenţa energetică a coloniei România
Federalizarea si imparţirea României şi dosare secrete privind războiul nevăzut al masoneriei cu românii
Rusia despre sistemul anti-rachetă instalat de NATO în România: „Nu vor putea rezista unui atac intens”
Vreți sistem medical privat? Ciolos a inclus privatizarea sanatatii in programul de guvernare. În SUA, o cezariană costă 42.000 de dolari - VIDEO
DNA mai dă un tun: Milionarul Elan Schwartzenberg are dosar penal
Librăria „Mihai Eminescu” a retras de la vânzare cartea „Holocaustul – gogorița diabolică” a lui Vasile Zarnescu, colonel SRI (r)
Siria: Statul Islamic bombardează biserica chiar în timpul slujbei de Florii. Credincioșii NU se clintesc (VIDEO)
Fost ministru, informator SUA: Adrian Cioroianu apare ca informator în telegramele Wikileaks (VIDEO)
Venezuela: Președintele Nicolas Maduro ordonă confiscarea întreprinderilor "paralizate de burghezie"
LEGEA RASPUNDERII MAGISTRATILOR PE AGENDA PRIORITATILOR PSD - Senatorul Serban Nicolae: „Primul obiectiv cred ca trebuie sa fie renuntarea la MCV... Raspunderea magistratilor este o componenta vitala... Combaterea coruptiei trebuie sa continue... Trebuie regandite, prin dezbatere asumata, publica si deplin transparenta, o noua strategie anticoruptie”. Nicolae nu exclude ipoteza preluarii portofoliului Justitiei: „Decizia finala este una de echipa”
Rețeaua SOROS vrea să impună ILEGAL CENZURA ÎN ROMÂNIA. Flux24 dezvăluie planul Halucinant de cenzură pus la cale de SOROS, HOTNEWS şi DIGI24. Cerem procuraturii să se autosesize. Nimeni nu se poate erija în organ de cenzură.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro