Rusia invadeaza Letonia, SUA bombardeaza nuclear Moscova. TEMERILE devin tot mai acute (VIDEO)

Distribuie!by loading... Eurodeputatul leton Andrej Mamikins a cerut guvernului sau sa se ia masuri rapide impotriva postului britanic de televiziune BBC 2, dupa ce acesta a transmis miercuri seara un documentar despre „Al Treilea Razboi Mondial”. Trailerul filmului „World War Three: Inside the War Room”, pelicula care a fost prezentata pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

nuclear

loading...

Eurodeputatul leton Andrej Mamikins a cerut guvernului sau sa se ia masuri rapide impotriva postului britanic de televiziune BBC 2, dupa ce acesta a transmis miercuri seara un documentar despre „Al Treilea Razboi Mondial”.

Trailerul filmului „World War Three: Inside the War Room”, pelicula care a fost prezentata pe BBC 2 miercuri seara, prezinta un conflict imaginar nimicitor, global, provocat de invazia Letoniei, tara membra NATO, de catre Rusia.

In imagini se vede cum este distrus drapelul national al Letoniei care, conform spuselor lui Mamikins, „este o infractiune odioasa de distrugere a simbolului natiunii letone”. El se intreaba de ce este nevoie de un asemenea film, fiind convins ca letonii lui nu au rugat pe nimeni sa filmeze asa ceva.

„Acest film este necesar doar Ministerului Apararii britanic. Telul filmului este ca, folosind Letonia ca arma ieftina de propaganda, sa-i fie adus aminte ministerului nostru ca, in urma cu multi ani, a renuntat la investitii in flota militara navala”, a spus acesta pentru Mixnews.lv, preluat de Blitz.


Documentarul debuteaza cu proteste in provincia rusofona Latgalia din Letonia estica. Acolo, un primar comanda un referendum pentru o autonomie extinsa, iar indivizi veniti din Rusia, fara a fi imbracati in uniforme distincte, ii ajuta pe separatisti sa preia controlul catorva orase din zona. Dupa acest episod, navaleste in tara si armata rusa.

Pelicula arata cum aliatii Letoniei din NATO discuta despre cum sa actioneze iar, in final, SUA decid sa foloseasca arme nucleare impotriva Rusiei. In film, Marea Britanie se arata impotriva folosirii armelor de distrugere in masa, scrie The Telegraph.


Autorii documentarului spun ca totul este fictiune, dar ca la baza stau evenimentele care au avut loc in Estul Ucrainei. Scopul este de a se arata cum ar fi evoluat evenimentele in Europa in cazul unui nou razboi.

 

Sursa: 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro