Roşca: Moldova este ameninţată de globalizare şi de imperialismul american

Distribuie!by În opinia politicianului şi jurnalistului Iurie Roşca, elita din Republica Moldova nu înţelege la moment care sunt duşmanii reali şi ameninţările reale pentru ţară. loading... CHIŞINĂU, 22 ian – Sputnik. Jurnalistul şi politicianul Iurie Roşca, susţine că adevăratul inamic al Republicii Moldova este globalizarea şi tendinţele imperialiste globale americane. […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

În opinia politicianului şi jurnalistului Iurie Roşca, elita din Republica Moldova nu înţelege la moment care sunt duşmanii reali şi ameninţările reale pentru ţară.

loading...
CHIŞINĂU, 22 ian – Sputnik. Jurnalistul şi politicianul Iurie Roşca, susţine că adevăratul inamic al Republicii Moldova este globalizarea şi tendinţele imperialiste globale americane. Roşca a făcut o declaraţie în acest sens vineri, în cadrul conferinţei video Chişinău-Moscova organizat de Sputnik Moldova.

Referindu-se la ameninţările externe la adresa Republicii Moldova, Iurie Roşca a declarat că acestea sunt globalizarea şi imperialismul global american.

„Prietenii noştri americani încearcă să transforme lumea bipolară în una unipolară”, a declarat politicianul.

Iurie Roşca
© Sputnik/ Rodion Proca

Roşca a mai menţionat de asemenea că pentru a înţelege ce se întâmplă cu Republica Moldova, cetăţenii săi trebuie să facă efortul de a ieşi din paradigma liberală.

„Însă nu vom putea ieşi din paradigma liberală, decât prin întoarcerea la bazele noastre tradiţionale ortodoxe”, a spus jurnalistul.

„Să facem un efort pentru a înţelege ce este corporatocraţia, UE, neoliberalismul. Asta nu presupune că trebuie să ieşim neapărat cu demonstraţii în faţa ambasadei SUA sau UE. Dar moldovenii trebuie să înţeleagă că Republica Moldova se va putea autoguverna doar în măsura în care elita va înţelege cine ne sunt duşmanii şi cine ne sunt partenerii. Nu şefii, ci partenerii”, a punctat Roşca.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ce dovezi mai vreti romanasilor, ca Monarhia masoneria... a preluat Romania ? | LOVITURA DE STAT din Decembrie 1989 explicata de tradatorul mason (pro monarhie templieri teutoni masoni satanisti) cu 33 grade, Stanculescu !....Stanculescu a mintit! Stenculescu e mason si a indeplinit ordinele prescrise de acestia . Iata varianta acestuia:
OTRAVIREA ALIMENTARA A POPULATIEI ROMANIEI/ Informatii esentiale despre CONSPIRATIA OMG (organisme modificate genetic), CODEX ALIMENTARIUS. Plus: Documentarul VIITORUL ALIMENTATIEI (video)
Se impun măsuri urgente: grupul infracțional Băsescu, Coldea, Kovesi, Bogdan, arestat preventiv!
Justitiarul in 2018: Domnul Augustin Lazăr este un fost procuror comunist, un „dinozaur” de pe vremea lui Ceaușescu. L-am cunoscut personal,la fel cum am cunoscut-o și pe colega acestuia, doamna procuror Carmen Capră, altă protectoare a lui Klaus Iohannis
KLAUS von MUNCHHAUSEN – Presedintele Klaus Iohannis minte constient cand afirma: „Nu am fost niciodata, in nicio calitate, urmarit penal... nu am avut dosare, nu am avut probleme”. Iata dovada ca presedintele a fost urmarit penal pentru abuz in serviciu si i s-a dat scoatere de sub urmarire penala de catre procuroarea DNA Claudia Rosu. Un asemenea mincinos nu merita sa fie presedintele Romaniei. Demisia! (Documente)
„Minunile” din „Grădina Maicii Domnului”
Elena Udrea: "Mă vedeam frumoasă rău, eram divă de Buzău!"
Legea pentru Roșia Montană revine în forță
Marina americană testează arme similare celor din ”Star Wars”. Cum arată proiectilele cu o viteză de trei ori mai mare decât cea a sunetului - VIDEO
Norvegia, țara care răpește copii pentru “îndoctrinare religioasă”, dar organizează paradă pentru “homosexualitatea infantilă”
Imagini apocaliptice din Făgăraş. Cel mai înalt lanţ muntos din România a căzut pradă tăietorilor de lemn
SRI CONDUCE ROMANIA. NICI CSAT NU-L POATE CONTROLA – Nu exista sanse sa-i aflam pe acoperitii din Justitie. Consilierul lui Klaus Iohannis, Dan Mihalache: „CSAT nu are instrumente pentru a verifica 23.000 de magistrati... CSAT poate sa ia acele declaratii si sa le trimita institutiilor, iar institutiile raspund. Raspunsul a fost: nu exista ofiteri acoperiti. Nu exista capacitati proprii ale CSAT de a umbla dupa ofiteri acoperiti. Eu am anumite dubii asupra acestei proceduri”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro