Roşca: Moldova este ameninţată de globalizare şi de imperialismul american

Distribuie!by În opinia politicianului şi jurnalistului Iurie Roşca, elita din Republica Moldova nu înţelege la moment care sunt duşmanii reali şi ameninţările reale pentru ţară. loading... CHIŞINĂU, 22 ian – Sputnik. Jurnalistul şi politicianul Iurie Roşca, susţine că adevăratul inamic al Republicii Moldova este globalizarea şi tendinţele imperialiste globale americane. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În opinia politicianului şi jurnalistului Iurie Roşca, elita din Republica Moldova nu înţelege la moment care sunt duşmanii reali şi ameninţările reale pentru ţară.

loading...
CHIŞINĂU, 22 ian – Sputnik. Jurnalistul şi politicianul Iurie Roşca, susţine că adevăratul inamic al Republicii Moldova este globalizarea şi tendinţele imperialiste globale americane. Roşca a făcut o declaraţie în acest sens vineri, în cadrul conferinţei video Chişinău-Moscova organizat de Sputnik Moldova.

Referindu-se la ameninţările externe la adresa Republicii Moldova, Iurie Roşca a declarat că acestea sunt globalizarea şi imperialismul global american.

„Prietenii noştri americani încearcă să transforme lumea bipolară în una unipolară”, a declarat politicianul.

Iurie Roşca
© Sputnik/ Rodion Proca

Roşca a mai menţionat de asemenea că pentru a înţelege ce se întâmplă cu Republica Moldova, cetăţenii săi trebuie să facă efortul de a ieşi din paradigma liberală.

„Însă nu vom putea ieşi din paradigma liberală, decât prin întoarcerea la bazele noastre tradiţionale ortodoxe”, a spus jurnalistul.

„Să facem un efort pentru a înţelege ce este corporatocraţia, UE, neoliberalismul. Asta nu presupune că trebuie să ieşim neapărat cu demonstraţii în faţa ambasadei SUA sau UE. Dar moldovenii trebuie să înţeleagă că Republica Moldova se va putea autoguverna doar în măsura în care elita va înţelege cine ne sunt duşmanii şi cine ne sunt partenerii. Nu şefii, ci partenerii”, a punctat Roşca.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Scandal cu Nicuşor Dan în secţia de votare: "De ce nu merge afară?"
"Ce fac guvernanții e Holocaust împotriva românilor". Părintele Necula: Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre (VIDEO)
Un deputat USR, declarație șocantă: „Noi, membrii Comisiei SRI, habar nu avem de nimic!”
Răspunsul lui Putin la expulzările diplomaţilor ruşi din SUA
Donald Trump: "Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals al Globalismului. Statul Națiune rămâne adevăratul fundament al fericirii. Nicio țară nu a prosperat vreodată dacă nu a reușit să pună pe primul plan interesele proprii"
Autonomia Transilvaniei trebuie să se facă după modelul Kosovo, pe care Iohannis vrea să o recunoască în toamna aceasta
Liberalul ORBAN, jocuri murdare de sorginte MAFIOTĂ cu pedigree MASONIC
Mai beti bere dupa acest articol?! INDUSTRIA SECRETĂ DIN SPATELE BERII ROMÂNEȘTI
La un PIB de 215 miliarde de Euro anual ce beneficii au românii? Niciunul, doar străinii au!
Parchetul General începe urmărirea penală pentru spălare de bani, în dosarul privind finanțarea USR. Nicușor Dan: ”Le este frică”
Cum e la liceu în Franța: Toată lumea are uniformă. Obligatorie este și coafura fetelor. Elevii nu absentează fără voia părinților, iar gadgeturile sunt interzise în școală. O analiză comparativă asupra sistemelor de educație din România și Franța și cum era viaţa in scoli pe vremea comunistă :
In urma protestelor de strada, Chevron se retrage din Bulgaria !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro