Romii îşi fac de cap la Lugoj, pentru că autorităţile sunt slabe şi măsurile luate sunt ineficiente

Distribuie!by În toată această vară, lugojenii au asistat neputincioşi cum oraşul a fost transformat în “Vestul sălbatic”, de către hoardele de romi(că se supără când le spui ţigani), care fac ce vor şi când vor pe străzile oraşului. Şi când spun că fac ce vor, îmi asum acest lucru, chiar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

????????????????????????????????????


În toată această vară, lugojenii au asistat neputincioşi cum oraşul a fost transformat în “Vestul sălbatic”, de către hoardele de romi(că se supără când le spui ţigani), care fac ce vor şi când vor pe străzile oraşului. Şi când spun că fac ce vor, îmi asum acest lucru, chiar dacă nu le convine poliţiştilor, procurorilor şi poate judecătorilor, deşi  în cazul celor din urmă am o îndoială, pentru că mulţi dintre aceşti infractori sunt încă în libertate, cu contribuţia masivă a acestei bresle.

loading...

Romii flutură pistoalele când vreau şi unde vreau, iar poliţiştii şi procurorii nu sunt în stare să-i trimită după gratii pentru că judecătorii consideră ori că nu sunt pericol social, ori că nu sunt destule dovezi pentru pedepsirea lor.


Nu sunt nici poliţist, nici procuror, nici judecător, de aceea nu o să mă risc să le indic soluţii celor care ar trebui să le aibă, pentru că la teorie suntem buni cu toţii, practica însă ne omoară. Totuşi ca simplu cetăţean, atât eu, cât şi toţi ceilalţi cetăţenii din Lugoj, avem o problemă şi problema noastră nu este cu romii care fac scandal în oraş, ci cu cei care îi lasă să facă scandal, cei care sunt plătiţi să vegheze la “liniştea şi siguranţa” noastră.

Sunt prea puţin interesat de faptul că cei care pornesc aceste conflicte sunt romi sau ţigani, cum vreţi să le spuneţi, dar vreau să ştiu de ce am ajuns în situaţia în care trebuie să ne fie teamă să circulăm seara, pe unele străzi ale oraşului, pentru că un grup de etnci, fie ei şi congolezi, îşi reglează conturile în stil mafiot.


Ca cetăţean cinstit al acestui oraş plătesc impozite şi taxe pentru care Statul Român este OBLIGAT să-mi ofere SIGURANŢĂ. La fel cum eu sunt obligat să achit anual sume importante, pentru funcţionarea Statului, autorităţile publice sunt obligate să presteze serviciile pentru care plătesc. Când nu se întâmplă aşa, cineva nu îşi face datoria cum trebuie şi eu, cetăţeanul cinstit, care mi-am plătit taxele, sunt înşelat. Cine sunt autorităţile publice din Lugoj, care nu-şi fac datoria? Păi în acest caz, ar fi Poliţia, locală şi naţională, Parchetul, Judecătoria şi chiar Primăria.

Numai că toţi conducătorii acestor instituţii au adoptat politica struţului. În ultimele luni, nu am văzut pe niciunul dintre şefii acestor instituţii să transmită măcar un mesaj care să liniştească populaţia. Şi când spun mesaj, nu mă refer neapărat ca aceşti oameni să iasă în faţa unui microfon şi să dea din gură cât de stăpâni sunt pe situaţie, mă refer mai mult la un mesaj vizual, de forţă, care să stârnească teama în rândul celor care ar putea să încalce legea.

Altfel nu-mi explic cum, după numai patru zile de la un conflict armat, aceiaşi indivizi sau cel puţin aceleaşi clanuri au curajul să se implice într-un nou scandal. De ce nu le e frică acestor infractori de autorităţile din Lugoj? Pentru că autorităţile sunt slabe şi măsurile luate până acum au fost ineficiente.

Dacă de la primul conflict, combatanţii înfundau puşcăria şi nu erau lăsaţi să plece acasă, aşa cum s-a întâmplat, acum era linişte în Lugoj . De ce nu s-a întâmplat aşa? Să ne spună şefii autorităţilor publice, dacă au curajul şi dacă au argumente.

După două conflicte armate, în patru zile, mă aşteptam să văd, cel puţin pentru o perioadă, zeci de poliţişti şi jandarmi măcar în zonele fierbinţi. O singură maşină de poliţie am văzut pe una din străzile cu probleme. Era goală. Probabil şoferul era la cumpărături la supermarketul din apropiere.

V-am plătit? Atunci prestaţi! Nu mă interesează cum. Găsiţi soluţii! Dacă e necesar, scoateţi sute de poliţişti pe stradă, împânziţi oraşul cu camere de luat vederi, plătiţi informatori din rând grupurilor conflictuale, faceţi uz legal de armă, acolo unde este necesar, impuneţi dictatura legii ca să scăpăm de aceşti terorişti.  Şi asta pentru că eu, cetăţeanul cinstit, am nevoie de siguranţă ca să vă plătesc în continuare.

 

Sursa: banatenii.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Primar PSD din Argeş, la o întâlnire oficială: „În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii“
Jurnalist de investigații: „Răpirea Alexandrei a fost făcută de o vastă rețea de trafic de persoane, care cuprinde polițiști din Caracal, judecători, procurori și politicieni”
Președintele Iohannis, viraj EXPLICIT spre activismul LGBT: Vrea legi care elimine total „DISCRIMINAREA”. Vrea ca profesorii și conducerile școlilor să se implice direct în „deschiderea” spre „toleranța” Europei secolului XXI
CEEA CE NU VEI VEDEA LA TELEVIZIUNILE "AGENTURILOR" MANIPULATOARE !
FRAUDĂ: Într-o secție de votare din DIASPORA, au votat 1673 de alegători dar s-au numărat 5234 voturi
Conducătorul partidului musulman le spune olandezilor să părăsească țara lor dacă nu le place traiul alături de imigranţi
Convorbire între doi ambasadori ruşi, divulgată pe internet: „O să-i lăsăm o perioadă pe români şi bulgari, lasă-i să rămână în UE deocamdată”
PNL-guvernul meu-alungă tinerii din țară.PSD finanța 10.000 de firme prin start-up nation, PNL doar 1160 de firme, ridicol!
Dr. Smicală spune adevărul despre pericolele vaccinurilor desfiintându-l pe doctorașul Craiu cel sponsorizat de producătorii de vaccinuri
Scandal monstrul în MApN: plecări masive din sistem
Condrea era OFIŢER SIE protejat de DIPI | Fosta lui SOŢIE trece RUPE TĂCEREA: DENUNŢURI, FILAJE, NUME!
Proiect de lege care-l exclude pe președintele țării din procedura de numire a șefilor DNA, DIICOT și ÎCCJ
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro