Romanii sunt condusi de “masoni, fochisti si curve” | A muncit din greu! O DANSATOARE din Bamboo a ajuns in Parlamentul Romaniei!

Distribuie!by Ornella Borozan a ajuns in cateva luni din dansatoare in clubul Bamboo consiliera in Parlamentul Romaniei. Doar pe munca ei. loading... Desi recunoaste ca fata era „placuta”, parlamentarul spune ca l-a dezamagit. S-a laudat pe Facebook ca nu va mai sta „la discutii” in trafic, pentru ca a primit […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ornella Borozan a ajuns in cateva luni din dansatoare in clubul Bamboo consiliera in Parlamentul Romaniei. Doar pe munca ei.

loading...

Desi recunoaste ca fata era „placuta”, parlamentarul spune ca l-a dezamagit. S-a laudat pe Facebook ca nu va mai sta „la discutii” in trafic, pentru ca a primit permis de acces cu masina la Parlamentul Romaniei.

Pe contul sau de socializare, Ornella Borozan si-a postat imagini in tinute sexy si a anuntat cu mandrie ca lucreaza pe post de consilier parlamentar. A fost angajata, la biroul din Mehedinti, de deputatul PSD Marius Manolache, fin al premierului Victor Ponta.

Ornella Borozan, Parlament, consilier

Marius Manolache, deputat PSD: „Am stat de vorba cu ea cum sta orice parlamentar care vrea sa isi angajeze o consiliera. Mi s-a parut apta pentru job. Care-i problema?”

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro