România vrea să cedeze un rol cheie Băncii Mondiale și să-i dea și bani!

Distribuie!by Incredibil: nici măcar nu mai vorba de un împrumut, România vrea să dea bani Băncii Mondiale pentru că… e “un organism întreg la minte” – spune Tudose! loading... Declarațiile sforăitoare ale premierului sunt pentru presă și pentru necunoscători, în timp ce în situații concrete situația se rezumă la… a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Incredibil: nici măcar nu mai vorba de un împrumut, România vrea să dea bani Băncii Mondiale pentru că… e “un organism întreg la minte” – spune Tudose!

loading...

Declarațiile sforăitoare ale premierului sunt pentru presă și pentru necunoscători, în timp ce în situații concrete situația se rezumă la… a plăți! Așa s-a întâmplat cu diversele achiziții militare din SUA și Franța, așa s-a întâmplat și acum cu Banca Mondială.


“Nu ne-am întâlnit cu Banca Mondială pentru a cere bani, (…) am solicitat ajutor tehnic și vă dau un exemplu: (…) autostrada București-Brașov. (…) Am vorbit cu Banca Mondială (…) să facem unitate de management-proiect sub conducerea lor, cu sprijinul lor tehnic”, a declarat Tudose la Antena 3.

Declarația continuă halucinant, afirmându-se că investiția este a statului român, iar responsabilitatea este a Guvernului — despre care însă Tudose nu e sigur că e “un organism întreg la minte”. Rolul și caliatea aceasta i-ar reveni… Băncii Mondiale!


“Facem o echipă de suport, iar tot ceea ce înseamnă management de proiect să fie la un organism întreg la minte — Banca Mondială. Să ne dea suport tehnic și să coordoneze această lucrare. Banii sunt de la noi”, a declarat Mihai Tudose.

Altfel spus, prin cuvintele din vocabularul de port al controversatului premier,  România — stat care a construit lucrări uriașe de infrastructură, energetice, industriale și civile în țară și în toată lumea! — își recunoaște incompența și incapacitatea de a realiza un proiect precum autostrada București — Brașov! Desigur, România constructoare era cea a lui Ceaușescu, România care angajează BM este a lui Tudose.

Interesant este că premierul are deja pe drum “echipa tehnică de suport”, adică BM — “în două-trei săptămâni va veni în România”! Iar continuarea este la fel de… halucinantă:

“Am găsit niște proiecte mai vechi (…) am găsit un proiect (…) prin sertarele Ministerului Transporturilor, care încă mai are autorizația de mediu valabilă și pe care vrem să-l implementăm cât mai repede”, a declarat premierul, consemnează Agerpres.

În urma unei asemenea “declarații” reluăm ceea ce am precizat la numirea lui Tudose: acesta a absolvit Dreptul la o facultate privată la o vârstă mai înaintată, nu a lucrat decât în zona politică — mai întâi consilier pe lângă un cabinet senatorial, apoi deputat — nu a făcut afaceri, iar confuzia însoțește multe aspecte din biografia sa.

Cedarea managementului către BM, aducerea în discuție a unui “proiect mai vechi de prin sertarele ministerului” și alte chestiuni din acestea — dacă nu sunt basme specifice deja lui Tudose, atunci sunt extrem de grave.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20170907/14413345/romania-vrea-rol-cheie-banca-mondiala-bani.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

V-ar plăcea să plătiți un impozit de 10 lei la un salariu de 5.000 de lei? Atâta au plătit în 2015, firmele austriece (fără bănci) ca impozit pe profit, statului român, la o uriașă cifră de afaceri de 8,047 miliarde de euro.
Polonia: Parlamentarii apără FAMILIA și libertatea de conștiință, atacate de Consiliul European: Dezaprobarea morală a actelor homosexuale nu trebuie văzută drept o formă de discriminare
Marian Munteanu si-a sters CHIPUL dintr-o fotografie cu extremisti
Protocol PNL-UDMR semnat de ungurii Ludovic Orban și Kelemen Hunor pe seama patrimoniului românesc
Lucruri mai puțin știute despre Dacian Cioloș. Legătura cu MISA a lui Bivolaru
Imagini de necrezut: Dragnea a venit insotit de interlopi la Curtea Suprema. Acestia au lovit un jurnalist, doi interlopi sunt retinuti – Video
O vaduva i-a scris lui Ceausescu o cerere privind deshumarea osemintelor sotului iar Ceausescu a aprobat personal cererea
Ce ascundea Sergiu Nicolaescu sub presul “revolutiei”. Un ofiter de informatii rupe tacerea. RAPORTUL SENATULUI PRIVIND ACŢIUNILE DESFĂŞURATE ÎN REVOLUŢIA DIN DECEMBRIE 1989 (I)
Vicepremierul Ungariei: aș fi dat mai devreme cu pumnul în masa românilor
Individul care a primit sute de mii de euro anual de la UE şi care mau primeşte şi astăzi o rentă de la UR, Dacian Cioloș are tupeul să spună: "Îndrăznesc să cred că românii nu-și lasă demnitatea făcută pulberi pentru o mărire de salariu promisă"
Codul Fiscal modificat de PSD scade veniturile corporatiștilor
Lucian Boia spulberat la Chişinău. Academicianul Mihai Cimpoi: Boia practică o „metodă” drăcească împotriva lui Eminescu fără măcar a-i cunoaşte Opera
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro