România vrea să cedeze un rol cheie Băncii Mondiale și să-i dea și bani!

Distribuie!by Incredibil: nici măcar nu mai vorba de un împrumut, România vrea să dea bani Băncii Mondiale pentru că… e “un organism întreg la minte” – spune Tudose! loading... Declarațiile sforăitoare ale premierului sunt pentru presă și pentru necunoscători, în timp ce în situații concrete situația se rezumă la… a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Incredibil: nici măcar nu mai vorba de un împrumut, România vrea să dea bani Băncii Mondiale pentru că… e “un organism întreg la minte” – spune Tudose!

loading...

Declarațiile sforăitoare ale premierului sunt pentru presă și pentru necunoscători, în timp ce în situații concrete situația se rezumă la… a plăți! Așa s-a întâmplat cu diversele achiziții militare din SUA și Franța, așa s-a întâmplat și acum cu Banca Mondială.


“Nu ne-am întâlnit cu Banca Mondială pentru a cere bani, (…) am solicitat ajutor tehnic și vă dau un exemplu: (…) autostrada București-Brașov. (…) Am vorbit cu Banca Mondială (…) să facem unitate de management-proiect sub conducerea lor, cu sprijinul lor tehnic”, a declarat Tudose la Antena 3.

Declarația continuă halucinant, afirmându-se că investiția este a statului român, iar responsabilitatea este a Guvernului — despre care însă Tudose nu e sigur că e “un organism întreg la minte”. Rolul și caliatea aceasta i-ar reveni… Băncii Mondiale!


“Facem o echipă de suport, iar tot ceea ce înseamnă management de proiect să fie la un organism întreg la minte — Banca Mondială. Să ne dea suport tehnic și să coordoneze această lucrare. Banii sunt de la noi”, a declarat Mihai Tudose.

Altfel spus, prin cuvintele din vocabularul de port al controversatului premier,  România — stat care a construit lucrări uriașe de infrastructură, energetice, industriale și civile în țară și în toată lumea! — își recunoaște incompența și incapacitatea de a realiza un proiect precum autostrada București — Brașov! Desigur, România constructoare era cea a lui Ceaușescu, România care angajează BM este a lui Tudose.

Interesant este că premierul are deja pe drum “echipa tehnică de suport”, adică BM — “în două-trei săptămâni va veni în România”! Iar continuarea este la fel de… halucinantă:

“Am găsit niște proiecte mai vechi (…) am găsit un proiect (…) prin sertarele Ministerului Transporturilor, care încă mai are autorizația de mediu valabilă și pe care vrem să-l implementăm cât mai repede”, a declarat premierul, consemnează Agerpres.

În urma unei asemenea “declarații” reluăm ceea ce am precizat la numirea lui Tudose: acesta a absolvit Dreptul la o facultate privată la o vârstă mai înaintată, nu a lucrat decât în zona politică — mai întâi consilier pe lângă un cabinet senatorial, apoi deputat — nu a făcut afaceri, iar confuzia însoțește multe aspecte din biografia sa.

Cedarea managementului către BM, aducerea în discuție a unui “proiect mai vechi de prin sertarele ministerului” și alte chestiuni din acestea — dacă nu sunt basme specifice deja lui Tudose, atunci sunt extrem de grave.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20170907/14413345/romania-vrea-rol-cheie-banca-mondiala-bani.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Sebastian Papaiani.: Nu si-a propus SA SALVEZE tara! Se ocupa doar de MARUNTISURI!
DigiTV e urmarita de DNA pt. corputie! HAHAHA tocmai cei care acuzau pe altii de FAKE NEWS, nu spun lumii despre situatia lor!!!!
Peste 61.000 de români CER "Opriți Jaful. Vreau să las moștenire copiilor mei această țară!". NATIONALIZAREA RESURSELOR, OPRIREA CONCESIONĂRILOR PE NIMIC ȘI INTERZICEREA VÂNZĂRII TERENURILOR LA STRĂINI - e cea mai semnată Petiție de pe PetițieOnline.net.
Willy Petry: "prostia" lui Dăncilă e o intoxicație a serviciilor împrăștiată printre tinerii corporatiști, inculți politic și nu numai
Larry Watts- autorul cartii "Reabilitarea lui Ceausescu", considera ca lumea trebuie sa afle adevarul ascuns de la revolutie despre Ceausescu
Dan Negru, oripilat de filmul „românesc” ce a câștigat Marele Premiu de la Berlin: Filme ieftine cu curve si înjurături vândute fraierilor drept artă. Deputatul Daniel Gheorghe: Aceste premii se dau pe criterii pur ideologice
Asasinarea preşedintelui S.U.A., John F. Kennedy & Afacerea Bell Helicopters Textron & SPIONAJ – ACTIUNILE MOSSAD IN ROMANIA.
Deputatul care a vrut să aplice lovitura de grație SRI: A cerut în Parlament desființarea societăților comerciale, ONG-urilor și fundațiilor sub acoperire. La scurt timp a fost CONDAMNAT la închisoare cu executare
Noaptea ca hoții PNL: 24 de ordonanțe de urgență pentru vânzarea României
Un nou episod din documentarul american despre „Fantomele lui Soroș în România”: Departamentul de Stat al SUA s-a coordonat cu ONG-urile finanțate de Soros într-o pseudo-luptă anticorupție care a a trecut cu totul peste democrație
Unitatea militară din Târgoviște în care soții Ceaușescu au fost executați în 1989 va fi transformată în mall
Liviu Dragnea, atac dur la adresa multinaţionalelor: 'Nu am discurs de SLUGĂ'
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro