România vrea să cedeze un rol cheie Băncii Mondiale și să-i dea și bani!

Distribuie!by Incredibil: nici măcar nu mai vorba de un împrumut, România vrea să dea bani Băncii Mondiale pentru că… e “un organism întreg la minte” – spune Tudose! loading... Declarațiile sforăitoare ale premierului sunt pentru presă și pentru necunoscători, în timp ce în situații concrete situația se rezumă la… a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Incredibil: nici măcar nu mai vorba de un împrumut, România vrea să dea bani Băncii Mondiale pentru că… e “un organism întreg la minte” – spune Tudose!

loading...

Declarațiile sforăitoare ale premierului sunt pentru presă și pentru necunoscători, în timp ce în situații concrete situația se rezumă la… a plăți! Așa s-a întâmplat cu diversele achiziții militare din SUA și Franța, așa s-a întâmplat și acum cu Banca Mondială.


“Nu ne-am întâlnit cu Banca Mondială pentru a cere bani, (…) am solicitat ajutor tehnic și vă dau un exemplu: (…) autostrada București-Brașov. (…) Am vorbit cu Banca Mondială (…) să facem unitate de management-proiect sub conducerea lor, cu sprijinul lor tehnic”, a declarat Tudose la Antena 3.

Declarația continuă halucinant, afirmându-se că investiția este a statului român, iar responsabilitatea este a Guvernului — despre care însă Tudose nu e sigur că e “un organism întreg la minte”. Rolul și caliatea aceasta i-ar reveni… Băncii Mondiale!


“Facem o echipă de suport, iar tot ceea ce înseamnă management de proiect să fie la un organism întreg la minte — Banca Mondială. Să ne dea suport tehnic și să coordoneze această lucrare. Banii sunt de la noi”, a declarat Mihai Tudose.

Altfel spus, prin cuvintele din vocabularul de port al controversatului premier,  România — stat care a construit lucrări uriașe de infrastructură, energetice, industriale și civile în țară și în toată lumea! — își recunoaște incompența și incapacitatea de a realiza un proiect precum autostrada București — Brașov! Desigur, România constructoare era cea a lui Ceaușescu, România care angajează BM este a lui Tudose.

Interesant este că premierul are deja pe drum “echipa tehnică de suport”, adică BM — “în două-trei săptămâni va veni în România”! Iar continuarea este la fel de… halucinantă:

“Am găsit niște proiecte mai vechi (…) am găsit un proiect (…) prin sertarele Ministerului Transporturilor, care încă mai are autorizația de mediu valabilă și pe care vrem să-l implementăm cât mai repede”, a declarat premierul, consemnează Agerpres.

În urma unei asemenea “declarații” reluăm ceea ce am precizat la numirea lui Tudose: acesta a absolvit Dreptul la o facultate privată la o vârstă mai înaintată, nu a lucrat decât în zona politică — mai întâi consilier pe lângă un cabinet senatorial, apoi deputat — nu a făcut afaceri, iar confuzia însoțește multe aspecte din biografia sa.

Cedarea managementului către BM, aducerea în discuție a unui “proiect mai vechi de prin sertarele ministerului” și alte chestiuni din acestea — dacă nu sunt basme specifice deja lui Tudose, atunci sunt extrem de grave.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20170907/14413345/romania-vrea-rol-cheie-banca-mondiala-bani.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Discurs superb al celui mai patriot președinte din Europa, va rămâne în istorie ca unul dintre adevărații conducători ai unei țări din Europa!!!
Votati dragilor USR , aici aveti listuta USR numai cu nume de....romani !
Consiliul Tineretului cere parteneriat civil şi introducerea educației sexuale în școli
Trump împotriva tuturor și toți împotriva lui! Fotografia simbol a reuniunii G7
Ovidiu Tender, omul prospectiunilor , cel care arunca sute de sate in aer , cere daune de 10 milioane USD, lunar, de la Statul Roman, Parlament si Guvern, pentru ca sta in inchisoare pentru abuz in serviciu, desi infractiunea sa a fost fost dezincriminata prin Decizia CCR 405/2016, care a statuat ca abuzul nu exista decat daca se incalca o lege. Ministrul Justitiei a intervenit in proces recunoscand ca sanctiunea unui text de lege declarat neconstitutional “consta in incetarea efectelor juridice” (Documente)
CIOLOS A AJUNS PE MANA JUSTITIEI MILITARE
Dezvăluire BOMBĂ: Liviu Dragnea se pregătește să reînvie 'Doi și-un sfert'
Vasile Blaga ia aproape un milion de euro pentru paza Autostrăzii Transilvania
Tatăl fetiței, Vasile Şaramăt a mai reclamat că dădea bani lunar managerului de caz şi că, în urmă cu un an, a făcut plângere la DIICOT, susţinând că, dacă nu dădea bani, i se lua copilul
Moartea unei întregi generații din cauza vaccinurilor
Petre Daea, plecare triumfală: aplauze la scenă deschisă din partea angajaților din Ministerul Agriculturii/VIDEO
Și Bulgaria a definit prin Constituție căsătoria ca fiind uniunea dintre un bărbat şi o femeie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro