România va trimite personal medical în Austria cu un tren de noapte

Distribuie!by Începând cu 2 mai, un tren de noapte va pleca din România cu personal medical pentru a ajunge în Austria pentru persoanele care necesită îngrijire permanentă. loading... În Austria, sistemul de îngrijire medicală se bazează pe forţa de muncă est-europeană. România are cei mai mulți medici și asistente, dar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Începând cu 2 mai, un tren de noapte va pleca din România cu personal medical pentru a ajunge în Austria pentru persoanele care necesită îngrijire permanentă.

loading...

În Austria, sistemul de îngrijire medicală se bazează pe forţa de muncă est-europeană. România are cei mai mulți medici și asistente, dar și din Slovacia, Cehia, Ungaria şi Slovenia. Trenul va pleca săptămânal din țara noastră și a fost ales pentru ca personalul să poată păstra şi o distanţare necesară, adevarul.ro.


Mă bucur că, în ciuda închiderii graniţelor, am putut dezvolta un coridor comun pentru lucrătorii din România”, a spus Caroline Edtstadler, ministru pentru Europa.

Aceasta a mai precizat că aproximativ 33.000 de oameni depind de îngrijire continuă în Austria.


Legătura cu Timişoara va începe cu un tren pe săptămână, dar s-ar putea ajunge la trei trenuri pe săptămână.

SURSA

România va trimite personal medical în Austria cu un tren de noapte

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Şmecherie de şmecherie… de la Chişinău
Ne pregătim de război! Legea rezerviștilor contracost a fost adoptată
28 iunie 1883: Ziaristul Mihai Eminescu este arestat, la 33 de ani, pentru scrierile "conspirationiste", care azi ar fi catalogate drept fake news!
Ne luați de proști domnilor guvernanți și parlamentari ?
PATRIOTISM MAGHIAR – Luati lectii de la premierul Ungariei Viktor Orban, care nu isi indoaie genunchii in fata UE: "Suntem tarile care nu doresc sa fie conduse de un imperiu condus de la Bruxelles... Nu vrem sa devenim tari imigrante cu populatii mixte... Nu suntem dispusi sa finantam din bani europeni puzderia de organizatii de tip Soros... Bugetul UE nu este conceput pentru a finanta gruparile care servesc scopurile acestora, si nici sa pregateasca organizatori de proteste si activisti"
JAF DE 35 DE MILIOANE DE EURO. La Sistemul național de irigații s-a furat dublu, cu pază privată
Proaspăt-numitul expert ONU pe probleme LGBT propune legiferarea adopției pentru cuplurile homosexuale în toate țările lumii, promovarea în grădințe și în școli a unui proces educațional pro-homosexualitate și obligarea tuturor cultelor și credințelor religioase să prezinte favorabil homosexualitatea...
Cum si-au vandut romanii tara in 27 de ani – ghid de prostie absoluta
O sa imi fie dor de tine, dar ma duc sa omor niste copii de varsta ta in Siria
Stenogramele dialogului dintre Alexandra și serviciul 112
Tudor Chirilă propagandă pentru REȚEAUA SOROS. Guralivul TUDOR CHIRILĂ s-a dat de gol şi face propagandă pentru Partidul lui SOROS "Poţi să dai o semnătură ca USR să poată să candideze şi, cine ştie, poate că vom avea un parlament mai curat" cu SOROS?
O Românie normală cu Iohannis, "infatuatilor , fanaticilor religiosi" : Până în 2020, 70% din instituțiile din România vor avea experți în egalitatea de gen
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro