România va trimite personal medical în Austria cu un tren de noapte

Distribuie!by Începând cu 2 mai, un tren de noapte va pleca din România cu personal medical pentru a ajunge în Austria pentru persoanele care necesită îngrijire permanentă. loading... În Austria, sistemul de îngrijire medicală se bazează pe forţa de muncă est-europeană. România are cei mai mulți medici și asistente, dar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Începând cu 2 mai, un tren de noapte va pleca din România cu personal medical pentru a ajunge în Austria pentru persoanele care necesită îngrijire permanentă.

loading...

În Austria, sistemul de îngrijire medicală se bazează pe forţa de muncă est-europeană. România are cei mai mulți medici și asistente, dar și din Slovacia, Cehia, Ungaria şi Slovenia. Trenul va pleca săptămânal din țara noastră și a fost ales pentru ca personalul să poată păstra şi o distanţare necesară, adevarul.ro.


Mă bucur că, în ciuda închiderii graniţelor, am putut dezvolta un coridor comun pentru lucrătorii din România”, a spus Caroline Edtstadler, ministru pentru Europa.

Aceasta a mai precizat că aproximativ 33.000 de oameni depind de îngrijire continuă în Austria.


Legătura cu Timişoara va începe cu un tren pe săptămână, dar s-ar putea ajunge la trei trenuri pe săptămână.

SURSA

România va trimite personal medical în Austria cu un tren de noapte

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro