ROMANIA TRADATA DE IOHANNISTI – Iata cutremuratoarea inregistrare in care premierul Ludovic Orban a recunoscut la Congresul PPE din Zagreb ca Guvernul Dancila a fost dat jos pentru ca “Guvernul meu” sa asigure Partidului Popular European majoritatea in Comisia Europeana. Cerem PICCJ anchetarea imediata a vanzatorilor de tara, inclusiv a sefilor SRI care au fost complici ori incapabili sa previna atentatul la siguranta nationala (Video)

Distribuie!by Romani, iata dovada ca ati fost mintiti si vanduti! Pe fata! Premierul PNL Ludovic Orban (foto 1 si 2) a facut o declaratie ingrozitoare joi, la Congresul Partidului Popular European (PPE) desfasurat la Zagreb, ca el si camarila sa liberala au fost nevoiti sa dea jos de la putere Guvernul PSD – […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Romani, iata dovada ca ati fost mintiti si vanduti! Pe fata! Premierul PNL Ludovic Orban (foto 1 si 2) a facut o declaratie ingrozitoare joi, la Congresul Partidului Popular European (PPE) desfasurat la Zagreb, ca el si camarila sa liberala au fost nevoiti sa dea jos de la putere Guvernul PSD – Viorica Dancila, intrucat numai asa putea fi numit al zecelea comisar european care sa poata asigura majoritatea de 10 – 9 a comisarilor PPE in Comisia Europeana prezidata de Ursula von den Leyen.

loading...

In timp ce Romanii erau mintiti la Bucuresti ca Guvernul Dancila trebuie dat jos printr-o serie de motive insailate in motiunea de cenzura de luna trecuta, scopul – bine ascuns – era cu totul altul, fiind limpede acum pentru toti romanii ca s-a instigat la ura impotriva PSD pentru ca Guvernul Dancila sa nu poata desemna comisarul european, care ar fi lasat PPE fara majoritate. Fara trimiterea Adinei Valean (sotia fostului lider liberal Crin Antonescu) pe pozitia de comisar european din partea Romaniei, socialistii europeni (din care face parte si PSD) ar fi detinut majoritatea de 10 – 9 in Comisia Europeana, care este in fapt guvernul Uniunii Europene, cel care administreaza banii europeni.


Iata declaratia completa a premierului Ludovic Orban:

Numele meu este Orban. Dar pentru a elimina orice confuzie, numele meu este Ludovic Orban. Sunt prim-ministrul Romaniei si trebuie sa fiti siguri ca, dupa alegerile prezidentiale, Romania va ramane o puternica parte a familiei europene, cu presedintele Iohannis, cu coalitia guvernamentala, care nu este sustinuta doar de PNL, ci si de celelalte partide PPE din Romania, UDMR si Partidul Miscarea Populara. Puteti conta pe noi si pe participarea noastra pentru un proiect european de succes (…) Cetatenii europeni au votat pentru PPE si au oferit o victorie pentru PPE la nivel european. Am obtinut majoritatea in Parlamentul European, chiar daca socialistii au visat timp de o saptamana ca vor putea sa pune ei presedintele Comisiei chiar daca nu au castigat alegerile.


In cele din urma, PPE a reusit, asa cum era si normal, sa impuna presedintele Comisiei Europene. Dar cand am analizat numarul de comisari, am descoperit o situatie injusta. PPE nu avea majoritate in Comisia Europeana. Socialistii aveau 10 comisari, iar PPE 9 comisari.

Noi am decis in Romania sa nu acceptam aceasta situatie injusta. Cetatenii au vrut sa ofere o majoritate PPE-ul, iar noi am vrut sa oferim majoritatea PPE-ul si in Comisia EuropeanaAm schimbat guvernul socialist cu un guvern PPE pentru a putea oferi un comisar PPE din Romania in persoana Adinei Valean. Aceasta este contributia noastra modesta pentru o foarte buna Comisie. O Comisie care trebuie sa reprezinte vointa majoritatii cetatenilor europeni care au votat cu PPE.”

Inregistrarea video a declaratiei o puteti vedea aici:

Declaratia iresponsabila a premierului Ludovic Orban confirma acum pe deplin tovarasia sa complice cu presedintele Klaus Iohannis, care s-au opus vehement si au boicotat in mai multe randuri numirea unui comisar european din partea Guvernului Dancila (care i-a propus initial pe Rovana Plumb, apoi pe Dan Nica, iar apoi pe Victor Negrescu), mergand pana la a se intelege personal cu presedinta Comisiei Europene Ursula von den Leyen (foto 2) pentru a boicota aceste numiri, pentru ca in final – dupa daramarea Guvernului PSD – sa fie imediat propusa si acceptata PNL-ista Adina Valean.

Este clar ca nu s-a urmarit interesul Romaniei, ci satisfacerea dorintelor de control a banilor Uniunii Europeane de catre o grupare de la varful PPE, partid la care sunt afiliati Klaus Iohannis si PNL-ul lui Orban.

Gravitatea majora a declaratiei premierului Ludovic Orban sta insa in fraza cheie: ”Noi am decis in Romania sa nu acceptam aceasta situatie injusta. Cetatenii au vrut sa ofere o majoritate PPE-ul, iar noi am vrut sa oferim majoritatea PPE-ul si in Comisia EuropeanaAm schimbat guvernul socialist cu un guvern PPE pentru a putea oferi un comisar PPE din Romania in persoana Adinei Valean. Aceasta este contributia noastra modesta pentru o foarte buna Comisie.”

Prin “noi am decis” intelegandu-se evident si presedintele Klaus Iohannis care a atentat continuu la ordinea constitutionala din Romania si a instigat permanent populatia si mediul decizional politic in scopul ca “PSD SA DISPARA!”, acuzandu-l in mod fals de “COMUNISM”, prin aparitii publice, agresive, cu mesaje de incitare la ura si discriminare, doar pentru a satisface interese straine.

Este limpede acum, in lumina declaratiilor mainii drepte a lui Iohannis, ca a existat un plan de demolare a Guvernului Dancila nu ca urmare a motiunii de cenzura (aceasta a fost folosita doar ca pretext), ci in scopul declarat si asumat de a boicota numirea unui comisar socialist din partea PSD, pentru a satisface interese straine si a asigura majoritatea PPE in Comisia Europeana, adica controlul pe fondurile europene.

Ce a pazit seful SRI Eduard Hellvig – prietenul lui Iohannis?

Lumea Justitiei considera ca aceste actiuni recunoscute public de premierul Ludovic Orban se circumscriu tradarii de tara dar si a celor ale Uniunii Europene si considera ca Serviciul Roman de Informatii a fost ori incapabil sa depisteze acest plan care intra in aria atentatelor la siguranta nationala ori chiar a fost complice la acest plan, nefiind cu siguranta strain de coruperea unor parlamentari din arcul guvernamental pentru a se obtine minimum de voturi la recenta motiune de cenzura pentru debarcarea Guvernului PSD.

Tradarea intereselor financiare ale Uniunii Europene

Lumea Justitiei anunta ca in perioada imediat urmatoare va formula o sesizare penala pe marginea declaratiilor premierului Ludovic Orban pentru a se stabili ce mai stie Ludovic Orban si nu a spus despre demolarea Guvernului legitim PSD si stabilirea raspunderilor persoanelor implicate in acest atentat impotriva intereselor romanilor si a celor europene.

De asemenea, opinam ca obtinerea unor majoritati in Comisia Europeana, prin lovituri subterante straine principiilor democratice dupa care functioneaza Uniunea Europeana, prin manipularea maselor si ascunderea fata de cetateni a scopurilor reale ale daramarii unui guvern, constituie in opinia noastra fapte reprobabile impotriva intereselor Uniunii Europene si ale cetatenilor europeni care voteaza in acest spatiu, care trebuie anchetate de urgenta. Cu atat mai mult cu cat Comisia Europeana si comisarii care o formeaza sunt Executivul UE, care administreaza uriasele fonduri europene care provin din procentele din PIB anuale ale tuturor statelor membre.

https://www.luju.ro/romania-tradata-de-iohannisti-iata-cutremuratoarea-inregistrare-in-care-premierul-ludovic-orban-a-recunoscut-la-congresul-ppe-din-zagreb-ca-guvernul-dancila-a-fost-dat-jos-pentru-ca-guvernul-meu-sa-asigure-partidului-popular-european-majoritatea-in-parlam?fbclid=IwAR1CocQtrYUzFeksDHZhKMF-d7SFSWOQCHcJyysrPN8ukirJPH8wpWqQEEg

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro